- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Kızlar slm benimde bugun transfer sonrası 4.günüm 2gün yattım ama sonra kalkıp geziniyorum çok kasmıyorum ağır iş yapmıyorum sadece devamlı yatmak da iyi değilmiş arada hareket gerekiyormuş zaten doktorlarda ilk 3gün önemli sonrasında normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyorlar bakalım nasbimixizde varsa
Kesinlikle sürekli yatma ama kendini de yorma. Moralini yüksek tut. Hiç onu dusinmemeye çalış biliyorum çok zor. Ama ben mesela evde yalnız kalmamak için memleketten babamı çağırdım. Baya iyi oldu bana. Evde yalnız kalmak zorundaysan da kitap oku film seyret boyleböyle geçir.calisiyorsan zaten çabuk geçer sıkıntı olmaz
Nerede yaptirmistiniz ? Kalitesizmiydi embriyo? Benim hic bir fikrim yok nezaman yaoariz onuda blmiyorumBenim de negatif canım,bir daha ki denemeye nasıl hazırlanmak gerekir embriyo kalitesini yükseltmek için ne yapmalıyım onu düşünmeye başladım şimdiden,herşeyin hayırlısı
İşe yaradı mı peki,çörekotu yağı da faydalı olur mu acebaCanım hayırlısı olsun.ben balın içine çörek otu 1 çay kaşığı karıştırıp yemistim yumurta kalitesi için. Allah hayirlisini versin canim
Evet orta kaliteydi,Şişli memorial da yaptırmıştım canım,sen nerde yaptırdın seninki de mi orta kaliteydiNerede yaptirmistiniz ? Kalitesizmiydi embriyo? Benim hic bir fikrim yok nezaman yaoariz onuda blmiyorum
gecmiş olsun, hayırlısı olsun sağlıklısı olsunBenim de negatif canım,bir daha ki denemeye nasıl hazırlanmak gerekir embriyo kalitesini yükseltmek için ne yapmalıyım onu düşünmeye başladım şimdiden,herşeyin hayırlısı
sana da gecmiş olsun, hayırlısı olsun, sağlıklısı olsunSonuc negatif kizlar
tebrik ederim çok :)Kızlar Allahıma binlerce şükür bugünkü değerim 1010 çıktı. Kesemizi de gördük. Dış gebelikte değil kimyasalda. Ama ilerisi ne olur bilemem. Doktor sağlıklı görünüyor dedi.
İşe yaradı mı peki,çörekotu yağı da faydalı olur mu aceba[/QUOT
Tedavi gördüğüm ay yani ilaç kullandığımız ay doktorun ilaçları dışında bişey kullanmadım ama öncesinde çörek oyu bal yiyirdum
Bnde sisli memorialdeEvet orta kaliteydi,Şişli memorial da yaptırmıştım canım,sen nerde yaptırdın seninki de mi orta kaliteydi
Benim de 1 kasımda dün gece uyuyamadım valla yaPersembe günü 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 6 Kasım test günüm
Allah sabir versin bu surecte insallah iyi haberlerini duyariz☺
Sabah az daha idrar testi yapıyordumBenim de 1 kasımda dün gece uyuyamadım valla ya
Yoksa aynı anda mı transfer olduk,bana salı günü saat dört buçuktan sonra transfer olduBnde sisli memorialde
Ay galiba 5 gibi girdim bende odadaki iki kisiden birimiydiniz acaba konustugumuz??Yoksa aynı anda mı transfer olduk,bana salı günü saat dört buçuktan sonra transfer oldu
Benim transferimi Yücel bey yaptı, odada ben transfere girmeden önce üç kişi daha vardı, gönül hanımın transfer yapacağı kişiler vardı galiba..muhtemelen birbirimizi görmüşüzdürAy galiba 5 gibi girdim bende odadaki iki kisiden birimiydiniz acaba konustugumuz??
Bnmkinide yucel bey yapti bizde uc kisiydik biri yurt disndandi 5. Gun embriyosuydu onun esi yaninda degildi htta esini arattirmisti hemsirelere ona yuzde elli sans vermislerdi digeride siyah sacli bi bayandi o bnm gibiydi orta kaliteli embroyom var dedi bi taneydi tam biz konusurken beni cagrdilar transfere yarida kaldi konumuz iceri girdimBenim transferimi Yücel bey yaptı, odada ben transfere girmeden önce üç kişi daha vardı, gönül hanımın transfer yapacağı kişiler vardı galiba..muhtemelen birbirimizi görmüşüzdür
O siyah saçlı bayan bendimyurtdışından gelen bayanın kocasına ulaşamamışlardı,ben seni şimdi hatırladımBnmkinide yucel bey yapti bizde uc kisiydik biri yurt disndandi 5. Gun embriyosuydu onun esi yaninda degildi htta esini arattirmisti hemsirelere ona yuzde elli sans vermislerdi digeride siyah sacli bi bayandi o bnm gibiydi orta kaliteli embroyom var dedi bi taneydi tam biz konusurken beni cagrdilar transfere yarida kaldi konumuz iceri girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?