TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Arkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi
Kahverengi tortuyu okudum da, damlayı görmemişim. onun içinde tam tersi yerleşme kanaması diyorlar, ümitlendirmiyim ama

Hamile olan arkadaşlar, 20 gün sonra çağırmalarına bozuldum bende. Napıcam 3 hafta habersiz sizlere kan testinden ne kadar zaman sonra randevu verdiler?

Kizlar bnm bugun test gunum ama aglama krizindeyim yapmaya cok korkuyorum yapmazsam neolur test normal sartlarda en gec 3 gune adet olmam gerek adet olmayi bekliyim 3 gun olmazsa ztm bisey vardi olmazmi birsey olurmuki ya ????

Kızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..

urple07, post: 57693750, member: 829692"]Selam arkadaslar
Bende bugun transfer oldum.
Aksam saatinde benden de ayni jelimsi kahverengi bir akinti geldi peceteye. Ilk gun oldugundan islem sebebiyledir sanirim degilmi..?
Allah tum bekleyenlere hayirli sonuclar nasip etsin insallah.[/QUOTE] .
Slm canim 23 ekimde transferim oldu..o gun islemden dolayi once kirmizi sonra kahverengi akinti oldu ertesi gun hic olmadi...seninki de islemden olmustur kafani takma

10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
Hep ayni saatte yaptiriyosun degil mi? birini sabah birini aksam degil. Ayrica iki kat degil %60 artiyosa normal korkma

Hamile olan arkadaşlar, 20 gün sonra çağırmalarına bozuldum bende. Napıcam 3 hafta habersiz sizlere kan testinden ne kadar zaman sonra randevu verdiler?
Canım 1 hafta sonra kese görmeye çağırdılar keseden 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdılar ikisini bir görmek için 20 gün demiştir ama 15.gün gitsen de kalp atışları başlamış oluyor canım

Kizlar bnm bugun test gunum ama aglama krizindeyim yapmaya cok korkuyorum yapmazsam neolur test normal sartlarda en gec 3 gune adet olmam gerek adet olmayi bekliyim 3 gun olmazsa ztm bisey vardi olmazmi birsey olurmuki ya ????
Canım şimdi ben sana bunu yazarken umarım sevinç gözyaşları döküyorsundur test gününde vermek lazım çünkü artışa bakılıyor dualarım seninle Rabbim sana da bu duyguyu tattırsın inşallah

10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
Canım hakkında hayırlısı olsun çok okudum sağlıklı artış olmayıp sağlıkla kucaklayanları inşallah bir gün sende başkalarına umut olmak için yazacaksın inşallah meleğin seninledir ve hiç bırakmaz güzel haberlerle gel inşallah

Zaten doktorum kan testi için de 12 ve 14. Günleri istemişti. Onlar garanti olsun diolar herhalde de burda meraktan çatlayan biziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…