TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

CAnımm benim de bugun 8.günüm aynen bende de hiç belirti Yok. Göğüslerim yumuşacık oldular iyice .bende cok korkuyorum hayırlısı.
Pazartesş sabah idrar testi yapacam

CAnımm benim de bugun 8.günüm aynen bende de hiç belirti Yok. Göğüslerim yumuşacık oldular iyice .bende cok korkuyorum hayırlısı.
Pazartesş sabah idrar testi yapacam
Burdan yazarsın sonucu normalde adetten önce de böyle oluyor muydu senin kaç embriyo transfer edildi taze mi dondurulmuş mu ne çok sordum

Burdan yazarsın sonucu normalde adetten önce de böyle oluyor muydu senin kaç embriyo transfer edildi taze mi dondurulmuş mu ne çok sordum
Normalde bu kadar olmazdı
2 tane taze 4.gün canım senin?

Su an icin iyi gidiyor cok sukur 10. Gün 67'ydi. Aynı oranda artış devam ediyo cok sukur. İnsallah haftaici keseyi gormeyi nasıp eder Rabb im.
Çok sevindim.canim. inşallah sağlıklı olduğunu da görürsün. Rabbim tamamına erdirsin

Normalde bu kadar olmazdı
2 tane taze 4.gün canım senin?
Adetten önce azalır ya hassasiyet ondan dedim yoksa ağrı şiddeti farklı olabiliyor benim de dünden beri azalmaya başladı benim 3. Gün iki tane canım sen hücre sayılarını biliyor musun merkezin neresi

Benim de yarın kese görme günümüz. 8 ocakta transfer edildi bana. Ondan sordum. Kalp atışını duymadınız değil mi
Evet kalp atışını duymadık 15 gün sonra tekrar çağırdı rabbim ozaman duymayı nasip eder inşallah

Yok canım İnan hiç sormadım da.
Zaten olmadı gibi hissediyorum hiç belirtim yok. Cok kötüyüm ya H Hugul

Yok canım İnan hiç sormadım da.
Zaten olmadı gibi hissediyorum hiç belirtim yok. Cok kötüyüm ya H Hugul
Umutsuz olma nasip herşey.. ne kadar zman oldu uğraşalı kaçıncı deneme vardır her şeyin bir zamanı

Merhaba arkadaşlar benimde 23 ocakta oldu trasferim trasfer günü sayılıyor mu hesaplanırken çoğu yerde sonraki günden diye okudum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…