Transfer sonrası

Canım ben direk kalkıp eve gittim kişiden kişiye degısır tabi ama hafif bir anestezi zaten

Korkma canım sen hiçbirsey duymuyorsun bile damardan narkozu verip uyutuyorlar uyandığında odanda yatağında oluyorsun bile genel oldum ben geneldede genel anestezi veriliyor zaten 10 dakika felan sürüyor işlem zaten

Korkma canım sen hiçbirsey duymuyorsun bile damardan narkozu verip uyutuyorlar uyandığında odanda yatağında oluyorsun bile genel oldum ben geneldede genel anestezi veriliyor zaten 10 dakika felan sürüyor işlem zaten
Uyanma asamasinda zorlandiniz mi sersemlik kendini bilmezlik yapti mi?:)

Uyanma asamasinda zorlandiniz mi sersemlik kendini bilmezlik yapti mi?:)
O oluyor ben çıkar çıkmaz ameliyathaneden hemşireye kaç yumurtam var demişim ben hatırlamıyorum ama eşim söyledi ama acı sızı bişey hissetmiyorsun uyku hali gibi düşün yeni uyanmışsın kendine gelmeye çalışıyorsun gibi

Evet katılıyorum sonrası da eve git dinlen

Ay şükürler olsun ya bugün hep güzel haberler aldık şükürler olsun
selam canim bebegin hayirli olsun insallah,benimde tek embriyom var 4aa kalitede onu pgt icin gonderecegim insallah bende iyi sonuclar alirim ordan senin adina cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.

selam canim bebegin hayirli olsun insallah,benimde tek embriyom var 4aa kalitede onu pgt icin gonderecegim insallah bende iyi sonuclar alirim ordan senin adina cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.
Sagol canım amin inşallah hayırlı güzel haberleri sende alırsın rabbim senide güldürsün inşallah

Kızlar ben bugün tekrar kan verdim 547 olmuş 3 gün önce verdiğimde 105 di 2 katı olması gerekmıyor mu normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…