Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah kızlar burda yazılan şeylere bakıpda canınızı sıkmayın. Benim transfer dönemimde yorumları okuyordum herkesde bir sürü belirti bende sıfır çok moralim bozulmuştu kesin tutmadı diye. Sonra tüm belirtileri taşıyıp idrar da pozştif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu bunlarla canınızı sıkmayın aman. Bende bahçeci altunzadeye gittim hiç memnun kalmadım. Şimdi embriyomu Zeynep kamil devlete taşıyorum. Nasipse bende ilk adetten sonra transfer.
Aminn inşallahHayırlısı olsun inşallah hakkında canım benim inşallah güzel haberlerle burda birbirime mutlulukla anlatırız
Kesinlikle can sıkmamak gerekiyor ben burdaki arkadaşlardan cok sey öğrendim özelliklede kullanılan ilaçlara bakıyorum inşallah herkes için faydalı olurİnşallah kızlar burda yazılan şeylere bakıpda canınızı sıkmayın. Benim transfer dönemimde yorumları okuyordum herkesde bir sürü belirti bende sıfır çok moralim bozulmuştu kesin tutmadı diye. Sonra tüm belirtileri taşıyıp idrar da pozştif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu bunlarla canınızı sıkmayın aman. Bende bahçeci altunzadeye gittim hiç memnun kalmadım. Şimdi embriyomu Zeynep kamil devlete taşıyorum. Nasipse bende ilk adetten sonra transfer.
Amin canım inşallah şeninde iyi haberlerini duyarız inşallahhaber et iyi haberlerini bekliyorummm
Mehmet reşit asoğluDr kimdi
Kızlaaar kaset test yaptım yine dayanamadım 3 dakikada çıkan sonuçTabiki bende güzel haberler bekliyorum hepinizden
Benim 2. Denemem bu geçen sene pozitifi gördüm ama düşük oldu.
Canım tebrik ederimmmKızlaaar kaset test yaptım yine dayanamadım 3 dakikada çıkan sonuç
Ben Ankara'dayım Recai Pabuccu hocamSelam kızlar inşallah Allah gönlünüze göre versin.
Hangi merkezlere gittiniz ?
Ay gerçekten mi ben haala emin olamıyorumCanım tebrik ederimmm
Kan ver istersen betanı öğrenAy gerçekten mi ben haala emin olamıyorum
Canım bende bugün dayanamayıp tekrar yaptım dün ile bariz fark var ama yine kuruma çizgisi gibiKızlaaar kaset test yaptım yine dayanamadım 3 dakikada çıkan sonuç
Senin maşallah subhanallah cok iyi görünüyorKızlaaar kaset test yaptım yine dayanamadım 3 dakikada çıkan sonuç
Canım hiç korkulacak bir şey yok hafif sedasyon işlemi hatırlamıyorsun ama sonrasında çok sersem olmuyorsunHepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?
Anladim. Yani islemi evet hatirlamiyorsun ama uyaninca oyle videolardaki hallere düşürmüyor dimiCanım hiç korkulacak bir şey yok hafif sedasyon işlemi hatırlamıyorsun ama sonrasında çok sersem olmuyorsun
Canım eğer bu çizgi 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildirCanım bende bugün dayanamayıp tekrar yaptım dün ile bariz fark var ama yine kuruma çizgisi gibi
Klinikteki sorumlu hemşireye attım oda buna göre pozitif 2 gün sonra kan ver kanda bakalım dedi allahım inşallah hepimizin pozitif olur yüzümüz gülerSenin maşallah subhanallah cok iyi görünüyor
Yok sonradan cıktı ama dünkünden daha belirgin olması ümitlendirdi dünkü gibi daha silik de olabilirdi bu baya gözle daha belli ve pembe çizgiCanım eğer bu çizgi 10 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir
Yok yok uykuluydum ama gayet kendimdeydimAnladim. Yani islemi evet hatirlamiyorsun ama uyaninca oyle videolardaki hallere düşürmüyor dimi
Opuda lokal anestezi aldım biraz sancılıydı ama benim acı esigim cok cok düşükHepinizi tebrik ederim hanimlar saglikla kucaginiza alin insallah. Konu disi ama benim sorum farkli. Onumuzdeki hafta surece basliyoruz ve benim aklimda opu sureci var. Daha once hic ameliyat olmadim narkoz almadim. Opu sirasinda genel anestezi mi uygulaniyor yani uyaninca baya ameliyattan cikmis narkoz sersemligi oluyor mu istanbulda yapacagiz aynı gun tekirdaga donersiniz dediler ama ben ne durumda olacagimi dusunuyorum sadece. Siz opu sonrasi nasildiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?