- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi longtighthugs
-
Sabahta yaptım o da negatif çıktı. Eşimi kan testine ikna ettim. Pazar günü yapmazlar dedi ama siz yaptırmışsınız
Acilde istediğin saat istediğin gün yaptırabiliyorsunuz. Özel hastanede yaptırdım ama . İnşALLAH testlerde bir hata vardırSabahta yaptım o da negatif çıktı. Eşimi kan testine ikna ettim. Pazar günü yapmazlar dedi ama siz yaptırmışsınız.
Akşam olanlar negatif çıkabilir sabah testleri önemli olan, inş kanda sizde pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder inşbende bundan önceki iki transferimde evde test yapıyordum hep o yüzden çok üzülüyordum bu sefer evde yapmamaya dayandım. Ama pes etmeyin 3 kere farklı yerlerde transfer olmuş birisi olarak söylüyorum Tavmergen gerçekten en iyisiydi ve hayırlısıyla sizinde olacak inş Rabbim boş bırakmasın
Bizde öyle düşündük özele gidelim dedik. Bakalım artık hayırlısı diyorum.Acilde istediğin saat istediğin gün yaptırabiliyorsunuz. Özel hastanede yaptırdım ama . İnşALLAH testlerde bir hata vardırkanda pozitifi görürsünüz
Kan değerimde negatif 3.13Acilde istediğin saat istediğin gün yaptırabiliyorsunuz. Özel hastanede yaptırdım ama . İnşALLAH testlerde bir hata vardırkanda pozitifi görürsünüz
Üzülmeyin diyemem gönül ferman dinlemiyor bu durumda helede idrarda pozitifi görüp sonra değişmesi daha da üzmüştür ama yolun başındasınız pes etmeden bir sonraki için hazırlanın hemenKan değerimde negatif 3.13
Hayırlısı böyleymiş sanırım.
Biraz üzüldüm evet ama eşim çok büyük destekçim sanırım çabuk atlatırım. Tavmergene ulaştım ilaçlarıma devam edip test günümde tekrar kan vermemi söylediler. Allahtan umut kesilmez, 2 gün sonra bize neler getirecek bakalım.Üzülmeyin diyemem gönül ferman dinlemiyor bu durumda helede idrarda pozitifi görüp sonra değişmesi daha da üzmüştür ama yolun başındasınız pes etmeden bir sonraki için hazırlanın hemenbenim de amh düşüklüğü vardı dondurulmuş embriyom hiç olmadı. Her defasında sil baştan başladım ayağa kalkmak zor oldu ama çok şükür Rabbim 4 yıl sonunda nasip etti Sizin o kadar uzun sürmeden 2. Tedavinizde kavuşursunuz inş. dua edeceğim hep ediyorum zaten isteyen herkes için
İnşallah canım elim duada bekliyorum haberiniCanım doktoru bekliyorum heyecan dorukta inşallah güzel haberler veririz
İnşallah küçük olduğu için gorunmemistir. Test sonucu ne zaman çıkacak? Benim de kontrol yarın ama goremeyecegim diye hissediyorum çünkü hiçbir belirtim yok beta yükselirken az da olsa belirti verirdi. Kahverengi lekelenmeler oldu iki gün önce geçtiKese görünmedi maalesef. Tekrar kan istedi doktor
Değerim düşmüş. Kimyasal gebelikmis. En başından belliydi aslında nasip kısmet diyelimİnşallah küçük olduğu için gorunmemistir. Test sonucu ne zaman çıkacak? Benim de kontrol yarın ama goremeyecegim diye hissediyorum çünkü hiçbir belirtim yok beta yükselirken az da olsa belirti verirdi. Kahverengi lekelenmeler oldu iki gün önce geçti
Evet hayırlısı olsun ben kendim için de onu diyorum ama çok üzüldümDeğerim düşmüş. Kimyasal gebelikmis. En başından belliydi aslında nasip kısmet diyelim
Kanaman olmadı di mi? Progestan kullanıyor musun benimki de tutmadı biliyorum progestandex kanama olmasını engelliyor herhaldeDeğerim düşmüş. Kimyasal gebelikmis. En başından belliydi aslında nasip kısmet diyelim
O zaman benim de görünmeyecek. Kötü düşünmek değil ben kendimi hazırladım. Sıfır belirti ya bu kadar olmaz. Artık kendimi alistirdigim için hazırım gorunmemesine hayırlısı olsun kimyasal bile olsa tutunması umut ışığı benim içinEvet progestanı hem iğne hem fitil olarak kullanıyorum. Kanamam olmamıştı. İnşallah seninki tutmuştur. Kötü düşünme lütfengüzel haberler ver inşallah
Ben gördüm keseyi çok şükür darısı sizlere olsunİnşallah canım elim duada bekliyorum haberini
Yaa çok şükür canım çok sevindimmBen gördüm keseyi çok şükür darısı sizlere olsun
Sağol canım darısı sana inşallah .Yok canım vajinal baktı.Benim göğüslerimde dolgunluk var bir de dokununca hafif sızlama oluyor .Akıntı yok şimidilikYaa çok şükür canım çok sevindimmkarından mi gördü? Bir de belirtin başladı mı hiç son zamanlarda göğüs hassasiyeti akıntı vs
Bende dolgunluk da yok. Neden bilmiyorum hiç ümidim yok baglanamadim o yüzden iyi oldu hayırlısı olsun bakalım yarın 2 buçukta randevum yazıcam sonucuSağol canım darısı sana inşallah .Yok canım vajinal baktı.Benim göğüslerimde dolgunluk var bir de dokununca hafif sızlama oluyor .Akıntı yok şimidilik
Her şeyde var bi hayır ne denir bilemiyorum çok üzüldüm bi dahaki denemede inşallah güzel sonuçlar alırsınızDeğerim düşmüş. Kimyasal gebelikmis. En başından belliydi aslında nasip kısmet diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?