Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ilk denemeniz miydi demekki cogu doktor tutmayinca bu durumda rahime cizik atmayi oneriyor. Evet Allaha sukur embriyom hazir ve kalitelo o yizden daha motiveyim tsk ederim. Gebelik asisi nedir ilk defa duydum
Benim ikinci denememdi bu gebelik aşısı senden kan alıyorlar sonra bir takım işlemlerden geçirip o kanı tekrar vucunda veriyorlar gebelik sağlanması için tam bilmiyorum ama olası tedavi yöntemlerini not almıştım bunu da duymuştum
Ilk denemede olmayinca ikinci de farkli birsey yaptirmadan mi denediniz peki. Bunuda sorucam doktoruma o cizik onerdi rahim icin ama bunuda sorarm tsk ederm
Canım hayalet gibi bi çizgi görünüyo hadi gözün aydın inşaallah Rabbim devamını da nasip eder .Benimki de 8.gün böyle çoook silik çıkmştı.Arkadaşlar merhaba sizleri ara ara takip ediyorum bugün transferimin 7. Günü öğleden sonra test yaptım çok hafif var gibi sizce nasıl bakarmısınız
Arkadaşlar merhaba sizleri ara ara takip ediyorum bugün transferimin 7. Günü öğleden sonra test yaptım çok hafif var gibi sizce nasıl bakarmısınız
Merhaba benim transferim de 4 Eylül de oldu benimde 7. günüm bende çok merak ediyorum ancak test için cesaret edemiyorum erken diye, doktor 16 Eylül dedi bana.Arkadaşlar merhaba sizleri ara ara takip ediyorum bugün transferimin 7. Günü öğleden sonra test yaptım çok hafif var gibi sizce nasıl bakarmısınız
Ayyyy inşallah canım inşallah 3. Denemem çünkü bu sevinemiyorum ama tam korkum var kanda görmedenCanım hayalet gibi bi çizgi görünüyo hadi gözün aydın inşaallah Rabbim devamını da nasip eder .Benimki de 8.gün böyle çoook silik çıkmştı.
Benimde 19 eylül bende yapmayacaktım ama 3. Denemem diğerlerinde belirtim azdı şimdi bayağı vardı bir cesaret yaptım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba benim transferim de 4 Eylül de oldu benimde 7. günüm bende çok merak ediyorum ancak test için cesaret edemiyorum erken diye, doktor 16 Eylül dedi bana.
Çatlatma iğnesi olmadı canım dondurulmuş 5. Gün canım 2 embriyo idrar sıkışık olmadan yaptım ama dediğim gibi yarın 8. Günüm ilk günü saymıyorum :)5.gun embriyosu nda betahcg transferden sonra ilk günü sayma 6.gun salgılanmaya başlar bence 8.gun sabah ilk idrarla dene testi koyulaşma olursa gebelik vardır üstelik ucuz testlerde de çıkar benim öyle olmuştu çizgi var gibi ama catlatma iğnesi falan oldun mu 10 15gune anca atılıyor o vücuttan
Yarın tekrar test yap sabah erkenden.inşaallah kopkoyu ikinci çizgiyi görürz burda hep beraber sevinirz.Çatlatma iğnesi olmadı canım dondurulmuş 5. Gün canım 2 embriyo idrar sıkışık olmadan yaptım ama dediğim gibi yarın 8. Günüm ilk günü saymıyorum :)
Ben sabah transferden önce 1.5 - 2 litre su içtim. Ve çok sıkışıktım, transfer sırasında çok zorlandım kasıklarım ağrıdı, transfer sonrasında da 15 dk idrarımı zor tuttum. Ağrıdan duramadım. O yüzden tavsiyem çok aşırı şu içmemeniz. Allah a şükür kanda gebelik tespit edildi, daha kese görmedim ama eğer kanda çıkmasaydı kendime çok kızardım çok şu içtiğim için. İdrara sıkışık olmak doktorun işini kolaylastırıyormuş herhalde ama çok abartmayın derimKızlar dondurulmus embrıyo transferı olanlar idrara sıkışıkmı yaptırdınız transferı
Ben anestezılı yaptırıyorum cnm bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş darısı bize inş :)Ben sabah transferden önce 1.5 - 2 litre su içtim. Ve çok sıkışıktım, transfer sırasında çok zorlandım kasıklarım ağrıdı, transfer sonrasında da 15 dk idrarımı zor tuttum. Ağrıdan duramadım. O yüzden tavsiyem çok aşırı şu içmemeniz. Allah a şükür kanda gebelik tespit edildi, daha kese görmedim ama eğer kanda çıkmasaydı kendime çok kızardım çok şu içtiğim için. İdrara sıkışık olmak doktorun işini kolaylastırıyormuş herhalde ama çok abartmayın derim![]()
abartmakla ilgili degil hemsireler arada kontrol ediyorlar ona göre iç yada yürü diyorlar onlar yönlendiriyor ne kadar içmen gerektiğiniBen sabah transferden önce 1.5 - 2 litre su içtim. Ve çok sıkışıktım, transfer sırasında çok zorlandım kasıklarım ağrıdı, transfer sonrasında da 15 dk idrarımı zor tuttum. Ağrıdan duramadım. O yüzden tavsiyem çok aşırı şu içmemeniz. Allah a şükür kanda gebelik tespit edildi, daha kese görmedim ama eğer kanda çıkmasaydı kendime çok kızardım çok şu içtiğim için. İdrara sıkışık olmak doktorun işini kolaylastırıyormuş herhalde ama çok abartmayın derim![]()
Yönlendiriyorlar da onlar senin ne hissettiğini bilmiyorlar ki. Sıkıştın mı diyorlar, sıkışman lazım diyorlar. Bu kadar. Zaten suyu içtikten bir süre sonra sıkışıklığın da artıyor, sonradan hissediyorsun. Hemşireler ultrason vs ile bakmadılar benim sıkışıklığıma.abartmakla ilgili degil hemsireler arada kontrol ediyorlar ona göre iç yada yürü diyorlar onlar yönlendiriyor ne kadar içmen gerektiğini