Hayırlı olsun pozitif görünüyorMerhaba transferimin 7 günü test yaptim ikinci cizgi silik cikti
Insallah canim hepimizin rabbim gonlune gore versinHayırlı olsun pozitif görünüyor
Çok güzel, çok silik değil 7. Güne göre, sanırım yüksek bir değer çıkacak. Hayırlı olsun, devamı gelsin inşMerhaba transferimin 7 günü test yaptim ikinci cizgi silik cikti
Insallah canim genetik test yapildi 1 tane saglikli geldi 6 gun embriyosuÇok güzel, çok silik değil 7. Güne göre, sanırım yüksek bir değer çıkacak. Hayırlı olsun, devamı gelsin inş2 gün sonra yeniden deneyin bence koyulaşması lazım. Bir de kaçıncı gün embriyosu ve kalitesi neydi?
Nerde yaptırdınız bu tedaviyi? Sonu güzel olur inşallahInsallah canim genetik test yapildi 1 tane saglikli geldi 6 gun embriyosu
Insallah canim genetik test yapildi 1 tane saglikli geldi 6 gun embriyosu
Insallah canimNerde yaptırdınız bu tedaviyi? Sonu güzel olur inşallah
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başıma benim de bugün 8. günüm test yaptım bişey çıkmadı, birde 3. Gün embriyosu benim. İlk idrar olması gerekiyomuş aslında ama ben akşam üzeri yaptım. Ne düşüneceğimi bilemedim.Merhaba transferimin 7 günü test yaptim ikinci cizgi silik cikti
3. Gün embriyosu geç çıkıyor testlerde. Genelde 10. Gün sabah idrarıyla öğreniyorlar. Bence daha erken üzülmeyin sakın. Normal test gününüz ne zamandı?Ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başıma benim de bugün 8. günüm test yaptım bişey çıkmadı, birde 3. Gün embriyosu benim. İlk idrar olması gerekiyomuş aslında ama ben akşam üzeri yaptım. Ne düşüneceğimi bilemedim.
Ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başıma benim de bugün 8. günüm test yaptım bişey çıkmadı, birde 3. Gün embriyosu benim. İlk idrar olması gerekiyomuş aslında ama ben akşam üzeri yaptım. Ne düşüneceğimi bilemedim.
Insallah canim senin icin erken kanda bile 10 gunde geciyormus insallah hayirlisi olacak canimNe güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başıma benim de bugün 8. günüm test yaptım bişey çıkmadı, birde 3. Gün embriyosu benim. İlk idrar olması gerekiyomuş aslında ama ben akşam üzeri yaptım. Ne düşüneceğimi bilemedim.
Daha önce de test yapmış mıydınız? Bu ilk test yapışınız mı?Insallah canimfulya bahceci tüp bebek merkezi
Hic uzulme canim kanda bile 10 gunde cikiyor hayirlisi olacak insallah hepimiz icinNe güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı başıma benim de bugün 8. günüm test yaptım bişey çıkmadı, birde 3. Gün embriyosu benim. İlk idrar olması gerekiyomuş aslında ama ben akşam üzeri yaptım. Ne düşüneceğimi bilemedim.
3 gun yaptim daha siliktiDaha önce de test yapmış mıydınız? Bu ilk test yapışınız mı?
3 gün önce mi yani. Wowwww çok erken göstermiş kendini3 gun yaptim daha silikti
Tek embriyo genetik test yapildi3 gün önce mi yani. Wowwww çok erken göstermiş kendinitek embriyo muydu?
18 ağustosta transfer oldum. Test günüm pazartesi, Yaptığım normal testti, 1 tanede erken gebelik testim var ama yapmaya cesaretim yok.3. Gün embriyosu geç çıkıyor testlerde. Genelde 10. Gün sabah idrarıyla öğreniyorlar. Bence daha erken üzülmeyin sakın. Normal test gününüz ne zamandı?
Benim onceki 10 gun cikmisti ama nos gebelik yasamistim bekle canim ogun yap18 ağustosta transfer oldum. Test günüm pazartesi, Yaptığım normal testti, 1 tanede erken gebelik testim var ama yapmaya cesaretim yok.
Bence erken gebelik testini Cumartesi sabah yapın ilk idrarla. Daha erken şimdi çıkartacağını sanmıyorum18 ağustosta transfer oldum. Test günüm pazartesi, Yaptığım normal testti, 1 tanede erken gebelik testim var ama yapmaya cesaretim yok.
Kan testi ne zaman vereceksiniz? Bence hemen kana da bakın kaç çıkacak acabaTek embriyo genetik test yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?