Transfer Sonrası Test

Sabahta yaptım o da negatif çıktı. Eşimi kan testine ikna ettim. Pazar günü yapmazlar dedi ama siz yaptırmışsınız
Sabahta yaptım o da negatif çıktı. Eşimi kan testine ikna ettim. Pazar günü yapmazlar dedi ama siz yaptırmışsınız.
Acilde istediğin saat istediğin gün yaptırabiliyorsunuz. Özel hastanede yaptırdım ama . İnşALLAH testlerde bir hata vardır kanda pozitifi görürsünüz

Acilde istediğin saat istediğin gün yaptırabiliyorsunuz. Özel hastanede yaptırdım ama . İnşALLAH testlerde bir hata vardır kanda pozitifi görürsünüz
Bizde öyle düşündük özele gidelim dedik. Bakalım artık hayırlısı diyorum.

Kan değerimde negatif 3.13
Hayırlısı böyleymiş sanırım.
Üzülmeyin diyemem gönül ferman dinlemiyor bu durumda helede idrarda pozitifi görüp sonra değişmesi daha da üzmüştür ama yolun başındasınız pes etmeden bir sonraki için hazırlanın hemen benim de amh düşüklüğü vardı dondurulmuş embriyom hiç olmadı. Her defasında sil baştan başladım ayağa kalkmak zor oldu ama çok şükür Rabbim 4 yıl sonunda nasip etti Sizin o kadar uzun sürmeden 2. Tedavinizde kavuşursunuz inş. dua edeceğim hep ediyorum zaten isteyen herkes için

Biraz üzüldüm evet ama eşim çok büyük destekçim sanırım çabuk atlatırım. Tavmergene ulaştım ilaçlarıma devam edip test günümde tekrar kan vermemi söylediler. Allahtan umut kesilmez, 2 gün sonra bize neler getirecek bakalım.

Kese görünmedi maalesef. Tekrar kan istedi doktor
İnşallah küçük olduğu için gorunmemistir. Test sonucu ne zaman çıkacak? Benim de kontrol yarın ama goremeyecegim diye hissediyorum çünkü hiçbir belirtim yok beta yükselirken az da olsa belirti verirdi. Kahverengi lekelenmeler oldu iki gün önce geçti

Değerim düşmüş. Kimyasal gebelikmis. En başından belliydi aslında nasip kısmet diyelim

Evet progestanı hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Kanamam olmamıştı. İnşallah seninki tutmuştur. Kötü düşünme lütfen güzel haberler ver inşallah

Evet progestanı hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Kanamam olmamıştı. İnşallah seninki tutmuştur. Kötü düşünme lütfen güzel haberler ver inşallah
O zaman benim de görünmeyecek. Kötü düşünmek değil ben kendimi hazırladım. Sıfır belirti ya bu kadar olmaz. Artık kendimi alistirdigim için hazırım gorunmemesine hayırlısı olsun kimyasal bile olsa tutunması umut ışığı benim için

Yaa çok şükür canım çok sevindimm karından mi gördü? Bir de belirtin başladı mı hiç son zamanlarda göğüs hassasiyeti akıntı vs
Sağol canım darısı sana inşallah .Yok canım vajinal baktı.Benim göğüslerimde dolgunluk var bir de dokununca hafif sızlama oluyor .Akıntı yok şimidilik

Sağol canım darısı sana inşallah .Yok canım vajinal baktı.Benim göğüslerimde dolgunluk var bir de dokununca hafif sızlama oluyor .Akıntı yok şimidilik
Bende dolgunluk da yok. Neden bilmiyorum hiç ümidim yok baglanamadim o yüzden iyi oldu hayırlısı olsun bakalım yarın 2 buçukta randevum yazıcam sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…