Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

merhaba arkadaşlar bende 25 aralıkta 3 embriyo transfer yaptırdım 12 gün sonraki değerim 20.7 idi
14. gün 53 oldu çok iyi sağlıklı dediler hastaneden ve daha teste gerek yok dediler hatta 20 ocağa kese görmek içn gün verdiler ama bendeki merak 2 gün sonra tekrar test yapmama neden oldu 2 gün sonra değerim 2 at yine artması lazımdı ama 67 oldu ancak. sonra 2 gün geçince yine yaptırdım bu seferde 20.8 e indi şimdi ben düşükmü yapıyorum sizce arkadaşlar biyokimyasak gebelik mi oluyor bu beni aydınlatırsanız sevinirim. hatta hastaneden bi ümit belki artabilir dediler sizce artma ihtimali olurmu . ben hiç ümit vermiyorum ama can çıkmayınca ümit kesilmezmiş çarşamba tekrar yaptırıcam. bu değerin 0 laması mı gerekiyor kendiliğinden düşmesi için o zaman bana bi zararı olmuyomu hiç değer 0 a inince.
oysa öyle ümitlenmiştim ki hem ilk denememdi biraz tecrübe edindim ama aynı yolda tekrar nasıl yürürüm bilemiyorum.
düşük olunca mutlaka kanama olmaı gerekmiyormu bende transferden sonra 18 gün oldu fakat hiç bir kanama yok. kanama olursa düşükte ne zaman kanama başlayabilir bilen birileri yardım edermi bana acaba :(((((((

saveist, benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. 14. gün artış olmamıştı ve 17. gün kanama başladı zaten . 2. denememin transferi yapılacak şimdi.

bildiğim kadarıyla -ki burada daha tecrübeliler var ama- değerlerin artması lazım ikiye katlaması lazım. sen neden doktora gitmedin tekrar ya da görüşmedin doktorla. geciktirme ara sor. hayırlısı inşallah.

saveist, benim ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. 14. gün artış olmamıştı ve 17. gün kanama başladı zaten . 2. denememin transferi yapılacak şimdi.

bildiğim kadarıyla -ki burada daha tecrübeliler var ama- değerlerin artması lazım ikiye katlaması lazım. sen neden doktora gitmedin tekrar ya da görüşmedin doktorla. geciktirme ara sor. hayırlısı inşallah.

sağol arkadaşım ilgilendiğin için hastaneyi aradım çarşamba tekrar test yaptır ona göre konuşuruz dediler ve ilacada devam etmemi söylediler. 2 gün daha beklicem hayat hep beklemekle geöiyor zaten.
sen ilk denemeden ne kadar sonra 2. denemeye başladın. zor olmadı mı yeni bir tedaviye başlaman.CADIARZU

kızlar benimde test tarihim 22 ocak. Dilerim hepimizin testleri pozitif çıkar. hayırlı haberlerle inşallah....

çarşamba günkü transferim sorunsuz geçerse inşallah 25 ocak da benim test günüm... 2 hafta var daaha nasıl geçecek bu günler!!!

saveist, aslında 20 ekimde kimyasal gebelikle sona erdi ilk süreç. 2-3 siklus geçmesi öneriliyor iki tedavi arasında. ben de aralık ortasında yani ilkinden 2 siklus sonra yeniden tedaviye başladım.

bu tüp bebek işi acayip bir şey zaten. yani birden bire umut pompalaması yaşıyorsun güzel bir duygu ve ben ikinci için resmen sabırsızlandım. doktor da hazırsın dediği için hemen başladım. ama bu tutmazsa, ki inşallah tutar, o zaman 4 ay bekleyeceğim. biraz dinleneceğim. ben 34 den gün alıyorum ve daha fazla geç kalmak istemiyorum. senin yaşın 30 altıysa daha sakin olabilirsin. ama bir de şu var dr bir önceki tedavinin vücuda yaptığı olumlu etkiyi de kullanabilmek açısından arayı açmama eğiliminde olabilir.

kısacası birden fazla faktör var buna karar verirken gözönünde bulunduracağın. inşallah gerek kalmaz.

kizlarr, nerdesiniz yine koptuk. Benim kizlar 30 haftayi bitirdi ve 1550 gr oldular Masallah. Insallah 6 hafta daha dururlar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir ve guzel haberler vardir.
Ece

selam arkadaşlar benim transferim 21 ocak ta oldu .sonuç ise dün aldım ve pozitif değerim 112 çıktı.allah isteyen herkese nasip etsin.

kzılar merhaba en yakın zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyerek başlıyorum söze
ben ilk denemeyi 7 temmuzda yaptım.19 unda aldıgım sonuç negatifti. yaşamanın anlamsız oldugunu düşündüm . dünyan yıkıldı4 gün deliler gibi kandimi eve kapatıp agladım telefonlara cevap vermedim kimseyle konuşmadım. normal yolla hamile kalma olasılıgım hiç yok . ikinci denemeiçinde paramız yok . işin yoksa tekrar para biriktir . saolsun eşim benden habersiz bankaya başvuruda bulunup kredi istemiş olumsuz haberden 4 gün sonra parayla geldi eve . bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ertesi gün çok sevdigim arkadaşımıda alıp gittim başka bir tüpbebek merkezine tavsiye üzerine.doktorum bile şaşırdı 4 gün önce almışsın olumsuz haberi ne zaman toparlandında tekrar başlamak istiyorsun dedi. takdir etti . herkes senin gibi olmalı vazgeçmemeli dedi
ben hep dua ediyordum allahım nolur ömrüm tüpbebek parası biriktirmekle geçmesin diye .kararlıydım ömrümün sonuna kadar denemem gerekse deneyecektim . yüce rabbim bu kulumu daha fazla üzmiyeyim dedi heralde
ilk denemeden 2 ay sonra ikinci deneme gerçekleştive sonuç pozitif . bunu duydugumda yaşadıgım sevinci kelimelerle ifade edebilmek mümkün deil gerçekten şimdi 5 aylık hamileyim allah bu mutlulugu herkese nasip edsin diye dua ediyorum her an. çok zor günler geçirdim
çocugumun olmama riskini ilk 11 yaşındayken ilk ameliyatıma girerken duydum ki ben daha çocuktum.bebegimin olmama olasılıgıyla büyüdüm. 4 açık ameliyat oldum ve bu risk her ameliyatta biraz daha arttı tam ümidimi yitirmek üzereyken aldım hamile oldugumun haberini
hepinizi çok iyi anlıyorum canlarım benim
hani derler ya tedavinin başında kendinizi olumluyada olumsuda alıştırın diye .
boşverin siz onları kendinizi sadece olumluya alıştırım . sonuç olursa zaten üzülüyoruz . en azından baştan üzülerek olumlu olmasını engellemeyelim.
inat edin kızlar lütfen sizeden ricam başarıcam diye başlayın tedaviye ya olmazsa endişesi çok yersiz kimseye kulak asmayın çok konuşan oluyor haliyle .
ALLAH HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN . KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN BÜTÜN DUALARIM SİZLERLE. KUCAK DOLUSU SEVGİLER CANIM HEPİNİZE

kzılar merhaba en yakın zamanda bebeklerinize kavuşmanızı diliyerek başlıyorum söze
ben ilk denemeyi 7 temmuzda yaptım.19 unda aldıgım sonuç negatifti. yaşamanın anlamsız oldugunu düşündüm . dünyan yıkıldı4 gün deliler gibi kandimi eve kapatıp agladım telefonlara cevap vermedim kimseyle konuşmadım. normal yolla hamile kalma olasılıgım hiç yok . ikinci denemeiçinde paramız yok . işin yoksa tekrar para biriktir . saolsun eşim benden habersiz bankaya başvuruda bulunup kredi istemiş olumsuz haberden 4 gün sonra parayla geldi eve . bu duruma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ertesi gün çok sevdigim arkadaşımıda alıp gittim başka bir tüpbebek merkezine tavsiye üzerine.doktorum bile şaşırdı 4 gün önce almışsın olumsuz haberi ne zaman toparlandında tekrar başlamak istiyorsun dedi. takdir etti . herkes senin gibi olmalı vazgeçmemeli dedi
ben hep dua ediyordum allahım nolur ömrüm tüpbebek parası biriktirmekle geçmesin diye .kararlıydım ömrümün sonuna kadar denemem gerekse deneyecektim . yüce rabbim bu kulumu daha fazla üzmiyeyim dedi heralde
ilk denemeden 2 ay sonra ikinci deneme gerçekleştive sonuç pozitif . bunu duydugumda yaşadıgım sevinci kelimelerle ifade edebilmek mümkün deil gerçekten şimdi 5 aylık hamileyim allah bu mutlulugu herkese nasip edsin diye dua ediyorum her an. çok zor günler geçirdim
çocugumun olmama riskini ilk 11 yaşındayken ilk ameliyatıma girerken duydum ki ben daha çocuktum.bebegimin olmama olasılıgıyla büyüdüm. 4 açık ameliyat oldum ve bu risk her ameliyatta biraz daha arttı tam ümidimi yitirmek üzereyken aldım hamile oldugumun haberini
boşverin siz onları kendinizi sadece olumluya alıştırım . sonuç olursa zaten üzülüyoruz . en azından baştan üzülerek olumlu olmasını engellemeyelim.
inat edin kızlar lütfen sizeden ricam başarıcam diye başlayın tedaviye ya olmazsa endişesi çok yersiz kimseye kulak asmayın çok konuşan oluyor haliyle .
ALLAH HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN . KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN BÜTÜN DUALARIM SİZLERLE. KUCAK DOLUSU SEVGİLER CANIM HEPİNİZE

canım çok zor bir sınav geçirmişsin hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşşş öpüyorum tatlım umut oldun sağol..a.s.

senin adına çok sevindim çok zor günler geçirmişsin demeyecegim çok zor yıllar geçirmişsin ama yılmamışsın umudunu inancını yitimemişsin ve Rabbim sana tüm bunların karşılıgını vermiş. inşallahhh hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın canım darısı tüm isteyenlerin başına

senin adına çok sevindim çok zor günler geçirmişsin demeyecegim çok zor yıllar geçirmişsin ama yılmamışsın umudunu inancını yitimemişsin ve Rabbim sana tüm bunların karşılıgını vermiş. inşallahhh hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın canım darısı tüm isteyenlerin başına

amin canım inşallah . herşey gönlünüzce olsun

kizlarr, nerdesiniz yine koptuk. Benim kizlar 30 haftayi bitirdi ve 1550 gr oldular Masallah. Insallah 6 hafta daha dururlar. Umarim hepiniz cok iyisinizdir ve guzel haberler vardir.
Ece

merhaba kraliçe.bu topiğin en eskilerinden bir sen kaldın doğum yapmayan galiba....belki de doğum yaptın.merak ettim canım seni nasılsın?kızların nasıl??? :nazar: :nazar:

arkadaşlar ben bu başlığın müdavimiydim geçen yıl bu zamanlar...şimdi kucağımda 4.5 aylıl oğlum var...eski yazışmalarımızı okudum gözlerim doldu..ne yollardan geçiyor insan..ama telaş-endişe-kaygı ne hamileyken ne de doğurunca bitiyor...rabbim tüm isteyenlerin kucağını doldursun..ayyy okuyunca kötü oldum...geçen sene bu zamanlar 8 gün olmuştu hamilelik haberini alalı...allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize..olmaz diye birşey yok cidden...bekleyen arkadaşlar şu bizim eski ve emektar topiğimizi bir okusa da görse neler yaşanmış...hey gidi günler heyyy...

bende 25 haziranı bekliyorum ve büyük korkular içindeyim aglıyorum

Back
X