Benim oluyor özellikle geceleri canmKizlar sizde agiz kurulugu oldu mu?
Benim surekli agzim kuruyor
transferin kacinci gunundesin canim? Ilaclarin etkisi de olabiliyormusBenim oluyor özellikle geceleri canm
Hayirlisi olsun canim . Insallah bi dahakine tutarEvet benim negatif oldu maalesef 2 tane dondurulmuşum vardı bakalım onlarla yolumuza devam edeceğiz inşaallah ☺
Hadi gozun aydinkızlar sonucum çıktı 170 ayyy ben cok saskinim
amin tatlim Allah razi olsun cümlemiznkini hayirla kucagimiza almayi nasip etsinHadi gozun aydinRabbim tamamina erdirsin
Canım progestan a bakıldı mi senin o kaçmış?Kizlar valla benim dun gece yine kanamam oldu. Yogun degildi ama kirmiziydi. Bugun yine igne oldum. Degerim masallah sikintisiz artiyor ama surekli diken ustundeyim.
Boyle durumda olanlarin ne kadar suruyor bilgisi olan var mi? Yalnizca istirahat ve bol suyla mi geciriyorsunuz?
Benim de oldu canım. Transferin 2. Gününden beri falan oldu. Sonra biraz dah azaldı.transferin kacinci gunundesin canim? Ilaclarin etkisi de olabiliyormus
anladim bakalim ne kadar surecekBenim de oldu canım. Transferin 2. Gününden beri falan oldu. Sonra biraz dah azaldı.
Canim benimde 8. Gunden itibaren pembemsi lekelenmem var. Dr 10 tane igne verdi.gunde 1 tane vurdur dedi. Ayreten gunde 2 kere crinone jel kullaniyorum. Bende senin gibi diken ustundeyim. Cok arastirdim 3 ay boyunca kanamasi devam edende var. 4 gunde 2 haftada olup bitende var. Allaha sigindim yapacak bisey yok. Insallah gebeligimiz sorunsuz devam eder.Kizlar valla benim dun gece yine kanamam oldu. Yogun degildi ama kirmiziydi. Bugun yine igne oldum. Degerim masallah sikintisiz artiyor ama surekli diken ustundeyim.
Boyle durumda olanlarin ne kadar suruyor bilgisi olan var mi? Yalnizca istirahat ve bol suyla mi geciriyorsunuz?
Hadi ya normal idrar testimiydiTransferimin 10.günü bugun. İdrar testi yaptım malesef negatifçok kötüyüm kizlar
Evet canımHadi ya normal idrar testimiydi
İdrarda cikmayabilir bozma moralini içinde kurup durmaktansa bence gidip kan vermelisinEvet canım
Hayirlisi olsun cnm pes etmek yok lutfen umudunu yitirmeTransferimin 10.günü bugun. İdrar testi yaptım malesef negatifçok kötüyüm kizlar
Ondan cikmamis olabilir canim. Test gunune kadar beklesen daha iyi aslinda. Insallah iyi haberler alirsinEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?