TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba arkadaşlar bu crinone jel kullananlar benim 6.günüm bugün baya geri gelmiş açık pembe renkte jel tortulari pembe olunca uzuldum benim durumu mu yaşayan var mi

Kızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Merhaba.. çok erken yapmışsınız testinizi. En az 12 gün gecmesi gerek. Doktorunuz size test gününü vermedi mi? Bence biraz sabırlı olun. Yoksa daha cok kendinizi demoralize edersiniz..

Merhaba.. çok erken yapmışsınız testinizi. En az 12 gün gecmesi gerek. Doktorunuz size test gününü vermedi mi? Bence biraz sabırlı olun. Yoksa daha cok kendinizi demoralize edersiniz..
Merhaba aslında doktorum 10. Günde bile sonucun çıkabileceğini söylemişti tabi ben 6. Günde çok erken yaptım

Canim ya sana birşey soracağım göğüs hassasiyetin nasıl senin benim akşamları azalıyor ha diyorum adet olacağım sabah olunca artıyor
Canim pek hatirlamiyorum ya ama abdest alirken falan sabahlari oluyordu hafif agri aksama sadece hafif karnim agriyordu.

Kızlar merhaba herkese benim geçen salı günü 23 ocak transferim gerçekleşti az önce kan tahlili verdim son 4.8 sizce nedir durum?
Cnm 23 ocakta olmussun cok erken degilmi 7 gun bugun transfer gunuyle bnce var gibi bekle biraz gununde test yap desemde kafan karisacak yine yapcan.bnde 23 ocakta oldum ama test yapmaya cesaret edemem idrarda yaptim silik cikiyor benimde

Cnm 23 ocakta olmussun cok erken degilmi 7 gun bugun transfer gunuyle bnce var gibi bekle biraz gununde test yap desemde kafan karisacak yine yapcan.bnde 23 ocakta oldum ama test yapmaya cesaret edemem idrarda yaptim silik cikiyor benimde
Canım yarın test yapsam çıkar mı?inşallah ikimizin de sımsıkı tutunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…