İnsan çıldırtacak gibi oluyor gerçekten kafaya takmamayi becerebilirsem varmı acaba eşime bakıyorum Allahım bana vermeyeceksen onun için ver diye dualar ediyorum ama yazımızda varsa evet sevgisi alıcam heralde yattıniz mi çok ilkinde ya da bu nasıl geçiyorBenim ilk tedavinde taş gibilerdi üzerine saga sola yatamiyordum uçları desem ayri hassastı ama sonuç negatif. Bu denememde transferden sonra hemen indiler hic acı yok bekliyorum sonuc ne olacak :) belirtilere çok takilmamak gerek aldığımız ilaclar bizi yaniltabiliyor
Vücudumu dinlemekten boyut atladimsizin kaçıncı guntransfer sürecinde gögüste meydana gelen şişkinliklerin hamilelikle ilgisi olmadığını düşünüyorum..alınan ilaçlarla hormonların etkisi olduğunu düşünüyorum..benim transfere giderken göğsümde şişti ama sonrasında azaldı..hiç sıkma canını herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı
Merhaba göbekten ne iğnesi oluyorsun ki transferden sonra bnm bildiğim progesteron içerikli iğne verilir ve ka badana olur onlarda zaten şişer oturup kalkamazsinMerhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....
Bende hergün bir tane vuruluyorum ama kalçadan benimkisi, aynı durum bendede var iğneler yağlı olduğu için morarma ve sertleşme yapıyormuş normal bi durum yaniMerhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....
Ilkinde 10 gün evde yattim yemek wc haricindeİnsan çıldırtacak gibi oluyor gerçekten kafaya takmamayi becerebilirsem varmı acaba eşime bakıyorum Allahım bana vermeyeceksen onun için ver diye dualar ediyorum ama yazımızda varsa evet sevgisi alıcam heralde yattıniz mi çok ilkinde ya da bu nasıl geçiyor
Canım arkadaşınki kan sulandırıcıdir bende hergün göbekten vuruyorumMerhaba göbekten ne iğnesi oluyorsun ki transferden sonra bnm bildiğim progesteron içerikli iğne verilir ve ka badana olur onlarda zaten şişer oturup kalkamazsin
Benim 5. Gün embiryosu 10.günüm, yarın test günümVücudumu dinlemekten boyut atladimsizin kaçıncı gun
Bende ilk gün kendimi çok kastim eve arabayla gelirken yiktim ortalığı ama 2. Günden itibaren yatmadim artık cünlü daha çok kafaya takıyor insan ozaman zaten her gün iğne olmaya cikiyorum uzak sağlık ocağı da inşallah tutmuştur bunlara ragmenIlkinde 10 gün evde yattim yemek wc haricinde) ama bir işe yaramadı tabi. Bu sefer 5 gun rapor aldim dinlendim ama surekli kalktim evin icinde yürüdüm yavas yavas işimi yaptım dikkat ederek tabi, hareketsizlik iyi degilmis rahime kan akisi akışı olmuyormus, bu sefer böyle denedim. Birde ilkinde cok stresliydim korkuyordum sürekli olacakmi diye düşünüyordum,sürekli kendimi dinliyordum acaba şu hamilelik belirtisimidir değilimidir fln die. Ama simdikinde hicc düşünmüyorum buraya girip arkadaslara moral veriyorum stres cok etkiliyor gerçekten benim ilkinde yaptiklarimi yapmayın
Yarın sonucunu yazarsın bizde sevinirim burada insallahBenim 5. Gün embiryosu 10.günüm, yarın test günüm
Canım iğneyi vurduktan sonra pamukla 2 dk bastır orayı morluk olmuyor olsa da cokk hafif dipte görünmüyor. Ama bastirmazsan kanin derinin üst bolgesinde donup kalıyor morluk oluşturuyor:)Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum benimde 4. Gunum transferde. Karnimda agrilar var adet sancisi gibi... birde igne yapiyorum gobekten biraz şisti ve morluk oldu sertlesti korktum aranizda varmi boyle olanlar....
Clexsane diye igne kullaniyorum kan sulandirici.. 4 gunde bir yaptiracagim bir igne daha var kalcadan o cok kotu yakiyoMerhaba göbekten ne iğnesi oluyorsun ki transferden sonra bnm bildiğim progesteron içerikli iğne verilir ve ka badana olur onlarda zaten şişer oturup kalkamazsin
İyi yapmışsın canım olacağı varsa olur zaten biz ne yapsak boş, kadınlar traktör tepelerinde ziplaya ziplaya hamile kalıyor hic belli olmuyor Allah verdiyse insallah vermiştir bu mutlulugu hepimiz yaşarız:)Bende ilk gün kendimi çok kastim eve arabayla gelirken yiktim ortalığı ama 2. Günden itibaren yatmadim artık cünlü daha çok kafaya takıyor insan ozaman zaten her gün iğne olmaya cikiyorum uzak sağlık ocağı da inşallah tutmuştur bunlara ragmen
Bende göbekten hibor kullanıyorum ilk vurdugumda aşırı derecede yakmisti simdi alıştı vücut. Bir de bu ignelerin ucu transferden önce yumurtalar icin kullandığımız ignelerden daha kalın zor batıyorClexsane diye igne kullaniyorum kan sulandirici.. 4 gunde bir yaptiracagim bir igne daha var kalcadan o cok kotu yakiyo
Hadi canm insallah guzel haberler verirsin bize allah hepimizin yardimcisi olsun şu mubarek gunler hürmetine.Mrb kızlar yarın transfer in 14. Günü idrar testi çıkar mı sabah ilk isim bu biyerde okudum idrar da çıkarsa kesin gebelik oluyor muş sabah sonucu yazarım
Amin çok sağol. Sebepsiz infertilite bi sorun yok canım ama maalesef olmadı yarın kan tahlili vericem bakalım ne çıkıcak sonuçCanım Allah yardımcın olsun
benim 3 denemem
hayırlısı Allahtan sorununuz ne
Hadi hayırlısı canım yarın bende yaptıracam umarım güzel sonuçlar alırızAmin çok sağol. Sebepsiz infertilite bi sorun yok canım ama maalesef olmadı yarın kan tahlili vericem bakalım ne çıkıcak sonuç
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah. Senin hiç belirtin var mıHadi hayırlısı canım yarın bende yaptıracam umarım güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?