Transfer Sonrası Test

longtighthugs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
2
1
1
27
Merhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba 23 martta 5.gün embriyo transferi oldum. İdrar gebelik testi yapmak istiyorum. Beklemek çok zor dayanamıyorum ama negatif çıkar da moralimi bozmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Daha cok erken 15 gün beklemen gerekiyor dayanamazsan en azından 10 ya da 11. gününde erken gebelik testi yap

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz doktorum benden 8.gün test istemişti perşembe test yaptırdım

Ben yaptım aynı gün olmuşuz 10 dakka da bir çizgi belirdi ama emin değilim

Eklentiler

• IMG_20230401_081616.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 156
Anladım kuzum beklememiş olunca çok sağlıklı sonuç vermiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…