- 24 Şubat 2021
- 878
- 458
- 53
- 34
- Konu Sahibi longtighthugs
-
Ben de daha emin değilim ki kuzum .giderkende sen gibiydim kalp atışını duymak çok önemli şimdi de aklımda o var.Bende dolgunluk da yok. Neden bilmiyorum hiç ümidim yok baglanamadim o yüzden iyi oldu hayırlısı olsun bakalım yarın 2 buçukta randevum yazıcam sonucu
İnşallah canım hayırlısı olsun hep duamız o yönde sonra daha çok uzuleceksem bastan olmasın dedim hepBen de daha emin değilim ki kuzum .giderkende sen gibiydim kalp atışını duymak çok önemli şimdi de aklımda o var.
İnşallah güzel haberler alırız muhakkak yaz
Ben de öyle dua ettim ne gelirse Rabbimden elbet bir bildiği vardırİnşallah canım hayırlısı olsun hep duamız o yönde sonra daha çok uzuleceksem bastan olmasın dedim hep
Bende dolgunluk da yok. Neden bilmiyorum hiç ümidim yok baglanamadim o yüzden iyi oldu hayırlısı olsun bakalım yarın 2 buçukta randevum yazıcam sonucu
Guzel haber varmııİnşallah canım hayırlısı olsun hep duamız o yönde sonra daha çok uzuleceksem bastan olmasın dedim hep
Çok şükür gördük keseyi canım 19 u kalp atışı için randevu verdiZumrafatime kuzum ne yaptın doktora gidecektin bugün ?
Evet canım keseyi gördük şükür ama ben rahat değilim hala bir kaybim var zaten doktor da çok temkinli konuşuyor her duruma hazırlıyorum hala kendimi hayırlısı ne ise o olsun inşallahGuzel haber varmıı
Yaa canım benim harika haber allah tamamını erdirsinEvet canım keseyi gördük şükür ama ben rahat değilim hala bir kaybim var zaten doktor da çok temkinli konuşuyor her duruma hazırlıyorum hala kendimi hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Amin inşallah canım çok sağolYaa canım benim harika haber allah tamamını erdirsinLütfen olumsuz düşünme artık. Gelişimi devam etmiş belliki sağlıklı sende artık varlığını kabullen ve güzel enerji gönder
Çok şükür rabbimekızlar günaydın benim dün gece yani transferden sonra 11. Gün pembe lekelenme oldu adet oluyorum sanırım yine diye üzüldüm ağladım. Sabah hemen acile gittik 6da kan verdik ve çok şükür Rabbim 151 çıktı betam. 12. Gün sabahı yaniÇok çok şükür inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır olumlu devam eder kucağımıza alana kadar sağlıkla
Merhaba ben de evde test yapmıştım kaset testler negatifti.Sizinki erken gebelik testi mi kaset test mi?Merhaba, Bende 8 Nisan transfer oldum bugün 8. Günüm evde test yaptım ama negatif yarın kan testi günüm bu şekilde olup pozitifi görenler varmı acaba
Merhaba ben de evde test yapmıştım kaset testler negatifti.Sizinki erken gebelik testi mi kaset test mi?
Sizin ne oldu peki pozitif miMerhaba ben de evde test yapmıştım kaset testler negatifti.Sizinki erken gebelik testi mi kaset test mi?
kızlar günaydın benim dün gece yani transferden sonra 11. Gün pembe lekelenme oldu adet oluyorum sanırım yine diye üzüldüm ağladım. Sabah hemen acile gittik 6da kan verdik ve çok şükür Rabbim 151 çıktı betam. 12. Gün sabahı yaniÇok çok şükür inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır olumlu devam eder kucağımıza alana kadar sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?