transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar ya 5.gün blast transferi ardından 7. Gün idrarda gören varmı?? Evde test var bu sefer yapmıcam dedim ama zor tutuyorum kendimi aklım hep orda

Kızlar ya 5.gün blast transferi ardından 7. Gün idrarda gören varmı?? Evde test var bu sefer yapmıcam dedim ama zor tutuyorum kendimi aklım hep orda
Can'ım 6. Günde beta salgılanıyor yani 7. Günde çok yüksek bi değere ulaşmıyor ama yine de belli olabilir benim sana tavsiyem sabah ilk idrarla bak daha net çıkıyor

Benim psikolojim çok bozuk acaip korku var dış gebelik olmasından çok korkuyorum kafayı yemezsem iyi...

Benim psikolojim çok bozuk acaip korku var dış gebelik olmasından çok korkuyorum kafayı yemezsem iyi...
Sakin ol canım kötü düşünme.Benim de sancılarım var,olabiliyormuş.Inşallah bi sıkıntı olmaz. 5.haftada kese görünüyor bi kaç gün sonra sen de bebeğinin yatağını göreceğini düşünerek rahatlamaya çalış olur mu

İnşallah sağlık ocağında kan verdim yarın çıkacak değerlere göre gitsem diyorum doktora gaz var ve şişlik hala geçmedi evde netten araştırarak delirecem artık senin kaçıncı günün Can'ım...

tebrik ederim canım inşallah bizlerde o günleri yaşarız sancılarım wardı demişsin çok fazla bir sancımıydı?
Öncelikle çok tşekkür ederim canım. Sizin içinde dua ediyorum. Evet çok sancım vardı hala var. Yürürken yatakta dönerken merdiven inerken tuvalette, hep vardı sancılarım, hatta ara ara ağrılarım oldu, bilmiyorum belkide ben abarttım. Ama hep orada olduğunu hissettirdi. Ben polikistik overim bütüm ilaçlar bende aşırı uyarılma yaptı belki ondandır sancılar.

teşekkürler canım cevap geç oldu kusura bakma, ben çalışıyorum. Ama sürekli oturuyorum ara sıra ayağa kalkıyorum. tahlillere gelince ben 18.07.2016 transfer, 28.07.2016 beta HCG değeri 106, 31.07.2016 idrar testi pozitif, 01.08.2016 beta HCG 658, 05.08.2016 beta HCG 4674 veee 13.08.2016 saat 2 keseyi gördüm zorda olsa kalbini duydum. Şimdi 27.08.2016 da yine ultrason randevum var. inşallah bu sefer daha güçlü duyacağım yavrumu. sakın telaş etmeyin. (çok zor biliyorum ama bu böyle inanın) Sürekli onu düşünme. Sadece dikkat et mutlu olduğu şeyleri yap dinlen, günlerdir evde temizlik yapmıyorum, çamaşır dahi yıkamadım asarken sallanırım diye :)) sen düşün artık gerisini. Değerin gayet iyi bence şimdiden tebrikler. Ben doktor tamam artık normal bir gebelik diyene kadar yani bence 20. haftalar falan dikkat edeceğim. Sende sonuna kadar dikkat et bence, eğilmiyorum yerden hiç birşey almıyorum, kolay ayakkabı giyiyorum yatağa oturup giyiniyorum(zira çok başım dönüyor, bide bulantı fenayım yani). senin transfer ne zaman oldu.

Canımm üşenmemiş hepsini cevaplamışsın çok sağol :) Ben de aynı durumdayım hareket ederken çok dikkat ediyorum hala. O yüzden rahatladım sen de öyle yazınca , yoksa evham mı yapıyorum abartıyor muyum diye düşünüyordum.
Benim transferim 3.08.2016'da yapıldı, 15.08.16'da beta hcg baktırdım. Doktorum da 22.08.16'da bi bakalım diye çağırdı, anlayamadım kese görmeye mi çağırdı çok erken geldi de bana çünkü.

Tarihleri Mitril' e yazdım. Oradan ayrıntılı bakabilirsin benim 18 temmuzda transfer oldu arada 3 kez betaHCG baktırdım. 13 Ağustostada keseyi gördüm aynı gün kalbinide duydum. Doktorum 10 ağustosta gel keseye bakalım demişti ama çalıştığımdan bide yaşadığım yere uzak olduğundan ben geç gittim. Bu sayede kalbinide duydum. sancılarım benimde çok oldu hala var hatta kahverengi akıntım var hep korkuttu beni ama çoğalmadı. doktorum gayert sağlıklı bi sıkıntı yok dedi ama akıntı halen devam ediyor. Bide vajinal ultrasonda muayene oldum canım.

Ne demek canım benim bende az gezinmedim buralarda insan ufak bir ışık bekliyor biliyorum. Sanırım kese için erken betaya bakacaktır diye düşünüyorum. 24. günde gel demişti bana da ben 27. günde gittim. Yok sakın evham değil bu sadece özlem dikkat, etrafımdaki arkadaşlarım 3. ayda öğrendi gebe olduğunu biz gün sayıyoruz bu bizi geriyor. Dediğim gibi kaliteli zaman geçir. Dinlen bence ilerde ihtiyacımız olacak. Valla ben önümde kocaman bir küfe varmış gibi ağır ve dikkatli yürüyorum kim nederse desin, öpüyorum seni dikkat edin kendinize.

Hayirli olsun canim allah elimize almayi nasip etsin kacinci haftada kalbi dinledin canim
İnsallah canım sizlerinde mutlu haberlerini alırım, benim 24. günde kese için çağıdı doktorum ben ancak 27 sinde gidebildim. aynı gün kalbinide duydum canım muhteşem bişey. Allahım sizde kavuşursunuz inşallah.

Çok teşekkür ederim çok duygulandım Can'ım hayırla kavuşursun inşallah bebeğine....

Can'ım dinlenince felan hiç geçmeyen bir ağrı mı dış gebelik olsa yerleri tırmalamam lazım yani batmalar hepimizde var eğer çok kötüysen sonuç için yarını bekleme şimdi acile git bence kesinleştir en azından rahat et

Canım selam, kendini yıpratma bu kadar, ve netten de hiç bi şey okuma. Orda yazanlar insanın psikolojisini mahvediyor ben neye baksam korkunç şeyler çıkıyor. Ağrın çoksa acil yakın mı bi git baktır normal regl sancından biraz fazlaysa hiç korkma normaldir diye düşünüyorum. Ama tabi ki en doğru yorumu hastanede yapacaklardır.

Belkide psikolojik oluyordur sancım bilmiyorum ki yok duramayacak gibi değil ama ben evham yapıyorum düşündükçe sancılanıyorum ateşler basıyo nefes alamıyorum zaten panik atak var gece sıçrayarak uyanıyorum napıcam bilmiyorum mahvetti beni bu süreç...

Ya bide karnım çok şiş benim 6 aylık hamile gibiyim kilom aynı bi artış yok ben anlayamıyorum vücudumdaki olanları çok ağrım yok ama düşündükçe çoğalıyomu ne psikolojik sıkıntılarım var belkide abartıyorum ben canım...

Dış gebelikle ilgili bi belirtimde yok aslında sadece belirtileri netten okudukça bendede oluşmaya başlıyor kanama falanda oluyo sanırım değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…