TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar bir şey sormak istiyorum benim adet tarihim 26 ocak test günüm 28 ocak . Acaba ilaçlardan dolayı adetim gelmeyecek mi negatif sonuç çıktığında, ilaç bıraktığımda mi gelecek , ilk tüp bebek denemem aşılama falan yapılmadan direk tup bebek istedik acemiyim o yüzden biraz hatta o kadar ki ops falan aranizda konusulan kısaltmaları anlamıyorum

Hayırlı olsun canım insallah birbirimize güzel haberler veririz. Benim de bişey yok canım. Bazılarının hemen olunca endişelendim. Aslında düşünmemek lazım ama elimde değil malesef...
:) inşallah canim evet bazı arkadaşların oluyor ben de kendimde arıyorum ama yok yok :) tadını çıkaralım boş ver neler yapiyorsun bu süreçte?

Benim test tarihimde 28 ocak arkadaşım inşaallah olumlu sonuçlar alırız ☺
insallah tatlim sana da hayırlı olsun rabbim yüzümüzu güldürsun diğer soruna gelince bu konuda bir fikrim yok ben de zaten adet düzensizliği de olduğu için gelmezdi ilk transferimde gecikmisti çünkü

Canım benim de adet tarihim dündü test günüm de bugündü dün adet olmayınca heveslenmiştim biraz ama ilaçlardan dolayı sanırım gecikiyor adet.. opu da yumurta toplama işlemine deniyor

Canım benim de adet tarihim dündü test günüm de bugündü dün adet olmayınca heveslenmiştim biraz ama ilaçlardan dolayı sanırım gecikiyor adet.. opu da yumurta toplama işlemine deniyor
Anladım canim.teşekkür ederim . Rabbim büyük bakalım bekleyip göreceğiz..

:) inşallah canim evet bazı arkadaşların oluyor ben de kendimde arıyorum ama yok yok :) tadını çıkaralım boş ver neler yapiyorsun bu süreçte?
Evet canım bende cok dinliyorum. Haklısın doğru diyorsun canım.
Valla günlük
Folik asit
Coraspirin 100mg
Günde 3 kes progestan ilaçlarını aliyorum.
Onun dışında ananas, kabak çekirdeği yemeye calisiyorum. Bir de bol su. Uzanıyorum genelde. Annemde bir hafta kalacam o yüzden iş yapmıyorum.
Sen neler yapıyorsun?

ayni seyler canim badem,kivi,mandalina yiyorum seninkilere ek olarak kayinvalidem ve eşim ilgileniyor hicbir sey yaptirmiyorlar sag olsunlar tatile denk geldigi iyi oldu bizim icin ohhh cok rahatim yani :) ilac olarak estrofem
coraspin
folik asit
crinone jel kullanıyorm

Evet bol bol meyve sebze de yemek lazım. Rabbim insallah nasip eder sağlıkla hayırla canım benim. Zaman geçmek bilmiyor gerçekten

Benim sonuç 1.20 negatif..inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alır hayırlısıyla

Konuşmuştuk idrar testleri negatif çıkıyor diye.
bende dün kan testi verdim 10.günümde benim de negatif.
ikimiz için de hayırlısı olsun.
demek ki vakti şimdi değilmiş.

Merhaba. Transferden sonra ovitrelle iğne vurulan var mı aranızda? İğneden 4.gün bhcg test yaptırdım. 92 çıktı. İğne ne kadar etkiliyor sizce?

Kızlar kafaya koydum çocuğum olmazsa evlatlık alacam 30 yaşında aslında bana kalsa şimdi alırım ama 30 yaş sınırı var malesef illa doğurmak gerekmiyor anne
Merhaba. Transferden sonra ovitrelle iğne vurulan var mı aranızda? İğneden 4.gün bhcg test yaptırdım. 92 çıktı. İğne ne kadar etkiliyor sizce?
Onu transfer den önce yaptım ben 4. Gün erken geldi bana ama 5. Gün embriyosu ise tutunmuş olabilir

3.gün embriyosu benimki.. transferden sonra 9.gün, iğneden sonra 4. Gün yaptırdı testi. Tutmamış mı diyorsunuz?

Ah keşke olsa. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla ovitrelle iğnenin etkisiymiş. Bilen var m ne kadar etki ediyor iğne bhcg değerine..lğtfen biri söylesin
Canım banada yumurta toplamadan önce verdi ovitrelleyi 36 saat sonra da yumurtalarım toplanmıştı. Ne kadar etkisi olur hiç bilmiyorum

Tutunma kanaması sanırım bahsettiğin. Bence tutunuyor. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…