TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Aminnn inşallah Allah sağlıkla mutlulujla kusursuzca huzurlu bir şekilde getirsin dünyaya yavrunu inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim zamanı diilmiş maalesef

Sizinde inşallah hayırlısıyla tutunur size sağlıkla mutlulukla huzurla kusursuzca gelir dünyaya

Evet çok haklısınız ben uyudum uyandım daha iyiyim. Bir öncekinde de yıkılmıştım. Sonra normal yolla gebe kalıp düşük yaptığımda da yıkılmıştım. Şimdi yine tutmayınca daha beter oldu benim içşnumut bitti gibi oluyor ama bi kaç güne düzeleceğime eminim. Bir sürü çiçeklerim var kaktüslerim bile çiçek açmıştı. Hep umutlandım ama olmadı işte. Belliki çiçeklerim bana moral olsun diye açmışnapıyım onlar da benim yavyularım. Allah hepimşze sabır mutluluk sağlık huzur versin inşallah. Ve hepimizin kucağını sağlıklı huzurlu kusursuz hayırlı evlatlarla doldursungüzel Allahım inşallah

Hakkımızda hayırlısı böyleymiş benim 10. Günüm bugün.

Amin inşallah sabrımızın kadşılığı hayırlı güzel evlatlar olsun

Sizinde inşallah hayırlısıyla tutunur size sağlıkla mutlulukla huzurla kusursuzca gelir dünyaya
Amin Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. size bize dileyen herkese nasip olsun inlallah

Evet kan testini 1.1 çıktı cuma günü yap demişlerdi bana ben bugün yaptım o yüzden cuma tekrar yap dediler
Hiç belli olmaz bu işler sabret bakalım bellimi olur belki süpriz yapar Kimyasal olabilir ama yinede pat diye süpriz de yapabilir. Ümit kesme hemen olur mu?

Nasip . Burda ki doktor da kızdı sabretmeyi bilmiyorsunuz diye eşim çok umutlu bakalım hayırlısı
Yahu kızmak kolay. Bizim ne hissettiğimizi anlamak zor bence. Mesleği bu bile olsa yaşamadan bilemez. Kızanlara aldırma moralini de bozma. Canın üzülmek istiosa ağlamak istiosa ağla. Kendini sıkıp güçlü durmaya çalışmak vucudunu daha çok yıpratıyor bence. Ağlamak çok güzel deşarj ediyor. Sen kendi vucudunu dinle kalbini dinle. Her şey mucize hayatta bence. Şans eseri hayatta kalıyoruz mesela Bence hala umut var senin olayında inşallah mucizenden bahsedeceğin günler yakın olur. Bana da moral olur

Inşallah canım inşallah. Rabbime sigindim duyar inşallah sesimi . Buna benzer olaylar arıyorum ve mi diye

Inşallah canım inşallah. Rabbime sigindim duyar inşallah sesimi . Buna benzer olaylar arıyorum ve mi diye
Ewt bende olsam arardım ama aramamak en mantıklısı sanki. Doktorların dediğiyle bırakıp beklemek en güzeli şu aşamada. Dizi izle çekirdek çitle, örgü ör ya da bişeyler çiz ilgi almın neyse ona odaklan. Sonuç kötü olsa da iyi bence. Ki şuan ben kötü sonuçla karşı karşıyayım ama çok şükür hayırlısı bu diyorum. En güzel zamanda yavrum hayatıma gircek inaşşah diye dua ediyorum. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah.fazla kurcalama bence

Duramiyorum ki sıkıldım kaç gündür evde de moralim iyi aglamadim bile rüya gibi geliyor hala algilayamadim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…