Transfer Sonrası Test

Bende dolgunluk da yok. Neden bilmiyorum hiç ümidim yok baglanamadim o yüzden iyi oldu hayırlısı olsun bakalım yarın 2 buçukta randevum yazıcam sonucu
Ben de daha emin değilim ki kuzum .giderkende sen gibiydim kalp atışını duymak çok önemli şimdi de aklımda o var.
İnşallah güzel haberler alırız muhakkak yaz

Evet canım keseyi gördük şükür ama ben rahat değilim hala bir kaybim var zaten doktor da çok temkinli konuşuyor her duruma hazırlıyorum hala kendimi hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Yaa canım benim harika haber allah tamamını erdirsin Lütfen olumsuz düşünme artık. Gelişimi devam etmiş belliki sağlıklı sende artık varlığını kabullen ve güzel enerji gönder

Yaa canım benim harika haber allah tamamını erdirsin Lütfen olumsuz düşünme artık. Gelişimi devam etmiş belliki sağlıklı sende artık varlığını kabullen ve güzel enerji gönder
Amin inşallah canım çok sağol galiba elimde değil bağlanmak da istemiyorum diye çünkü kaybedince ayağa kalkmak zor oluyor inşallah 10 haftayı geçsin öyle rahatlarim

Çok şükür rabbime sizin içinde çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bende erken bi test yaptım dün evde ve pozitif çıktı kan verdim daha günüm gelmemişti ama 18.1 çıktı doktorum hayırlı olsun dedi 2 gün sonra bi kan testi daha vermem gerekiyor umarım düzenli artış olur bende 4. Denememde ilk defa pozitif görenlerdenim asla umudunuzu kaybetmeyin

Merhaba, Bende 8 Nisan transfer oldum bugün 8. Günüm evde test yaptım ama negatif yarın kan testi günüm bu şekilde olup pozitifi görenler varmı acaba

Merhaba, Bende 8 Nisan transfer oldum bugün 8. Günüm evde test yaptım ama negatif yarın kan testi günüm bu şekilde olup pozitifi görenler varmı acaba
Merhaba ben de evde test yapmıştım kaset testler negatifti.Sizinki erken gebelik testi mi kaset test mi?

Hem kaset test yaptım hemde prodoctor marka erken test yaptım. Hayalet çizgi gördüm ama sonradan ya göremedim ya fenerle zor gördüm ama koyulaşmadı asla
Merhaba ben de evde test yapmıştım kaset testler negatifti.Sizinki erken gebelik testi mi kaset test mi?

Benim pozitif çok şükür canım daha çok erken 2 gün sonra testi tekrarla ya da kan testi ver istersen 2 gün sonrasında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…