transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnsan çıldırtacak gibi oluyor gerçekten kafaya takmamayi becerebilirsem varmı acaba eşime bakıyorum Allahım bana vermeyeceksen onun için ver diye dualar ediyorum ama yazımızda varsa evet sevgisi alıcam heralde yattıniz mi çok ilkinde ya da bu nasıl geçiyor

Vücudumu dinlemekten boyut atladimsizin kaçıncı gun

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....
Merhaba göbekten ne iğnesi oluyorsun ki transferden sonra bnm bildiğim progesteron içerikli iğne verilir ve ka badana olur onlarda zaten şişer oturup kalkamazsin

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....
Bende hergün bir tane vuruluyorum ama kalçadan benimkisi, aynı durum bendede var iğneler yağlı olduğu için morarma ve sertleşme yapıyormuş normal bi durum yani

Ilkinde 10 gün evde yattim yemek wc haricinde ) ama bir işe yaramadı tabi. Bu sefer 5 gun rapor aldim dinlendim ama surekli kalktim evin icinde yürüdüm yavas yavas işimi yaptım dikkat ederek tabi, hareketsizlik iyi degilmis rahime kan akisi akışı olmuyormus, bu sefer böyle denedim. Birde ilkinde cok stresliydim korkuyordum sürekli olacakmi diye düşünüyordum,sürekli kendimi dinliyordum acaba şu hamilelik belirtisimidir değilimidir fln die. Ama simdikinde hicc düşünmüyorum buraya girip arkadaslara moral veriyorum stres cok etkiliyor gerçekten benim ilkinde yaptiklarimi yapmayın

Merhaba göbekten ne iğnesi oluyorsun ki transferden sonra bnm bildiğim progesteron içerikli iğne verilir ve ka badana olur onlarda zaten şişer oturup kalkamazsin
Canım arkadaşınki kan sulandırıcıdir bende hergün göbekten vuruyorum

Bende ilk gün kendimi çok kastim eve arabayla gelirken yiktim ortalığı ama 2. Günden itibaren yatmadim artık cünlü daha çok kafaya takıyor insan ozaman zaten her gün iğne olmaya cikiyorum uzak sağlık ocağı da inşallah tutmuştur bunlara ragmen

Canım iğneyi vurduktan sonra pamukla 2 dk bastır orayı morluk olmuyor olsa da cokk hafif dipte görünmüyor. Ama bastirmazsan kanin derinin üst bolgesinde donup kalıyor morluk oluşturuyor:)

Clexsane diye igne kullaniyorum kan sulandirici.. 4 gunde bir yaptiracagim bir igne daha var kalcadan o cok kotu yakiyo

İyi yapmışsın canım olacağı varsa olur zaten biz ne yapsak boş, kadınlar traktör tepelerinde ziplaya ziplaya hamile kalıyor hic belli olmuyor Allah verdiyse insallah vermiştir bu mutlulugu hepimiz yaşarız:)

Clexsane diye igne kullaniyorum kan sulandirici.. 4 gunde bir yaptiracagim bir igne daha var kalcadan o cok kotu yakiyo
Bende göbekten hibor kullanıyorum ilk vurdugumda aşırı derecede yakmisti simdi alıştı vücut. Bir de bu ignelerin ucu transferden önce yumurtalar icin kullandığımız ignelerden daha kalın zor batıyor

Mrb kızlar yarın transfer in 14. Günü idrar testi çıkar mı sabah ilk isim bu biyerde okudum idrar da çıkarsa kesin gebelik oluyor muş sabah sonucu yazarım

Mrb kızlar yarın transfer in 14. Günü idrar testi çıkar mı sabah ilk isim bu biyerde okudum idrar da çıkarsa kesin gebelik oluyor muş sabah sonucu yazarım
Hadi canm insallah guzel haberler verirsin bize allah hepimizin yardimcisi olsun şu mubarek gunler hürmetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…