TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

merhaba öncelikle sizi tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim transferim 19 ocak test tarihim 28 ocak pazar
Amin canim insallah sizde pozitif sonuc alirsiniz

Oylemi hayırlı olsun kaç tane transfer edildi?
Belirtin varmı canım? Kaçıncı gün embriyosu
teşekkür ederim :) 1tane 5. gün embriyosu belirtim yok gibi bi sey canim anlayamiyorum ilkinde bel ağrım çok olmustu simdi ise suyu çok içiyorum o yuzden mi bilmiyorum o kadar çok agrimiyor insallah iyiye isarettir. sizin var mı belirtiniz bunun icin cok erken ama

Üzülme ne olur bende negatifi alalı 6 gün oldu ve kendime geldim çok şükür insan net sonuç alınca daha kolay ayaklaniyo inşallah bir dahaki denemende meleğin sana gelir arkadaşım:KK43: lütfen çok üzülme
Üzülmedim çok fazla çünkü zaten hissediyordum olmadığını daha ilk günden hem de.. hayırlısı buymuş sadece bol bol sabır lazım bize

teşekkür ederim :) 1tane 5. gün embriyosu belirtim yok gibi bi sey canim anlayamiyorum ilkinde bel ağrım çok olmustu simdi ise suyu çok içiyorum o yuzden mi bilmiyorum o kadar çok agrimiyor insallah iyiye isarettir. sizin var mı belirtiniz bunun icin cok erken ama
Hayırlı olsun canım insallah birbirimize güzel haberler veririz. Benim de bişey yok canım. Bazılarının hemen olunca endişelendim. Aslında düşünmemek lazım ama elimde değil malesef...

Üzülmedim çok fazla çünkü zaten hissediyordum olmadığını daha ilk günden hem de.. hayırlısı buymuş sadece bol bol sabır lazım bize
Hakkınızda hayırlısı olsun elbet Rabbimin bir bildigi vardır. Bizler sabırsızız malesef :(
En kısa zamanda Rabbim nasip etsin insallah.
Ya sabr...

Herkese merhaba. Yarın da benim test günüm. 8 ocak transfer edilmişti. 3.gün ebriyosu idi . 25 yumurtam toplanmıştı, ohs sendromuna karsi nce dondurmayi düşünürlerken, doktorla birlikte taze transfere karar verip dondurmamıştık. 22 ocak test günü verdiler, yani transfer gününü saymazsak 14.gün oluyor. Bu süreçte dekort (7 tane 7 gun) , folidoce, coraspin ve estrofem(bu test gününe kadar günde bir tane) kullandım. Bir de crinone jel günde 1 kez. 3 gün hep yattım sonra yavaşça doğrulup yemek yapmaya başladım. Iki kez dışarı çıktım :) gunde 3,5-4 lt su icmeye calistim, ananas,kabakcekirdeği, havuc suyunu hergun tuketmeye calistim. Hergün okuduğum dualar ve kuranı kerim var. Rutin olarak. En büyük ağrım bel ağrısı, otururken bile var. Göğüs ağrim neredeyse geçti, biraz karnım agiriyor bazen, bazen de kasıklarıma kramp gibi biseyler olup geçiyor hemen. Son adet tarihim 25 aralık idi.
Bunları yazdim bir kenarda dursun diye. Görelim Mevla Neyler yarın, NEYLERSE eminim ki güzel eyler.

Benim de transferim dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu oldu
17 ocak da
Test günüm 27 ocak
Kasık ağrılarım oluyo,göğüslerim de acı ve hassasiyet var .aldığımız hormonlardan mı yoksa belirti mi bilemiyorum
Ancak kasık ağrım oldu mu uzanıyorum biraz geçiyor.
Her gün düzenli yatmıyorum işlerimi yavaş yavaş yapıyorum mecbur.off off bilemiyorum beklemek de çok zor
Vücudu beni kandırıyor mu diyorum
Allah ım isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin

Back
X