- Konu Sahibi longtighthugs
-
Var kuzum sanki ama daha çok erken iki gün sonra tekrarla bir
3.gün embriyosu olduğu için erken olduğunu yazanlar olmuş . Ben aceleci davrandım birazVar kuzum sanki ama daha çok erken iki gün sonra tekrarla bir daha
İlerleyen günlerde koyulaşır inşallah3.gün embriyosu olduğu için erken olduğunu yazanlar olmuş . Ben aceleci davrandım biraz
Evet canım ya ben razıyım sonu güzel olsun inşallahAmin canım inşallahBu bekleyişler hiç bitmeyecek galiba
Ben de razıyım kuzum sonu güzel olsun tek senin bugünkü kan değerin kaç çıktı canım ?Evet canım ya ben razıyım sonu güzel olsun inşallah
133 çıktı çok şükürBen de razıyım kuzum sonu güzel olsun tek senin bugünkü kan değerin kaç çıktı canım ?
Maşallah133 çıktı çok şükür
Aslında seninki bana göre iyi yükselmişti benimki daha azdı doktor istedi canım için rahat edecekse ver ama doktor gerek duyardı sana da gerek duymamış demek kiMaşallahbenim doktor istemedi ama kafamda deli sorular yarın tekrar baktırsam mı diye düşünüyorum
Sizin kaç çıkmıştı ilk değerinizzCanım bak arkadaşın 11. Gün 33 çıkmıştı 14. Gun 140 larda çıkmış ve kese randevusu verilmis. Allah tan ümit kesilmez. Benim de 10. Güne göre değerim çok dusuktu şükür keseyi bekliyorum
Gerek duysa isterdi doğru diyorsun hala inanamadığım için aklıma arada geliyorlar canımAslında seninki bana göre iyi yükselmişti benimki daha azdı doktor istedi canım için rahat edecekse ver ama doktor gerek duyardı sana da gerek duymamış demek ki
Benim ilk 10. Gün 44 çıkmıştıSizin kaç çıkmıştı ilk değerinizz
Benim aklıma şu da geldi aynı embriyos gün dondurulmuş ama aynı gün 11.gun benim ki bagzilariin yusek bagzilarin düşük bagzilarin kritik neden öyle oluyor acaba erken mi diyorum erkense doktor niye erken çağırsin kiBenim ilk 10. Gün 44 çıkmıştı
Benim 9. Gün 12ydi beta hcgm gerçekten çok korkmuştum. Önümüzdeki pazartesi kese randevumm varKese için ne zaman gel dedi doktorun kuzum
Yaa maşallah banada pazartesi usg dedi canım.Sonraki değerlerin kaçtı?Benim 9. Gün 12ydi beta hcgm gerçekten çok korkmuştum. Önümüzdeki pazartesi kese randevumm var
Yine tekrarla bende ilk test evet önemli ikinci daha. Önemli kan için de idrar içinde önemli ben 9.gun yaptım ve 11 de yaptım çıktı kan verdim zaten sonra düşükte olsa çıktı değerBen de 27 martta dondurulmuş 3.gün embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla test yaptım önce tek çizgi oldu,sonrasında ekleyeceğim görüntü belirti.Transfer gününü saymazsam bugün 8.gün
Acaba var mı bişey yoksa test mi bozuk.Test günüm 6 nisan ama yarın erken gebelik testi yapayım diyorum
Aynen yarın evde erken gebelik testi yapayım negatifse bile kan testine kadar sürece alıştırmış olurum kendimi.Rabbim inşallah hayırlı olanı nasip etsin.Yine tekrarla bende ilk test evet önemli ikinci daha. Önemli kan için de idrar içinde önemli ben 9.gun yaptım ve 11 de yaptım çıktı kan verdim zaten sonra düşükte olsa çıktı değer
Yaa maşallah banada pazartesi usg dedi canım.Sonraki değerlerin kaçtı?
Evet hakkımız da hayırlısi olsun pozitif düşün pozitif olsunAynen yarın evde erken gebelik testi yapayım negatifse bile kan testine kadar sürece alıştırmış olurum kendimi.Rabbim inşallah hayırlı olanı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?