- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
Merhaba.. çok erken yapmışsınız testinizi. En az 12 gün gecmesi gerek. Doktorunuz size test gününü vermedi mi? Bence biraz sabırlı olun. Yoksa daha cok kendinizi demoralize edersiniz..Kızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Merhaba aslında doktorum 10. Günde bile sonucun çıkabileceğini söylemişti tabi ben 6. Günde çok erken yaptımMerhaba.. çok erken yapmışsınız testinizi. En az 12 gün gecmesi gerek. Doktorunuz size test gününü vermedi mi? Bence biraz sabırlı olun. Yoksa daha cok kendinizi demoralize edersiniz..
olma ihtimali var canim iki gun arayla baktir iki kati yukselmesi lazimÇatlatma iğnesi yapmadım dondurmuşlarla yaptık
Sabah idrariyla bir daha tekrarla canimCnm bişe daha sormak istiorum testi yaptıktn 15dakka snra çıktı böle olabiliomu
Canim ya sana birşey soracağım göğüs hassasiyetin nasıl senin benim akşamları azalıyor ha diyorum adet olacağım sabah olunca artıyorSabah idrariyla bir daha tekrarla canim
Cnm yrn 12.günüm ztn kan testine gdiorumSabah idrariyla bir daha tekrarla canim
Iyi canim hadi insallah guzel haberlerle gel bizeCnm yrn 12.günüm ztn kan testine gdiorum
Canim pek hatirlamiyorum ya ama abdest alirken falan sabahlari oluyordu hafif agri aksama sadece hafif karnim agriyordu.Canim ya sana birşey soracağım göğüs hassasiyetin nasıl senin benim akşamları azalıyor ha diyorum adet olacağım sabah olunca artıyor
Aminnn hepimizzz güzel haberlerle gelelim rabbin eliyleIyi canim hadi insallah guzel haberlerle gel bize
Benim de iki gün var testime çok dua et hamile duası kabul olur canımCanim pek hatirlamiyorum ya ama abdest alirken falan sabahlari oluyordu hafif agri aksama sadece hafif karnim agriyordu.
Insallah tutmustur canim. Rabbim emeklerinizi bosa cevirmesin. Herseyin hayirlsiini isteyelim. Allah buyuktur canimBenim de iki gün var testime çok dua et hamile duası kabul olur canım
Cnm 23 ocakta olmussun cok erken degilmi 7 gun bugun transfer gunuyle bnce var gibi bekle biraz gununde test yap desemde kafan karisacak yine yapcan.bnde 23 ocakta oldum ama test yapmaya cesaret edemem idrarda yaptim silik cikiyor benimdeKızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Cnm 23 ocakta olmussun cok erken degilmi 7 gun bugun transfer gunuyle bnce var gibi bekle biraz gununde test yap desemde kafan karisacak yine yapcan.bnde 23 ocakta oldum ama test yapmaya cesaret edemem idrarda yaptim silik cikiyor benimde[/QUOTE
İnşallah canım ikimiz için çok dua edeceğim sence yarın tekrar test yapsam erken mi?
Canım yarın test yapsam çıkar mı?inşallah ikimizin de sımsıkı tutunmuşCnm 23 ocakta olmussun cok erken degilmi 7 gun bugun transfer gunuyle bnce var gibi bekle biraz gununde test yap desemde kafan karisacak yine yapcan.bnde 23 ocakta oldum ama test yapmaya cesaret edemem idrarda yaptim silik cikiyor benimde
Insallah yukselir ama bekle 9 gun bari yapCanım yarın test yapsam çıkar mı?inşallah ikimizin de sımsıkı tutunmuş
Canım yarın test yapsam çıkar mı?inşallah ikimizin de sımsıkı tutunmuş
Canım yarın test yapsam çıkar mı?inşallah ikimizin de sımsıkı tutunmuş
Sanki hamilesin canımmBenimki boyle insallah seninkide cikar insallah tutunmustur cnm bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?