- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Hadi hayırlısı inşallahEvet erken gebelik testi 5. Gün embriyosu. 6 günüm bugün
InsallahhhhHadi hayırlısı inşallah
Gonapetly iğnede vuruldunuz mı transferden sonraEki Görüntüle 2911541 transferin 6. Günü. Var mı? Ben mi hayalet cizgi görüyorum. İğnenin 13. Günü
Hayır hiç biseu vermedi . Zaten benim de sonucum negatif . Sizlere başarılarGonapetly iğnede vuruldunuz mı transferden sonra
Neden negatif idrar testinde çıkmış amaHayır hiç biseu vermedi . Zaten benim de sonucum negatif . Sizlere başarılar
Evet var gibiydi ama yanılttı beni . Kanda 0 çıktıNeden negatif idrar testinde çıkmış ama
Çatlatma iğnesi oluşan ondan çıkmıştır belkiEvet var gibiydi ama yanılttı beni . Kanda 0 çıktı
Galiba öyleymiş. Bir gün de olsa iyi hissettirdi. Sağlık olsun . Sizlerin güzel haberleri olsun inşallahÇatlatma iğnesi oluşan ondan çıkmıştır belki
Test yaptığınızda iğnenin kaçıncı günüydüGaliba öyleymiş. Bir gün de olsa iyi hissettirdi. Sağlık olsun . Sizlerin güzel haberleri olsun inşallah
7.gunu canımTest yaptığınızda iğnenin kaçıncı günüydü
Çatlatma iğnesi etkisi 12 gün sürer erken yapmışsın yani testi hayırlısı olsun7.gunu canım
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alınKızlar günaydın, 3. Gün embriyolarım için bugün transferimin 10. Günü ve bugünkü testim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?