- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
İnşallah rabbim tek seferde nasip ederBenimde ilk denemem taze 3.gun embriyosu transferim oldu ayın 26 sında. Allah'ım inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlar nasip eder inşallah
Evet var dondurulmuşİnşallah rabbim tek seferde nasip ederDondurulmuşun kaldı mı peki
5. gün embriyosu muydu? belki tutunma belirtisi olabilir. idrar testi hiç yaptınız mı?Kızlar bugün normalde adet günüm transferin de 6.günü aynı adet öncesi gelir ya akıntının rengi değişir öyle gelmiş bugün üzüldüm adetim mi gelecek
Şuan varsa çıkar o halde6.gün embriyosu hiç test yapmadım şuan ne düşüneceğimi bilmiyorumöncekinde de aynı böyle olmuştu olmamıştı
evet, ben hamileyken 2 3 aylıkken bile sanki regl günlerimde oluyorduGerçekten oluyor mu herkeste tam regl gününde böyle durumlar
Canım sonucun ne oldu bu arada 7. Gün idrarda dilim çıkmış senin hcg içerikli iğne falan olmadıysan doğru sonuçturPeki 7 gunde 2 . Cizginin cikmasi ilaclarin etkisi olabilirmi acaba
Sonucunuz çıktı mıBenimde transferim 1 eylül de yapıldı bebeğimle 2. Gündeyiz
Test günüm 10 Eylül .
Allahım sana emanet
Test gunum 10 eylulSonucunuz çıktı mı
Test gunum 10 eylul
Amiiin canim seninde insallahH
Hayırlısı inşallah
Hayirli olsun ayni gün transfer olmusuz bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun rabbime emanetBende 1eylül transferi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?