TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar günaydın transferim 11.01 de 3.gün 2 embriyo transfer edildi . Folic 1 , aspirin , progestan kullanıyorum transferden beri tansiyonlarım hep düşük bilginiz var mı yada bu tarz bi durum yaşayan

Arkadaşlar sonucum çıktı 99 hamileyim inşallah 7 yılda ilk defa pozitif gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Ayyyy gözün aydın canımm 7 yıl sonra hemdeeee nasıl sevindim anlatamam.
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallah

Benim.negatif kızlar sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürsünüz dualarim sizinle
Üzülme diyemicem cumartesi bende kahroldum ama geçiyor bugün toparlandığımı hissediyorum.
İlk denemenmiydi canım

Ayyyy gözün aydın canımm 7 yıl sonra hemdeeee nasıl sevindim anlatamam.
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallah
7 yıldan sonra ne kadar mutlu olmussundur çok sevindim Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Çok teşekkür ederim isteyen herkese Rabbim nasip etsin...

Üzülme diyemicem cumartesi bende kahroldum ama geçiyor bugün toparlandığımı hissediyorum.
İlk denemenmiydi canım
Teorik olarak 2 ama kaliteli embriyo oluşumu için iptal olan tedaviler transferlerde var canım toparlanmak zorundayız elden bişey gelmiyor ilk gün ağır geciyo ama sonra yeniden güçle ayaklaniyotsun haftaya çarşamba doktorla gorusucez ve net konusucam dünyanın parasını harcadık ve artık kalmadı eşimin iside battı emekli maaşımız 1080 lira ve başka gelir yok bize bi güzellik yapmasını istiycem yoksa bizim için bu sevda biter maddi açıdan

Mrb kızlar malesef benim de sonucum negatif Allah sizlere nasip eder inşallah söyleyecek bişey yok bütün emeklerimiz boşa gitti sonuç koskoca bir hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…