transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim hastanemde bie muayene ucreti 450 lira
Her ay 450 vermem lazim kan testleri haric.baya pahali.

Benim kızım da tüp bebek .İstanbulda yaptrmıştım tüp bebeği.Sonra yaşadığım şehre dönünce iyi bir doktrla devam ettim.Çok şükür bi sorun yaşamadım.Sonuçta aynı ultrason aynı tahliller bi tüp bebek parası kadar da oraya ödemek zorunda kalcaz.Tabiki de bebeğim paradan daha önemli ama benm demek istediğim hangi doktıra gidersek gidelim sağlıkla doğacağı varsa doğacak inşaallah hepimz sağlıkla alırz kucağımıza.

Ve benimde bir sorum olacak. Ben 8. Gün ve 10. Gün kan verdim doktor güzel 2 hafta sonra gel keseye ve kalp atışına bakarız dedi. Sizdede bu kadar mı sürdü muayene. Ve hamile kalan arkadaşlar doğuma kadar tüp bebek merkezindemi devam edeceksiniz yoksa dr değiştirecek misiniz?
Ben de bugün randevu almak için aradım beni de iki hafta sonra ptesiye çağırdılar,6 hafta olsun istiyorlar anladığım kadarıyla.. ben tüp bebeği koç üniversitesi hastanesinde yaptırmıştım,gebelikte de orda devam edeceğim.:) ama illa şart mı aynı yerde devam etmek bence değil!! Bazı arkadaşlar 400-450 tl sırf muayene ücreti yazmış çok yaniiii yazık verilen o paralara.gebelik normal seyrinde ilerliyorsa özellikli bir hekim aramaya gerek Yok,sıkıntı varsa da tavsiyem normal bir kadındpgum ya da tüp bebek uzmanı değil bir perinatalog ile yola devam etmeniz olur,gebelik işinin uzmanı perinataloglardır çünkü ;)

Iste hanimlar onemli olan iyi doktor bulabilmek.Allahim biza bu guzel duyguyu yasatti cok sukur bin sukur.ama nasil 1.sinifta ogretmen onemliyse bizdede doktor onemli

Arkadaşlar yarın transferin 9.günü ve test yaptırıcam ama bütün regl belirtileri tek tek geliyo. Son belirti baş ağrısıdır ben de o da başladı bugünden beri. Gebe olan arkadaşlar sizlerde nasıl şeyler oldu. Moralim alt üst

Arkadaşlar yarın transferin 9.günü ve test yaptırıcam ama bütün regl belirtileri tek tek geliyo. Son belirti baş ağrısıdır ben de o da başladı bugünden beri. Gebe olan arkadaşlar sizlerde nasıl şeyler oldu. Moralim alt üst

Sakin ol canim benim.ben transferden sonra 12.gune kadar surekli lavaboya korkarak oldum die gittim.adet belirtileri cok yogun yasadim bende.icini ferah tut.hersey guzel olacak.bebeginin seninle olduguna ina

Sakin ol canim benim.ben transferden sonra 12.gune kadar surekli lavaboya korkarak oldum die gittim.adet belirtileri cok yogun yasadim bende.icini ferah tut.hersey guzel olacak.bebeginin seninle olduguna ina

İnanmak istiyorum ben de ama okadar uzun zamandır beta hcg sonucu 2nin altında çıkıyo ki korkuyorum test sonucundan Elimde değil beni en iyi benimle aynı şeyi yaşayan sizler anlarsınız. Bakalım yarın neler olacak

İnanmak istiyorum ben de ama okadar uzun zamandır beta hcg sonucu 2nin altında çıkıyo ki korkuyorum test sonucundan Elimde değil beni en iyi benimle aynı şeyi yaşayan sizler anlarsınız. Bakalım yarın neler olacak

Haberinu heycanla bekliyorum.denk geldi yarin benim dogum gunum cifte mutluluk

İyi akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavi aşamasindayken diş tedavisi görülebilir mi?

İyi akşamlar arkadaşlar tüp bebek tedavi aşamasindayken diş tedavisi görülebilir mi?

Arkadaşlar merhaba. 25 Ağustosta 8 hücreli çok temiz olduğu söylenen bir embriyo transferim oldu. Transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanmam söylendi. 5 Eylül test günümdü. Ancak test gününe kalmadan transferin sekizinci günü yani 1 Eylülde bayram sabahı kanamam oldu. test yaptırdım beta hcg değeri 1,20 çıktı.Doktoru aradım ve bana ilaçlara devam etmemi ve 5 Eylülde de test sonucunu haber vermemi söyledi. Bildiğiniz adet oldum. 5 gün kanamam oldu. Tabi ben adet olduğum için herşeyin bittiğini düşündüm. Kendimi hiç kollamadım. Devamlı ağlamalar evde eşyaları çekiştirip iş yapmalar falan. Sonra test yaptırdım. 6 Eylülde sonuç 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 307.5 çıktı. Sonuç katlanarak artıyor çok şükür. Bugün tekrar test yaptıracağım. Hemşireler sonuç çok güzel artıyor deselerde içimde bi tuhaf his var. Adet olduğum için sanırım. Sanki kese oluşmayacak veya kalp atımı olmayacakmış gibi. Kendimi hamile hibi hissetmiyorum. Zaten sadece hafif bel ve kasık ağrım var. Başka bişey hissetmiyorum. Ama yine de dua ediyorum. İnşallah bugünde güzel bir artış olur diye.

Arkadaşlar merhaba. 25 Ağustosta 8 hücreli çok temiz olduğu söylenen bir embriyo transferim oldu. Transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanmam söylendi. 5 Eylül test günümdü. Ancak test gününe kalmadan transferin sekizinci günü yani 1 Eylülde bayram sabahı kanamam oldu. test yaptırdım beta hcg değeri 1,20 çıktı.Doktoru aradım ve bana ilaçlara devam etmemi ve 5 Eylülde de test sonucunu haber vermemi söyledi. Bildiğiniz adet oldum. 5 gün kanamam oldu. Tabi ben adet olduğum için herşeyin bittiğini düşündüm. Kendimi hiç kollamadım. Devamlı ağlamalar evde eşyaları çekiştirip iş yapmalar falan. Sonra test yaptırdım. 6 Eylülde sonuç 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 307.5 çıktı. Sonuç katlanarak artıyor çok şükür. Bugün tekrar test yaptıracağım. Hemşireler sonuç çok güzel artıyor deselerde içimde bi tuhaf his var. Adet olduğum için sanırım. Sanki kese oluşmayacak veya kalp atımı olmayacakmış gibi. Kendimi hamile hibi hissetmiyorum. Zaten sadece hafif bel ve kasık ağrım var. Başka bişey hissetmiyorum. Ama yine de dua ediyorum. İnşallah bugünde güzel bir artış olur diye.
Gayet güzel artmış değerin öyle düşünme. Bir embriyo muydu? Bnm de tarih gününden önce hatta daha 8. Gün falan kanama başladı biligin adet ddm. Çok ağladım. Tarih günü formaliteden yaptım testi buna 0 negatif çıkar ne beklemeliym ddm. Ama 5.4 çıktı. Doktor bana ilaçları bırak ddi ama belki bana da devam deselerdi sonuç farklı olurdu. 5.4 te bi değer dir aslında.

Back
X