Anladım canım çok tşk ederim izin aldım şimdiden 2 hafta sonrası zaten hep izinli olacağım hamile kalırsam patronum beni işten çıkartacakta gerçi hayırlıca sağlıklıca hamile kalayım da çıkarırsa çıkarsın kim takarSut yumurta tereyag peynir mevsim yeşilliği ile bildiğin güzel kahvalti yap çalışıyorsan 10 gün rapor al
Kavuştunuz inşallah evladınıza umarım kavusmussunuzdur ben sadece maydanoz yenmeyeceğini her sabah haşlanmış yumurta,günde 1 tane avakado yenmesinin ve havuç suyunun iyi olduğunu biliyorumBir sürü sey saydılar burda konularca tartışıldı.benim 2 embriyodan biri tuttu.o süreçte kahvaltıyı iyi yaptim.fakat bir aralik sürekli çekirdek ile beslendim.bastan kas yaptim sonra goz cikariyordum.
Sağlığı yerinde olsun da gerisi mühim değilDoğuma az kala is yerinde beni bir gün idare etmeleri icin müdüre kadar çıktım.son zamanları idi.idrar tutmada zorluk tuvalette zorluk mide de hickirik geyirme aynı anda idi.sirf şu doğum iznine 3 haftayı sona eklemek icin.zaten izne ciktigimin ertesi günü doğuma gittim 15 gun evvel dogdu
Önemli olduğu söyleniyor transfer sonrası ilişki yasakBeslenme bu kadar onemli mi ya? Ben asilamayla hamile kaldim. Cig et sucuk ole seyler yemedim hamileysem diye kahve cay icmedim vs. Agir sey kaldirmadim yukarlara pek uzanmadim ve asilamadan sonraki aksam ve sabahinda iliski. Tup bebekte iliskiye izin var mi bilmiyorum
Çok tşk ederim inşallah hayırlı haberleri paylaşmakta nasip olurAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kızartma yağlı ve hazır gıdalardan uzak dur
En önemlisi stresten uzak dur
Yeşil çaylar maydonoz yasak
Ağır kaldırma
Dinlen bir güzel
Doğal gıdalar meyveler ye
Yumurta peynir önemli
İnşallah sonuç olumlu olur canım
Çok tşk ederim inşallah hayırlı haberleri paylaşmakta nasip olur
Tşk ederimTedavin hayırlı olsun. Kızartma şeker hamurişi uzak dur. Ananas ye tutunmaya yardımcı olur.
Amin inşallah ben geçen sefer kabız oldum çok zordutransferden sonra tutunmasi kolay oluyor diye netten okuyunca hergun ac karna bir dilim ananas yiyordu bi tanidigim.(kabizlik olmasin diye de iyi geliomus)Tuttu nasibinde varmis tabi de :) Insaallah sizi de tutar . Hayirli haberler
Amin inşallah.Ediyorum canım çok dua ediyorum sizde edin lütfenTransfer sonrasi ilk uc gun yat mumkunse yemek ve vc ye kalk ve bol bol dua et insallah bebegin sana tutunur amin
Kafam rahat kalmıyorki o bekleme süresi çok sıkıntılı bir süreç yürüyüş değil ama 3 gün sonra normal hayata dönebilirsin dediEn onemlisi kafan rahat olsun ama senin icin zor olur, farkli hobi falan edinsen kendine ugrasilar bulsan cok iyu olur...bir arkadasima dr u transfer sonrasi hergun 30 dk yuruyus demisti size oyle birsey soylediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?