CAnımm benim de bugun 8.günüm aynen bende de hiç belirti Yok. Göğüslerim yumuşacık oldular iyice .bende cok korkuyorumArkadaşlar hepinize hayırlı geceler benim bugün transferin 8. Günü iki tane 3. Gün embriyosu konuldu ama transferden sonra başlayan göğüs hassasiyeti bugün azalmaya başladı çok korkuyorum olmadı mı diye bu konuda tecrübesi olan varsa içime bir şu serpebilir mi hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun
Burdan yazarsın sonucu normalde adetten önce de böyle oluyor muydu senin kaç embriyo transfer edildi taze mi dondurulmuş mu ne çok sordumCAnımm benim de bugun 8.günüm aynen bende de hiç belirti Yok. Göğüslerim yumuşacık oldular iyice .bende cok korkuyorumhayırlısı.
Pazartesş sabah idrar testi yapacam
Merhaba canım hayırla sağlıkla insallah. Hangi gün koyulmuştu?Merhaba arkadaşlar 2tane 3gün emriyosu konulmuştu bugün dr gittim çok şükür birtanade olsa keseyi gördük rabbim isteyen herkese nasip etsin
4 ocakta transfer olmuştum canımMerhaba canım hayırla sağlıkla insallah. Hangi gün koyulmuştu?
Normalde bu kadar olmazdıBurdan yazarsın sonucu normalde adetten önce de böyle oluyor muydu senin kaç embriyo transfer edildi taze mi dondurulmuş mu ne çok sordum
Ay ben de senden bir gun once transfer oldum :) 5.gun embriyosu diye o zaman aramizdaki fark4 ocakta transfer olmuştum canım
Benim de yarın kese görme günümüz. 8 ocakta transfer edildi bana. Ondan sordum. Kalp atışını duymadınız değil mi4 ocakta transfer olmuştum canım
Çok sevindim.canim. inşallah sağlıklı olduğunu da görürsün. Rabbim tamamına erdirsinSu an icin iyi gidiyor cok sukur10. Gün 67'ydi. Aynı oranda artış devam ediyo cok sukur. İnsallah haftaici keseyi gormeyi nasıp eder Rabb im.
Adetten önce azalır ya hassasiyet ondan dedim yoksa ağrı şiddeti farklı olabiliyor benim de dünden beri azalmaya başladı benim 3. Gün iki tane canım sen hücre sayılarını biliyor musun merkezin neresiNormalde bu kadar olmazdı
2 tane taze 4.gün canım senin?
Benimki 3. gün embriyosu belki ondandır dün dr 5+2 demişti bana bende hamilelik takvimini tekrar düzenledimAy ben de senden bir gun once transfer oldum :) 5.gun embriyosu diye o zaman aramizdaki fark
Evet kalp atışını duymadık 15 gün sonra tekrar çağırdı rabbim ozaman duymayı nasip eder inşallahBenim de yarın kese görme günümüz. 8 ocakta transfer edildi bana. Ondan sordum. Kalp atışını duymadınız değil mi
Hadi insallah guzel haberler alirsin. Bizlerede haber vermeyi unutmakizlar kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza talibim
inşallah tatlimHadi insallah guzel haberler alirsin. Bizlerede haber vermeyi unutma
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahkizlar kanimi verdim iki üç saate çıkar heralde dualariniza talibim
24 ocak 1.gun oluyor canim cunku 1gunluk senin bedeninde yavrucaginMerhaba arkadaşlar benimde 23 ocakta oldu trasferim trasfer günü sayılıyor mu hesaplanırken çoğu yerde sonraki günden diye okudum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?