Transfer sonrası

Alıcaksın insallah canım benim alıcaz benimde daha net değildi yinede ümitleniyoruz işte dualarımdasın
Allah razı olsun ama inşallah sen içini daha ferah tut transfer günü dahil 5.günde silikde olsa böyle çıktıysa kandaki seviyeside güzel olacaktır <3

Allah razı olsun ama inşallah sen içini daha ferah tut transfer günü dahil 5.günde silikde olsa böyle çıktıysa kandaki seviyeside güzel olacaktır <3
İnşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kan gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum dahada var

Selam kızlar inşallah Allah gönlünüze göre versin.
Hangi merkezlere gittiniz ?

aa bende ikinci deneme yapmak zorunda kalırsam orayı istiyorum sgk karşılıyor mu bir kısmını
Hayır canım tamamen özel klinik olarak çok güzel labaratuvar felan ama ben dr hiç memnun kalmadım ve gerçekten çok fazla paralar gidiyor

Bende 15inde transfer oldum ama test yapmaya cesaret yok

Bende 15inde transfer oldum ama test yapmaya cesaret yok
Ay ben dayanamadım ya daha önce bitane aşılamam oldu başarısız onun korkusu haala üstümde testlerde silik çıkmasına rağmen haala ümiti bağlayamıyorum ama test yapmadanda duramıyorum belki cumartesi kan vermeye gidebilirim

Bende haftasonu kan vermeyi düşünüyorum kaset testleri hic yapamıyorum

Haberini bekliyorum canım zaten idrar da da hep silik çıkınca insan ümitlenemiyor tam kırmızı bi çıksa
Tabiki bende güzel haberler bekliyorum hepinizden
Benim 2. Denemem bu geçen sene pozitifi gördüm ama düşük oldu.

Tabiki bende güzel haberler bekliyorum hepinizden
Benim 2. Denemem bu geçen sene pozitifi gördüm ama düşük oldu.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım benim inşallah güzel haberlerle burda birbirime mutlulukla anlatırız

İnşallah kızlar burda yazılan şeylere bakıpda canınızı sıkmayın. Benim transfer dönemimde yorumları okuyordum herkesde bir sürü belirti bende sıfır çok moralim bozulmuştu kesin tutmadı diye. Sonra tüm belirtileri taşıyıp idrar da pozştif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu bunlarla canınızı sıkmayın aman. Bende bahçeci altunzadeye gittim hiç memnun kalmadım. Şimdi embriyomu Zeynep kamil devlete taşıyorum. Nasipse bende ilk adetten sonra transfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…