Canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar benim için büyük gün kan vermeye gidiyorum dua edin lütfen
ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canımArkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Çok sevindim maşallahArkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Rabbim kucağına da aldırsın inşallah darısı bizeArkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
7 yıldan sonra ne kadar mutlu olmussundur çok sevindim Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Arkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Kaçıncı günündü canım senin sonucun kaç çıktı kandaBenim.negatif kızlar sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürsünüz dualarim sizinle
12.gun 2.52 cıktı canımKaçıncı günündü canım senin sonucun kaç çıktı kanda
Ayyyy gözün aydın canımm 7 yıl sonra hemdeeee nasıl sevindim anlatamam.Arkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Üzülme diyemicem cumartesi bende kahroldum ama geçiyor bugün toparlandığımı hissediyorum.Benim.negatif kızlar sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürsünüz dualarim sizinle
Değerin artma gibi bir durumu söz konusu olur mu acaba12.gun 2.52 cıktı canım
Ayyyy gözün aydın canımm 7 yıl sonra hemdeeee nasıl sevindim anlatamam.
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallah
Çok teşekkür ederim isteyen herkese Rabbim nasip etsin...7 yıldan sonra ne kadar mutlu olmussundur çok sevindim Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Teorik olarak 2 ama kaliteli embriyo oluşumu için iptal olan tedaviler transferlerde var canım toparlanmak zorundayız elden bişey gelmiyor ilk gün ağır geciyo ama sonra yeniden güçle ayaklaniyotsun haftaya çarşamba doktorla gorusucez ve net konusucam dünyanın parasını harcadık ve artık kalmadı eşimin iside battı emekli maaşımız 1080 lira ve başka gelir yok bize bi güzellik yapmasını istiycem yoksa bizim için bu sevda biter maddi açıdanÜzülme diyemicem cumartesi bende kahroldum ama geçiyor bugün toparlandığımı hissediyorum.
İlk denemenmiydi canım
Yok canım 12.gun olduğu için mümkün degilDeğerin artma gibi bir durumu söz konusu olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?