Gerek yok dediler . 2 günlük artış yeterliymiş. 20 gün sonra ultrasona çağırdılar cnmHayırlı olsunBaktır asıl 11.gun degerini soruyor dr
Hiç alakası yok canım benim de bugün geldi öyle, gelebilirde. Hiç korkmaArkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi
Kahverengi tortuyu okudum da, damlayı görmemişim. onun içinde tam tersi yerleşme kanaması diyorlar, ümitlendirmiyim amaArkadaşlar bugün transferin 9. Günü.
Bikac damla kahverengi leke oldu camasirimda.ve vajinadan jel kahverengi tortu vardı bikac küçük.bu hamile değilim demek mi
Evet jel kullaniyorum. Bilemiyorum biraz korktum hayirlisi artikProgesteron hormonu için crinone jel kullanıyorsan ondan olabilir benim de olmustu ondan onceki tedavimde
Korkma uzun sure kullandıgın için jeli içerde tortu birikiyor o cıkıyor dısarı ben de yasadım sordum hemsirelereEvet jel kullaniyorum. Bilemiyorum biraz korktum hayirlisi artik
Super hayırlı olsun :)Gerek yok dediler . 2 günlük artış yeterliymiş. 20 gün sonra ultrasona çağırdılar cnm
Evet o sekildeKorkma uzun sure kullandıgın için jeli içerde tortu birikiyor o cıkıyor dısarı ben de yasadım sordum hemsirelere
Kıvamlı sarıya yakın kahve dogru degil mi :)
Hep ayni saatte yaptiriyosun degil mi? birini sabah birini aksam degil. Ayrica iki kat degil %60 artiyosa normal korkmaKızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Evet hep aynı saatler son testte %40 lardAHep ayni saatte yaptiriyosun degil mi? birini sabah birini aksam degil. Ayrica iki kat degil %60 artiyosa normal korkma
İnsallah bi sorun cikmaz canim sen cok dikkat et kendineEvet hep aynı saatler son testte %40 lardA
Canım 1 hafta sonra kese görmeye çağırdılar keseden 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdılar ikisini bir görmek için 20 gün demiştir ama 15.gün gitsen de kalp atışları başlamış oluyor canımHamile olan arkadaşlar, 20 gün sonra çağırmalarına bozuldum bende. Napıcam 3 hafta habersizsizlere kan testinden ne kadar zaman sonra randevu verdiler?
Canım şimdi ben sana bunu yazarken umarım sevinç gözyaşları döküyorsundur test gününde vermek lazım çünkü artışa bakılıyor dualarım seninle Rabbim sana da bu duyguyu tattırsın inşallahKizlar bnm bugun test gunum ama aglama krizindeyim yapmaya cok korkuyorum yapmazsam neolur test normal sartlarda en gec 3 gune adet olmam gerek adet olmayi bekliyim 3 gun olmazsa ztm bisey vardi olmazmi birsey olurmuki ya ????
Canım hakkında hayırlısı olsun çok okudum sağlıklı artış olmayıp sağlıkla kucaklayanları inşallah bir gün sende başkalarına umut olmak için yazacaksın inşallah meleğin seninledir ve hiç bırakmaz güzel haberlerle gel inşallahKızlar ya değerlerim tepetaklak olmaya başladı.
10.gün 111
12.gün 227
14.gün 398
16.gün 588 akşamın başka hastanede 612
Moralim sıfır sanırım dış gebelik doktorum cuma gel dedi..
Zaten doktorum kan testi için de 12 ve 14. Günleri istemişti. Onlar garanti olsun diolar herhalde de burda meraktan çatlayan bizizCanım 1 hafta sonra kese görmeye çağırdılar keseden 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdılar ikisini bir görmek için 20 gün demiştir ama 15.gün gitsen de kalp atışları başlamış oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?