Transfer sonrası

Elmira06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2008
248
76
123
41
Arkadaşlar dün transferim oldu ve ben crinone vajinal jel kullaniyorum fazlasinin ciktigini görüyorum.bu sabah lavaboda yine geldi ama farkli olan kahverengi ince bir et gibi biseydi tam bilemiyorum ama korktum ne olabilirki.

Arkadaşlar dün transferim oldu ve ben crinone vajinal jel kullaniyorum fazlasinin ciktigini görüyorum.bu sabah lavaboda yine geldi ama farkli olan kahverengi ince bir et gibi biseydi tam bilemiyorum ama korktum ne olabilirki.

canım önce transferin hayırlı olsun sonu pozitif olsun canım aramızda 1 gün var bende ayın 5 transferimi yaptırdım .o konuda hiç bilgim yok seni bilgilendiremediğim için üzgünüm

canım önce transferin hayırlı olsun sonu pozitif olsun canım aramızda 1 gün var bende ayın 5 transferimi yaptırdım .o konuda hiç bilgim yok seni bilgilendiremediğim için üzgünüm

Teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun. İnsallah bebislerimiz tutunurda pozitif sonuc alırız

Teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun. İnsallah bebislerimiz tutunurda pozitif sonuc alırız

inşallah canım kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemen birde nerde yaptırdın çok soru sırdum galiba

inşallah canım kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemen birde nerde yaptırdın çok soru sırdum galiba

Yok canım olsun.ben 10 yıllık evliyim artık kaçıncı deneme inan unuttum öncesinde 4 asilama var sonra 8 tüp bebek galiba.son ikisini ankara anatoliada yaptirdim martta hamile kaldim mayista kürtajla sonuclandi bebegin kalbi durdu.senin kaçıncı nerde yaptiriyosun

kızlar bende 1 tüp bebek denememi Zeynep kamilde yaptırdım ama tutmadı zaten ohss geçirmiştim 4 gün hastanede yattım 4 tane embriyom ardı dndurmuşlardı 3 tanesi çözülürken gitmiş bir tanesini transfer ettiler oda tutmadı bende çok dua ediyorum isteyen herkese rabbim verir inşallah umudumuzu kaybetmiyelim kızlar

canım bu benim 4 tüp bebk denemem var öncesinde 2 aşılamam var 1 tanesinde 8 haftalık kayıp 1 tanesinde dış gebeliş oluştu .11 yıllık evliyim inşallah son olur hepimizin için

inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Öncelikle trans hayırlı olsun güzel haberini alırız inş, aynı jelden bende kullanyrm o dediğin şeyden bendede çıkıyo kahverengi olması şundan olabilir sonuçta vajina operasyon geçirdi içinde olan dokular kanla karışık onlar geliyodur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin canım herkese 5 senelik evliyim eşimin bu kadar çok çocuk istediğini dün anladım hep boşver üzülme olmasın derdi meğer hepsi beni üzmemek içinmiş arkadaşının bir çocuğu oldu konuşmalarını duyunca çook üzüldüm çok zor bir süreç rabbim tez zamanda versin inşallah

transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Amin canım inşallah sende umudunu kaybetme sakın. Bak benim 9 yıl sonra tuttu ama kaybettim.yine olacagina inanıyorum. Rabbim hayirlisini versin

canım bu benim 4 tüp bebk denemem var öncesinde 2 aşılamam var 1 tanesinde 8 haftalık kayıp 1 tanesinde dış gebeliş oluştu .11 yıllık evliyim inşallah son olur hepimizin için

Inşallah canım ya bende kürtaj sonrasi cok sıkıntı yasadım.kayıp cok zor.Allahim bidaha yasatmasin hickimseye

Saol canım o jelin cikmasi beni tedirgin ediyo hep bebisle alakali bisey saniyorum. Inşallah islemle ilgilidir.

Amin canım inşallah sende umudunu kaybetme sakın. Bak benim 9 yıl sonra tuttu ama kaybettim.yine olacagina inanıyorum. Rabbim hayirlisini versin
hayırlı olsun canım çok sevindim ben hipo hipoluyum yani kendiliğinden hiç adet görmedim bu zamana kadar hep ilaçlarla birçok doktorun bu konuda bilgisi yok doktor çok önemli bence senin kaçıncı tüp bebeğin canım nerede transfer oldun

canım özür dilerim üzülme yine olur umudunu kaybetme bir gün rabbim bizide sevindirecek inşallah bu bizim sınavımız bundan hayırlısıyla geçeceğiz.

Canım benim 8.tüp bebek denemem galiba çok fazla oldugundan artik sayisinida unuttum.ankaradayim ben genartta yaptirmistim digerlerini son ikisi anatolia tüp bebekte oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…