Transfer ve Progesteron yardım

nurilkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
76
15
98
Merhaba bu ay hayırlısiyla tüp bebeğe başladım, ilaç tedavim bitti doktor cok yumurta olduğu için dondurabiliriz dedi progesterona bakmak istedi şimdi sonuçlarımı aldım progesteron 0.2 çıktı bu ne demek oluyor bu sonuca gore bu ay transfer olabiliyor mu bilgisi olan yardimci olabilir mi doktora gitmeme 2 gun var kafami kurcalıyor

Merhaba bu ay hayırlısiyla tüp bebeğe başladım, ilaç tedavim bitti doktor cok yumurta olduğu için dondurabiliriz dedi progesterona bakmak istedi şimdi sonuçlarımı aldım progesteron 0.2 çıktı bu ne demek oluyor bu sonuca gore bu ay transfer olabiliyor mu bilgisi olan yardimci olabilir mi doktora gitmeme 2 gun var kafami kurcalıyor
Benim de aynı çıktı ne dedi doktor size

Yumurta sayısına bağlı durum progesteron çok etkilemedi, 15den fazla yumurtan var ise 1 ya da 2 ay erteliyorlar, yumurta toplama sonrası bilgi veriyorlar genellikle yumurta sayısı net belli olmadığı için

Bana 15 sonrası sağlıklı gebelik için donduruyoruz şeklinde bilgi verdiler, 22 yumurtam çıktı 2 ay ertelediler

Çok fazla yumurta olduğu için rahim dinlendirmek amacıyla dondurmak istediğini belirtti bilemiyorum ki

Sizin kaç embriyonuz oluştu, sonuç ne aldınız tuttu mu inşallah
Benim 2015 te yumurta toplandı 21 taneydi sanırım ilk transferim tutmadı birkaç ay sonra tekrar yaptık o tuttu şükür ikizlerim oldu 🥰
Çöz dondur derken kalan 5 embriyomuz vardı bizi bu yıl çok aradılar ya gelin imha edelim diye imza atın ya da ücretini verin diye
Açıkçası hiç aklımda yokken hadi bi daha deneyelim dedik
Dün iki tane transfer edildi işte.
Bakalım inşallah tutsa bile 1 tane tutar diyorum çünkü ikiz çok güzel olduğu kadar çok zor hele ki çalışan insan için.

Sizin yaşınız kaç yaş psikolojik olarak hazır olmak ve embriyonun kalitesi çok önemli.
Benimkiler hep 5.-6.gün embriyoları ve doktorum çok iyi.
Kafamda soru işareti asla bırakmıyor gayet net ve açık konuşuyor böyle bir doktora da denk gelmek önemli

Benim 2015 te yumurta toplandı 21 taneydi sanırım ilk transferim tutmadı birkaç ay sonra tekrar yaptık o tuttu şükür ikizlerim oldu 🥰
Çöz dondur derken kalan 5 embriyomuz vardı bizi bu yıl çok aradılar ya gelin imha edelim diye imza atın ya da ücretini verin diye
Bakalım inşallah tutsa bile 1 tane tutar diyorum çünkü ikiz çok güzel olduğu kadar çok zor hele ki çalışan insan için.
Ay tesadüfen konuya girdim mesajı gördüm
Ikinci kez çift transfere nasıl karar verdiniz?
Ikizler kaç yaşında şu an?

Sizin yaşınız kaç yaş psikolojik olarak hazır olmak ve embriyonun kalitesi çok önemli.
Benimkiler hep 5.-6.gün embriyoları ve doktorum çok iyi.
Kafamda soru işareti asla bırakmıyor gayet net ve açık konuşuyor böyle bir doktora da denk gelmek önemli
Doktorunuz kimdi ?

Doktorum bilgisel olarak çok iyi yani yumurta toplamaya kadar nasıl geldik anlayamadık, bilgilendirme konusunda eksik ama işini iyi yaptığını bildigimiz icin degistirmek istemedik,
26 yaşındayım 5.gün embriyosu benimkilerde
Ya çok güzel Allah bağışlasın, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah tabii zor 4 çocuk olacak hangi hastanede oldu Istanbuldamısınız ?☺ benim ilk denemem olduğu için banada tek transfer olacakmış, bende iki tane transfer istiyordum olmuyormuş ilk denemede birsey sormak istiyorum rahimi hazırlamak için yine ilaç kullanılıyor sanırım iğne falan veriliyor mu yine

Ay tesadüfen konuya girdim mesajı gördüm
Ikinci kez çift transfere nasıl karar verdiniz?
Ikizler kaç yaşında şu an?
İkizlerim 5yaşında
Çift olmasına açıkçası biz karar vermedik doktor çift bırakıyorum dedi
Yani sorarsanız hiç hazır değilim tekrar ikiz büyütmeye ama bi anlık karar verdik işte
Hayırlısı hakkımızda deyip bekliyoruz 😅

Doktorum bilgisel olarak çok iyi yani yumurta toplamaya kadar nasıl geldik anlayamadık, bilgilendirme konusunda eksik ama işini iyi yaptığını bildigimiz icin degistirmek istemedik,
Ya çok güzel Allah bağışlasın, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah tabii zor 4 çocuk olacak hangi hastanede oldu Istanbuldamısınız ?☺ benim ilk denemem olduğu için banada tek transfer olacakmış, bende iki tane transfer istiyordum olmuyormuş ilk denemede birsey sormak istiyorum rahimi hazırlamak için yine ilaç kullanılıyor sanırım iğne falan veriliyor mu yine
Evet her şey ilk transferdeki gibi
Hem karından rahim kalınlığı için iğne vuruluyorum hem fitil
Hem kan sulandırıcı iğne
Benim ilk transferde de 2 bırakıldı

Evet her şey ilk transferdeki gibi
Hem karından rahim kalınlığı için iğne vuruluyorum hem fitil
Hem kan sulandırıcı iğne
Benim ilk transferde de 2 bırakıldı
Allah Allah doktorumla konuşayım transfer öncesi embriyologlarla konuştum ilk denemede çift önermiyoruz dedi 1+1 şeklinde dondurdular

Buarada İstanbul’da değilim Diyarbakır’dayım doktorum Zeki akkum
Doktorunuz kimdi ?

İkizlerim 5yaşında
Çift olmasına açıkçası biz karar vermedik doktor çift bırakıyorum dedi
Yani sorarsanız hiç hazır değilim tekrar ikiz büyütmeye ama bi anlık karar verdik işte
Hayırlısı hakkımızda deyip bekliyoruz 😅
Benim de ilk transferimden ikizlerim var
Daha 6 aylıklar ama değil ikiz bi daha çocuk büyütmek ister misin diye sorsalar
Arkama bakmadan kaçarım 🤣
Labaratuvarda da 2 dondurulmuş daha var
Imha ettirsem mi diye düşünüyordum
Sonradan fikrimiz değişir mi ikizleri büyütünce onu da kestiremiyorum
Sonuçtan beni de haberdar edin muhakkak
Hayırlısı olsun😊

Back
X