Transfer Sonrası Test

Benim ilk 10. Gün 44 çıkmıştı
Benim aklıma şu da geldi aynı embriyos gün dondurulmuş ama aynı gün 11.gun benim ki bagzilariin yusek bagzilarin düşük bagzilarin kritik neden öyle oluyor acaba erken mi diyorum erkense doktor niye erken çağırsin ki buda bir imtihan ama ben tıbbi olarak merak ettim

Ben de 27 martta dondurulmuş 3.gün embriyosu transferi oldum.Sabah ilk idrarla test yaptım önce tek çizgi oldu,sonrasında ekleyeceğim görüntü belirti.Transfer gününü saymazsam bugün 8.gün
Acaba var mı bişey yoksa test mi bozuk.Test günüm 6 nisan ama yarın erken gebelik testi yapayım diyorum

Eklentiler

• D9AC80CF-54BD-4E39-BC7A-9E4F27FBACA0.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 100
Yine tekrarla bende ilk test evet önemli ikinci daha. Önemli kan için de idrar içinde önemli ben 9.gun yaptım ve 11 de yaptım çıktı kan verdim zaten sonra düşükte olsa çıktı değer

Yine tekrarla bende ilk test evet önemli ikinci daha. Önemli kan için de idrar içinde önemli ben 9.gun yaptım ve 11 de yaptım çıktı kan verdim zaten sonra düşükte olsa çıktı değer
Aynen yarın evde erken gebelik testi yapayım negatifse bile kan testine kadar sürece alıştırmış olurum kendimi.Rabbim inşallah hayırlı olanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…