transfer yapılırken transferi izlediniz mi sonrasında resim aldınız mı?

deniz bulut

annesinin bir tanesi
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
4.471
17
683
kızlar transfer yapılırken siz izlediniz mi ya da daha sonra ekranda gördünüz mü? resmini aldınız mı? ben izleyemedim ekran dr a dönüktü. sonra da göstermediler. resim de vermediler. sonra hemşireye sordum unutmuşlar aşağıdan makineden çıkarayım mı dedi kalsın dedim. kendimi birşey yapılmamış ibi hissediyorum. sizde nasıl oldu?

canim bende izledim bana dogru cevirdiler ama hicbirsey anlamdim ve gormedim resimde vermediler kafana takma bence sen

bana transferden hemen önce resim verdiler 3 embriyonun hangisi ne durumda anlattılar işlem sırasında bir hemşire ultrasonda neyin ne olduğunu söyledi şimdi beyazlık oluşacak bak oluştu tam burda embriyoların falan diye açıkladı ama bu açıklama sadece olaydan haberdar olmamı sağladı yoksa hamile kalmama etken değil boşuna ayrıntılara takılıp üzme kendini canım

Merhaba arkadaşım bana izlettirdiler. işlemi anlatarak da yaptılar zaten..Transfere girmeden önce embriyoların resmini vermişlerdi. Merak etme zaten küçük bir üfürük gibi bişeydi. Bende bakmasaydım ve yolluyorum şimdi diye haber vermeseydi pek bişey anlamazdım. Hayırlısı olsun arkadaşım sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…