- 23 Mart 2023
- 2
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi longtighthugs
-
Daha cok erken 15 gün beklemen gerekiyor dayanamazsan en azından 10 ya da 11. gününde erken gebelik testi yapMerhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz doktorum benden 8.gün test istemişti perşembe test yaptırdımMerhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bende aynı gün oldum 9 gün test 10 da silik çıktı sence varmıdırMerhaba aynı gün transfer olmuşuz doktorum benden 8.gün test istemişti perşembe test yaptırdım
Ben yaptım aynı gün olmuşuz 10 dakka da bir çizgi belirdi ama emin değilimMerhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Hafif bir çizgi var yarın tekrarla bi kuzumBende aynı gün oldum 9 gün test 10 da silik çıktı sence varmıdır
Test yok pazartesi günü gidecem hastaneye bekliyecem belki mucize olurHafif bir çizgi var yarın tekrarla bi kuzum
İlk idrarla yaptın dimi bu testi o önemliTest yok pazartesi günü gidecem hastaneye bekliyecem belki mucize olur
Gece 5 lavabuya gittim 7 de yaptım yani 2saatlik filan tutamadım 5dede çok uykum vardı yapmadımİlk idrarla yaptın dimi bu testi o önemli
BelkiAnladım kuzum beklememiş olunca çok sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum
Pazartesi dimi kontrolün
EvetPazartesi dimi kontrolün
İnşallah yarın sabah bakalım ne olacakİnşallah güzel haberler alırız
Her şeyin hayırlısını versin rabbim içini ferah tutmaya bol bol dua et haber ver mutlakaİnşallah yarın sabah bakalım ne olacak
Sağol inşallah güzel haberle gelirimHer şeyin hayırlısını versin rabbim içini ferah tutmaya bol bol dua et haber ver mutlaka
10.gun erken gebelik testi 12.kanda cikti benimMerhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?