TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Cok tesekkur ederım Yarın tekrar kan vermeye gidince artışa gore anlayabılırız dıye dusunuyorum.. Sana da kucagına almayı nasıp etsin aynı zamanlara denk gelicek tahmını dogum tarihi
Aminn Rabbim keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallahh :) evet benim hesaba göre 21-22 eylül diyo doğum o günleride görürüz inşallahh arkadaşım :)

Merhaba hanımlar benim de bugün 10. Günü transferimin. Az önce beyaz akıntım oldu . Bı yerde okumuştum negatif çıkmıştı böyle olunca .. sizde oldu mu böyle bir şey. Uykum kaçtı ya yoksa diye

Merhaba hanımlar benim de bugün 10. Günü transferimin. Az önce beyaz akıntım oldu . Bı yerde okumuştum negatif çıkmıştı böyle olunca .. sizde oldu mu böyle bir şey. Uykum kaçtı ya yoksa diye
Transfer ve test tarihini yaz senide listeye ekleyelim canim. Baskalarinin belirtilerine takilma canim. Kalmis 2 gun herseyin hayirlisi olsn insallah guzel haberler verirsin

Günaydın canım, baskalarının belırtılerıne hıc takılma.. bak mesela benım bır damla bıle akıntım yok ama cok sukur pozitif oldu..herkesin vucudu farklı tepkıler verıyor, nasıl ki kullandıgımız ılaclar tedavı sekıllerımız farklı, vucudumuzun verdıgı reaksıyonlar da farklı.. bence sıkma canını.. guzel sonuclar alırsın inşallahh

Az önce baktım da beyaz süt kıvamında akıntı gebelik belirtisi olabilirmiş burdan bı arkadaş da da aynı akıntı vardı hamile şimdi benim de aşırı beyaz akintim var bakalım yarın test yapicam hayırlısı olsun inşallah.

Kan testi mi ? 11.gun idrar testim yine negatif yarın kan vericem ama tabi umutlar yerlerde

Uzulme canim benim bundada bir hayir vardir. Bi bakmissin kendiliginden kalmissin hamile. Allah buyuktur
Kısmet canım 7 yıldır hiç olmadı öyle bisi ama inşallah olur ne diyim
Canım lütfen üzülme inan benim hiç umudum yok ve kendimi herşeye hazırladım çünkü insan böyle çok daha az üzülüyor olmadıysa vardır bunda bı hayır lütfen üzülme
Evet mutlaka bir hayır var sagolun kızlar insaniz üzülüyoruz tabi ama cabuk geçecek inşallah 1 2 gün sonra normale dönüyorum normalde

Bende cmt günü negatifi gördüm canım ilk denememdi. cumartesi ve pazar berabt haldeydim.
Ama bugün biraz daha iyiyim. Dondurulmuşlarla devam edeceğim inşallah

Bende cmt günü negatifi gördüm canım ilk denememdi. cumartesi ve pazar berabt haldeydim.
Ama bugün biraz daha iyiyim. Dondurulmuşlarla devam edeceğim inşallah
Dondurulmusun olmadı çok iyi hem rahimde dinlenir inşallah 2.de bebekerin sana gelir arkadaşım

Bugun transferim yapıldı amh degerim dusuk tek yumurta 3. Gun embriyosu transfee edildi cok fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısını diliyorum 29 ocak kan tahlil günüm hepiniz dualarimdasiniz sizlerde beni dualarınıza alın

Canımm hayırlı olsun transferinn inşallah güzel haberi veririsn bize

Inşallah güzel haberlerini aliriz canım

Transferden sonra doktoruma ogretmen oldugumu ve ne yapmam gerektigiji sordugumda yatin gorevine donebilirsin surekli ayakta kalmadikca uzanmadikca ve kucaginda birsey tasimadikca sorun yok normal yasamina don ve icinde bir sey tasiyormussunda dusecekmis gibi dusunme dedi arkadaslar sizin doktorlariniz ne dedi?? Sizler nasil geciriyorsunuz zamaninizi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…