Evet olabilir canım.benim tazeydi bakalım sabah ola hayrola.Sonuç ne olucakInsallah canim benim. Ama bu kadar yuksek cikacak diye bisey yok canm bide benim taze transfer degil dondurulmus belki ondan fazla cikmis olabilir
Zaten idrar da cikmis canim benim eminim iyi bir sonuc alirsin. Seni hamileler listesine eklicektim ama yarini bekleyelim hayirlisiyla. Kacta gidiceksin kan vermeyeEvet olabilir canım.benim tazeydi bakalım sabah ola hayrola.Sonuç ne olucak
Ayy cok sukur bende 50 filan olmustur diyordum hadi gozun aydin daha da kotu seyler dusunme dayak isteme benden :)Allaaaaahh artmis kizlar artmis 52.48 olmus
Allah im sukurler olsun boyle devam etsin insallah
Sabah uyanır uyanmaz gidicem.Patlama noktasına geldim artık daha fazla dayanamıycamZaten idrar da cikmis canim benim eminim iyi bir sonuc alirsin. Seni hamileler listesine eklicektim ama yarini bekleyelim hayirlisiyla. Kacta gidiceksin kan vermeye
Çokkkk sevindimmmmmm canım.İnşallah kese kalp atışını da gör en kısa zamanda darısı banaAllaaaaahh artmis kizlar artmis 52.48 olmus
Allah im sukurler olsun boyle devam etsin insallah
Allah im sabir versin canim benim.Sabah uyanır uyanmaz gidicem.Patlama noktasına geldim artık daha fazla dayanamıycam
Ayy insallah guzel sonuclanir hep sorunsuz ilerlerAyy cok sukur bende 50 filan olmustur diyordum hadi gozun aydin daha da kotu seyler dusunme dayak isteme benden :)
Insallah insallah. Allah im hepimizi sevindirsin insallah hepimiz evlatlarimizi alalim kucagimizaÇokkkk sevindimmmmmm canım.İnşallah kese kalp atışını da gör en kısa zamanda darısı bana
Çokkkk sevindimmmmmm canım.İnşallah kese kalp atışını da gör en kısa zamanda darısı bana
Aminn aminn sen stres yapmassan daha guzel ilerler :))Ayy insallah guzel sonuclanir hep sorunsuz ilerler
Bu kalan son embriyolarimdi. Tutmazda en basa donerim diye cok korkuyordum vallahi. Sukurler olsun insallah olumlu olur. Lekelenmem hala devam ediyor amaAminn aminn sen stres yapmassan daha guzel ilerler :))
Doktor progestan vermedimi canim. Insallah birsey olmaz yaKizlar lekelenmem baya cogaldi hatta adete donuyor gibi. Tam kirmizi degil ama pembeden de biraz koyu baya lekelenmem var
Canım doktorunla görüştün mü.Progestan iğne yaptırıyolar genelde bu durumlardaKizlar lekelenmem baya cogaldi hatta adete donuyor gibi. Tam kirmizi degil ama pembeden de biraz koyu baya lekelenmem var
Canım geldi mi test sonucun?Kızlar bende bu arada test için hastaneye geldim ama erken gelmişim.Daha yarım saat bekliycem burda.Sonuçta akşam çıkarmış anca bazı yerlerde 2 saate çıkıyo anlamadım ben bu işib
Bikac yerde 12 gun etkisi devam ediyormus diye gormustumAh keşke olsa. Ama forumlarda okuduğum kadarıyla ovitrelle iğnenin etkisiymiş. Bilen var m ne kadar etki ediyor iğne bhcg değerine..lğtfen biri söylesin
Hayirli pozitif sonuçları gel insallahKızlar bende bu arada test için hastaneye geldim ama erken gelmişim.Daha yarım saat bekliycem burda.Sonuçta akşam çıkarmış anca bazı yerlerde 2 saate çıkıyo anlamadım ben bu işib
Amin canım saol.Hayirli pozitif sonuçları gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?