- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Ben tarnsferden sonra 4 saat hastanede hiç kalkmadan yattım lavaboya bile kaldirmadilar 3 gün de sadece yemek ve lavabo için kalkacaksın sadece dedi tabi ki ben onların dediğini yapmadım ara ara. Yürüdüm yemeğimi hazırladım işlerimi çok hafif olmak üzere yaptım çünkü sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Transferden sonra doktoruma ogretmen oldugumu ve ne yapmam gerektigiji sordugumda yatin gorevine donebilirsin surekli ayakta kalmadikca uzanmadikca ve kucaginda birsey tasimadikca sorun yok normal yasamina don ve icinde bir sey tasiyormussunda dusecekmis gibi dusunme dedi arkadaslar sizin doktorlariniz ne dedi?? Sizler nasil geciriyorsunuz zamaninizi??
Ben tarnsferden sonra 4 saat hastanede hiç kalkmadan yattım lavaboya bile kaldirmadilar 3 gün de sadece yemek ve lavabo için kalkacaksın sadece dedi tabi ki ben onların dediğini yapmadım ara ara. Yürüdüm yemeğimi hazırladım işlerimi çok hafif olmak üzere yaptım çünkü sürekli yatmanin bı faydası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Çok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.Arkadaşlar çok şükür bugün sonucun pozitif cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Allah bizede bu mutluluğu yaşatsın insallahArkadaşlar çok şükür bugün sonucun pozitif cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım allah yardımcımız olsun benimde 3. Gün 2 embriyo transfer edildi 23 ocak test günüm zaman çok zor geçiyo rabbim mucizesini bizede göstersin inşallahBugun transferim yapıldı amh degerim dusuk tek yumurta 3. Gun embriyosu transfee edildi cok fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısını diliyorum 29 ocak kan tahlil günüm hepiniz dualarimdasiniz sizlerde beni dualarınıza alın
Arkadaşlar çok şükür bugün sonucun pozitif cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım insallah pozitif sonuc alırsınArkadaşlar merhaba herkese hayırlı sonuçlar olsun.Ben de çarşamba transfer olacagim,24 ocakta sonuç günü.5.gun yumurtası olacak.
amin inşallah canım çok sağ olÇok sevindim gözün aydın Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
amin.insallah canım çok güzel duygu rabbim herkese yaşatsın inşallahGözün aydın canım Allah bizede bu mutluluğu yaşatsın insallah
Aynılarını dedi canım. Yatmakla alakası yok bu işin banads surekli yatmıcaksın dediler iş guc yasaktı bana tekrarlayan düşüklerim oldugu için. Eger yorucu bir işin yoksa sıkıntı yapma ama izin alabilirsen 3 günlügüne alsan kafan rahat ederKizlar transferden sonra 10 dk transferin oldugu yerde yattim daha sonra odaya getirdiler okadar sikisiktim ki 15 dk anca dayanabildim ve hemsireler tuvalete gidebilirsin sorun olmaz yavastan hatta giyinebilirsin dediler hareket kisitlamasi yapma yarinda isine don sadece yuk kaldirma uzanma yeter yuruyus yap normal davran vucudun hasta degil icindede oyle dusecek bisey tasimiyorsun dediler yarin ise gidicem ama icim rahat degil sizlere ne dedi doktorlar??
Test sonucn ne cıktı canımamin.insallah canım çok güzel duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah
Banada ağır işler dışında normal hayatına dönebilirsin dediler ama tabi bizler öyle basit görmediğimiz için daha dikkatli oluyoruz ve bencede keşke 3 gün izin alabilsen ama ağır işin yoksa dert etme sakın ve bu 3 günde sırf senin için rahat etsin diyeKizlar transferden sonra 10 dk transferin oldugu yerde yattim daha sonra odaya getirdiler okadar sikisiktim ki 15 dk anca dayanabildim ve hemsireler tuvalete gidebilirsin sorun olmaz yavastan hatta giyinebilirsin dediler hareket kisitlamasi yapma yarinda isine don sadece yuk kaldirma uzanma yeter yuruyus yap normal davran vucudun hasta degil icindede oyle dusecek bisey tasimiyorsun dediler yarin ise gidicem ama icim rahat degil sizlere ne dedi doktorlar??
5 ocakta transfer oldum test tarihim 17 Ocak inşallah teşekkür ederimTransfer ve test tarihini yaz senide listeye ekleyelim canim. Baskalarinin belirtilerine takilma canim. Kalmis 2 gun herseyin hayirlisi olsn insallah guzel haberler verirsin
Hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersinArkadaşlar çok şükür bugün sonucun pozitif cıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersin
amin inşallah canım. teşekkür ederim hepimiz birlikte olsun inşallahHayırlı olsun canım.. Rabbim sağlıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?