Aynen haklisin canim veriyimde kurtulayim gerci kanamamda var kac cikar ki en fazlaCanım korkma telaşlanma
Kafanın rahatlaması için kan vermen gerekli
Alnımıza yazılı olanı yaşayacağız.
Bebeğin sana inş sımsıkı tutunmuştur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen haklisin canim veriyimde kurtulayim gerci kanamamda var kac cikar ki en fazlaCanım korkma telaşlanma
Kafanın rahatlaması için kan vermen gerekli
Alnımıza yazılı olanı yaşayacağız.
Bebeğin sana inş sımsıkı tutunmuştur..
Çok şükür cnm pozitif Rabbim sizlere de nasip etsin pozitif sonucu ve hepimize kucağımıza almayıkuzununannesi canim ne yaptin sonucunu aldin mi?
27.12.2017 transfer günümKizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.
Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .
Benim transferim cumartesi gunu oldu ilk deneme Allah in izniyle insallah tutar diyorum . Test gunum 27 Aralik
..
Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..
[USER=779076]@Mucizeolsakeske[/USER] test gunu : 27 Aralik
@p0ly__ transfer tarihi: 21 Aralik. Test gunu 1 ocak
kuzununannesi test gunu: 26 Aralik
@Kbr42 20 Aralik test gunu. Transferin 10.gunu beta bhcg: 15.96
S sus_panda transferinin 1.gunu test gunu : 27 Aralik
@Gamze020 transfer gunu 20 Aralik Cift embriyo . Test gunu : 30 Aralikĺ
@aryemuh ilk deneme. test gunu 29 Aralik
E emn523452 23 aralık transfer. 5.gun Cift embriyo.
test tarihi : 1 ocak2018
Hadi hayirlisi olsun canim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz hepimiz27.12.2017 transfer günüm
08.01.2018 test günüm
Ayyy gercekten mi hadi gozun aydinn cok sevindimm yaa. Kac cikti kan sonucunÇok şükür cnm pozitif Rabbim sizlere de nasip etsin pozitif sonucu ve hepimize kucağımıza almayı
75 çıktı cnm 3. Gün embriyosu 10. Günüm.Ayyy gercekten mi hadi gozun aydinn cok sevindimm yaa. Kac cikti kan sonucun
Anladim canim zaten arastirdigim kadariyla oyle cikiyor herkesin transferden sonra 7. Gunden sonra bhcge salgilarmis vucut . Yani 75 cikmasi cok normal . Insallah ikiye katlar sag salim kucaginada almayi nasip etsin Rabbim.75 çıktı cnm 3. Gün embriyosu 10. Günüm.
İnş canm Allah razı olsunHadi hayirlisi olsun canim. Insallah hayirlisiyla guzel haberler aliriz hepimiz
Evet cnm ikimiz içimde inş
Amin canim. Iyi idrar testi yapmamissin :))Evet cnm ikimiz içimde inş
Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin
Hiç aklıma öyle bişi getirmedimAmin canim. Iyi idrar testi yapmamissin :))
Iyi canim daha iyi yapmamak yarin kacta gidiceksinHiç aklıma öyle bişi getirmedim
Benim idrar testine karşı dik duvarlarım var
Nasıl gidicem gidebilcemmi bekleyebilcemmi onu düşünüyorum öncelikle ama sabah 9 10 civarı giderim inşIyi canim daha iyi yapmamak yarin kacta gidiceksin
Ben oglenden sonra giderim canm.Nasıl gidicem gidebilcemmi bekleyebilcemmi onu düşünüyorum öncelikle ama sabah 9 10 civarı giderim inş
Sen?
Izin alabilirsen al canim dinlenirsin 2 3 gunKızlar karnım davul gibi ya sırtında çok ağrıyı kalmam isim sandalye tersindeyim akşama kadar
Benim gibi klan varmiKızlar karnım davul gibi ya sırtında çok ağrıyı kalmam isim sandalye tersindeyim akşama kadar