Transfer ve Progesteron yardım

Benim de ilk transferimden ikizlerim var
Daha 6 aylıklar ama değil ikiz bi daha çocuk büyütmek ister misin diye sorsalar
Arkama bakmadan kaçarım 🤣
Labaratuvarda da 2 dondurulmuş daha var
Imha ettirsem mi diye düşünüyordum
Sonradan fikrimiz değişir mi ikizleri büyütünce onu da kestiremiyorum
Sonuçtan beni de haberdar edin muhakkak
Hayırlısı olsun😊
Ben çift bıraksınlar diye ısrar etmeyeyim hiç o zaman 😂

Benim de ilk transferimden ikizlerim var
Daha 6 aylıklar ama değil ikiz bi daha çocuk büyütmek ister misin diye sorsalar
Arkama bakmadan kaçarım 🤣
Labaratuvarda da 2 dondurulmuş daha var
Imha ettirsem mi diye düşünüyordum
Sonradan fikrimiz değişir mi ikizleri büyütünce onu da kestiremiyorum
Sonuçtan beni de haberdar edin muhakkak
Hayırlısı olsun😊
Ya inanın bebekken aldığım ne varsa en pahalı makinalara kadar (biberon temizleyici buhar makinası süt pompası kamera telsiz vs) beşik oda neler neler hepsini verdim
Herkes başka da olur belki diyordu asla diyordum ki çalışıyorum bu bile yeterli bir sebep(bakıcıya bırakmak başlı başına sıkıntı)

Ama ne bileyim 32 yaşındayım hep arayıp imha edelim deyince ya pişman olursam dedim ve denedim..
40 yaşındaki arkadaşım şuan üçüncü için uğraşıyor ya o yaşlarda ben de istersem falan dedim.

Olmazsa da en azından bilerek imha etmemiş olacağım diyorum yani bi yanım istiyor şuan ama ikiz olur korkusu çok var.
İkiz bakmak dünyanın en zor işi bana göre..😆
Nasip.

Ben çift bıraksınlar diye ısrar etmeyeyim hiç o zaman 😂
Mümkünse yarım koysunlar bölünür falan🤣
Şaka bi yana benim de aklımda hiç ikiz yoktu
Istemiyordum da zaten
Doğum yaptıktan sonra neden ikiz istemediğimi bir kez daha anladım 🤣

Mümkünse yarım koysunlar bölünür falan🤣
Şaka bi yana benim de aklımda hiç ikiz yoktu
Istemiyordum da zaten
Doğum yaptıktan sonra neden ikiz istemediğimi bir kez daha anladım 🤣
Ahahahha çok güldüm 6 yıllık evliyim, 6 yıldır deniyoruz dedim olmuşken ikisi aradan çıksın kayınvalidem yakınımda ben bakarım siz yapın yeter diyordu ikiz isterken ona güveniyordum 😂

Ahahahha çok güldüm 6 yıllık evliyim, 6 yıldır deniyoruz dedim olmuşken ikisi aradan çıksın kayınvalidem yakınımda ben bakarım siz yapın yeter diyordu ikiz isterken ona güveniyordum 😂
Benim tam 9.yılda gerçekleşti hamileliğim.
İkizlerim erken doğdu o zamanlar da aşırı sancılıydı görümcem baktı ilk 2yıl.Sonrasında bakıcı ve pandemi oldu kendim evdeydim ama görümcemin baktığı dönem de bakıcıların baktığı dönem de resmen anamdan emdiği süt burnumdan geldi birilerine bişeyler anlatmak yaptırmak çok zor
Siz çalışmıyorsanız inanın kendiniz de gayet güzel bakarsınız yeterki sistemli olun
Beslenme saatleri uyku saatleri bakım saatleri vs vs.
Korkmayın
Umarım en yakın zamanda kucağınız dolar🌸😘

Benim tam 9.yılda gerçekleşti hamileliğim.
İkizlerim erken doğdu o zamanlar da aşırı sancılıydı görümcem baktı ilk 2yıl.Sonrasında bakıcı ve pandemi oldu kendim evdeydim ama görümcemin baktığı dönem de bakıcıların baktığı dönem de resmen anamdan emdiği süt burnumdan geldi birilerine bişeyler anlatmak yaptırmak çok zor
Siz çalışmıyorsanız inanın kendiniz de gayet güzel bakarsınız yeterki sistemli olun
Beslenme saatleri uyku saatleri bakım saatleri vs vs.
Korkmayın
Umarım en yakın zamanda kucağınız dolar🌸😘
Hala öğrenci ve işsizim İstanbul'da yaşam zor maalesef, olursa kendim bakacağım hayırlısıyla inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, bir yerden sonra hayat bana çok anlamsız geldi, çok teşekkür ederim transfer ile kafamda ki soru işaretlerini kaldırdınız, umarım sizin de isteğiniz ne ise hayırlısıyla nasip olur ❤💐

Hala öğrenci ve işsizim İstanbul'da yaşam zor maalesef, olursa kendim bakacağım hayırlısıyla inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, bir yerden sonra hayat bana çok anlamsız geldi, çok teşekkür ederim transfer ile kafamda ki soru işaretlerini kaldırdınız, umarım sizin de isteğiniz ne ise hayırlısıyla nasip olur ❤💐
Amin inşallah 🙏🏼 teşekkür ederim ☺️

aslında ikiz koydurmak en mantıklısı derim ben. 2 sinden birinin tutma ihtimali daha yüksek olur sonuçta.ben de ilk denememde ikiz koymasını istemiştim.prodüsür gereği koyamıcanı sölemişti doktorum. tek koydu ve kimyasalla sonuçlandı olmadı .eğer 2 tane koyma şansı varsa kesinlikle 2 koydurmalısın

aslında ikiz koydurmak en mantıklısı derim ben. 2 sinden birinin tutma ihtimali daha yüksek olur sonuçta.ben de ilk denememde ikiz koymasını istemiştim.prodüsür gereği koyamıcanı sölemişti doktorum. tek koydu ve kimyasalla sonuçlandı olmadı .eğer 2 tane koyma şansı varsa kesinlikle 2 koydurmalısın
Bende o karardayım, embriyolog olmaz dedi ama doktorda şansımı deneyecegim teşekkur ederim ilginiz icin ☺

Merhaba bu ay hayırlısiyla tüp bebeğe başladım, ilaç tedavim bitti doktor cok yumurta olduğu için dondurabiliriz dedi progesterona bakmak istedi şimdi sonuçlarımı aldım progesteron 0.2 çıktı bu ne demek oluyor bu sonuca gore bu ay transfer olabiliyor mu bilgisi olan yardimci olabilir mi doktora gitmeme 2 gun var kafami kurcalıyor
0.2 çıkan değerinizi bişey dedi mi doktor

Back
X