- 25 Temmuz 2020
- 467
- 224
- 33
- Konu Sahibi longtighthugs
-
Evet sizi yorumlardan gördüğüm için yazmak istedim aynı gün aynı yerde aynı ilaçlar olduğu için. Belirtileriniz nelerdi nasıldı , nasıl bir uygulama izlediniz bu süreçte. Öğrenmek istedim hele de pozitifi görünce sizin ,sizin adınıza çok sevindim ve kendi adıma ümitlendimBenimde transferim tavmergende aynı gün yapıldı Erol hoca yaptı sabah. Çok geçmiş olsun inşallah etkilemez.
Amin inşallahEvet sizi yorumlardan gördüğüm için yazmak istedim aynı gün aynı yerde aynı ilaçlar olduğu için. Belirtileriniz nelerdi nasıldı , nasıl bir uygulama izlediniz bu süreçte. Öğrenmek istedim hele de pozitifi görünce sizin ,sizin adınıza çok sevindim ve kendi adıma ümitlendimtransferleri Erol hoca yapıyormuş zaten hep o gün orada bir sürü kişi vardı transfer olan bizler gibi Rabbim güzel sonuçlar eylesin inş
Birde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.Evet sizi yorumlardan gördüğüm için yazmak istedim aynı gün aynı yerde aynı ilaçlar olduğu için. Belirtileriniz nelerdi nasıldı , nasıl bir uygulama izlediniz bu süreçte. Öğrenmek istedim hele de pozitifi görünce sizin ,sizin adınıza çok sevindim ve kendi adıma ümitlendimtransferleri Erol hoca yapıyormuş zaten hep o gün orada bir sürü kişi vardı transfer olan bizler gibi Rabbim güzel sonuçlar eylesin inş
Hayırlı olsun inşallahİnşallah dediğiniz gibi olur. Kan testime 4 gün kaldı
Sizin çok şükür ki pozitif olduğunu düşünerekten belirti diyorumBirde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.
Birde çok göğüs hassasiyeti ağrısı var onu da anlamıyorum ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum bendeBirde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.
Bir de sizde tutunma lekesi oldu mu öyle diyorlar yorumlarda . Bende olmadı hiçbir şeyBirde adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor.
Hayır tutunma lekemde olmadı benim, herkeste olmuyormuş.Bir de sizde tutunma lekesi oldu mu öyle diyorlar yorumlarda . Bende olmadı hiçbir şey
İnşallah hamilelik belirtisidir sizindeSizin çok şükür ki pozitif olduğunu düşünerekten belirti diyorumbenim belirti mi bilmiyorum ama inanılmaz adet sancısı çekiyorum ve şimdi idrar yolu enfeksiyonu ve kum döktüğüm için ağrılar karışıyor maalesef ben çok ağrı çekiyorum
Çok sağolun sizinde sağlıkla büyür devam eder güzel değerler çıkarİnşallah hamilelik belirtisidir sizindebenimde bazen fazla oluyor ağrım ama öyle çok şiddetli değil.
Ben 11 nisanda vericem kan testini. Eşim öncesinde yaptırmak istemiyor. İdrar testlerini yapmama bile kızıyor ama insan merakta ediyor. Yaptırırsanız sonucu paylaşır mısınız.Çok sağolun sizinde sağlıkla büyür devam eder güzel değerler çıkarkan testi ne zaman düşünüyorsunuz ? Ben artık yarın versem mi acaba diyorum
Bende korkuyorum sonuçtan o yüzden çok kararsızım. Ama benim bu 3. Denemem. Daha öncekinde kan tahlilini transfer hariç 11-12. Gün istemişlerdi smryna da olmuştum onu. O yüzden şimdi belli olur az çok diyorum da korkuyorum o zaman evdeki testte negatifti o yüzden evde de yapamıyorum.Ben 11 nisanda vericem kan testini. Eşim öncesinde yaptırmak istemiyor. İdrar testlerini yapmama bile kızıyor ama insan merakta ediyor. Yaptırırsanız sonucu paylaşır mısınız.
Merhaba bende 4 nisanda tavmergende transfer oldum ama benim doktorum ismail bey orayla anlaşmalı olduğu için transferim orada oldu sizin sonucunuz ne test yaptınız mıBen de tavmergende 28 Martta transfer oldum. Ve diğer yorumlardan okuduğum kadarıyla ilaçlarımızda aynı. Ve çok şükür sizde pozitif sonuç elde edilmiş gibigözünüz aydın Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş.
Ben daha idrar da kanda da test yapmadım korkuyla bekliyorum. Ve ne yazıkki dün idrar enfeksiyonu geçirdiğimi öğrendim umarım sonucu kötü etkilemez
Benimde doktorum oradan değil denizliden , anlaşması olduğu için orada transfer oldum . Ama transferleri Erol hoca yapıyor opu yu Ayşin hanım yaptı. Henüz bilmiyorum bu akşam acilden kan testi yaptırmayı düşünüyorum sanırım. Sizinde hayırlısı olur inş olumlu olurMerhaba bende 4 nisanda tavmergende transfer oldum ama benim doktorum ismail bey orayla anlaşmalı olduğu için transferim orada oldu sizin sonucunuz ne test yaptınız mı
Tekrar test yaptım akşam negatife döndü. Önceki testlerimde görünen çizgi ovitrelle nin etkisiymiş sanırım. En güzeli hiç test yapmamak galiba.Bende korkuyorum sonuçtan o yüzden çok kararsızım. Ama benim bu 3. Denemem. Daha öncekinde kan tahlilini transfer hariç 11-12. Gün istemişlerdi smryna da olmuştum onu. O yüzden şimdi belli olur az çok diyorum da korkuyorum o zaman evdeki testte negatifti o yüzden evde de yapamıyorum.
Merhaba bende 4 nisanda tavmergende transfer oldum ama benim doktorum ismail bey orayla anlaşmalı olduğu için transferim orada oldu sizin sonucunuz ne test yaptınız mı
kızlar günaydın benim dün gece yani transferden sonra 11. Gün pembe lekelenme oldu adet oluyorum sanırım yine diye üzüldüm ağladım. Sabah hemen acile gittik 6da kan verdik ve çok şükür Rabbim 151 çıktı betam. 12. Gün sabahı yaniBen 11 nisanda vericem kan testini. Eşim öncesinde yaptırmak istemiyor. İdrar testlerini yapmama bile kızıyor ama insan merakta ediyor. Yaptırırsanız sonucu paylaşır mısınız.
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahkızlar günaydın benim dün gece yani transferden sonra 11. Gün pembe lekelenme oldu adet oluyorum sanırım yine diye üzüldüm ağladım. Sabah hemen acile gittik 6da kan verdik ve çok şükür Rabbim 151 çıktı betam. 12. Gün sabahı yaniÇok çok şükür inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır olumlu devam eder kucağımıza alana kadar sağlıkla
Akşam olanlar negatif çıkabilir sabah testleri önemli olan, inş kanda sizde pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder inşGözünüz aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenim idrar testlerim negatife döndü sanırım olmadı bu sefer.
Sabahta yaptım o da negatif çıktı. Eşimi kan testine ikna ettim. Pazar günü yapmazlar dedi ama siz yaptırmışsınız.Akşam olanlar negatif çıkabilir sabah testleri önemli olan, inş kanda sizde pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder inşbende bundan önceki iki transferimde evde test yapıyordum hep o yüzden çok üzülüyordum bu sefer evde yapmamaya dayandım. Ama pes etmeyin 3 kere farklı yerlerde transfer olmuş birisi olarak söylüyorum Tavmergen gerçekten en iyisiydi ve hayırlısıyla sizinde olacak inş Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?