- 13 Temmuz 2024
- 369
- 103
- 23
Canım ben direk kalkıp eve gittim kişiden kişiye degısır tabi ama hafif bir anestezi zatenHepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?
Maşallah dua etYok sonradan cıktı ama dünkünden daha belirgin olması ümitlendirdi dünkü gibi daha silik de olabilirdi bu baya gözle daha belli ve pembe çizgi
Korkma canım sen hiçbirsey duymuyorsun bile damardan narkozu verip uyutuyorlar uyandığında odanda yatağında oluyorsun bile genel oldum ben geneldede genel anestezi veriliyor zaten 10 dakika felan sürüyor işlem zatenHepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?
Ediyorum hepimize ediyorumMaşallah dua et
Anladim insallah benim de oyle olur tesekkur ederim:)Canım ben direk kalkıp eve gittim kişiden kişiye degısır tabi ama hafif bir anestezi zaten
Anladim tesekkur ederim:)Canım hiç korkulacak bir şey yok hafif sedasyon işlemi hatırlamıyorsun ama sonrasında çok sersem olmuyorsun
Uyanma asamasinda zorlandiniz mi sersemlik kendini bilmezlik yapti mi?:)Korkma canım sen hiçbirsey duymuyorsun bile damardan narkozu verip uyutuyorlar uyandığında odanda yatağında oluyorsun bile genel oldum ben geneldede genel anestezi veriliyor zaten 10 dakika felan sürüyor işlem zaten
O oluyor ben çıkar çıkmaz ameliyathaneden hemşireye kaç yumurtam var demişim ben hatırlamıyorum ama eşim söylediUyanma asamasinda zorlandiniz mi sersemlik kendini bilmezlik yapti mi?:)
Evet katılıyorum sonrası da eve git dinlenO oluyor ben çıkar çıkmaz ameliyathaneden hemşireye kaç yumurtam var demişim ben hatırlamıyorum ama eşim söylediama acı sızı bişey hissetmiyorsun uyku hali gibi düşün yeni uyanmışsın kendine gelmeye çalışıyorsun gibi
Canm test verdiö 100 cıktıCanım eğer bu çizgi 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir
Ay çok sevindim şükürler olsun bende dayanamadım verdim biliyomusun benimde 105Canm test verdiö 100 cıktı
Ay allahım süper yarın yine aynı saatte vericem testAy çok sevindim şükürler olsun bende dayanamadım verdim biliyomusun benimde 105
Banada gel dedi doktor ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum kendi doktorumla randevum ayın 27 sinde onumu beklesemAy allahım süper yarın yine aynı saatte vericem test
Ay şükürler olsun ya bugün hep güzel haberler aldık şükürler olsunKızlar ben sabah kan verdim beta 154
Çok çok sevindim kızlar inşallah hepimizin sağlıklı güzel geçsin süreciKızlar ben sabah kan verdim beta 154
selam canim bebegin hayirli olsun insallah,benimde tek embriyom var 4aa kalitede onu pgt icin gonderecegim insallah bende iyi sonuclar alirim ordanAy şükürler olsun ya bugün hep güzel haberler aldık şükürler olsun
Sagol canım amin inşallah hayırlı güzel haberleri sende alırsın rabbim senide güldürsün inşallahselam canim bebegin hayirli olsun insallah,benimde tek embriyom var 4aa kalitede onu pgt icin gonderecegim insallah bende iyi sonuclar alirim ordansenin adina cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?