Yeme içme ile alakası olduğuna dair ispatlanmış hiçbir şey yok. Vesveselere izin verme. Normalde sağlıklı besleniyorsan aynı öyle devam et. Bol su iç kabız olma denmişti bana. En önemli nokta bu. Ben o ara bol bol kayısı hoşafı yaptım canım süper oluyor, vişne hoşafı da harika. çok şeker koymazsan sabah akşam içini ferahlatacak bir içecek. Hazır gıda donmuş gıda tüketme yeter. Gerisi fantazi. Tutunma kolaylaştıran yiyecek diye bişey yok yani. Rabbim nasip ederse sıkıca tutunuyor zaten. İnşallah sana da nasip etmiştirMerhaba kk nın güzel hatunları özlemişim valla konu açmayı yanlız bu sefer kocamı çekiştirmeye değil sizden fikir almaya geldim nasipse bir kaç hafta sonra transferim yapılacak (tüp bebek tedavisi sonrası dondurulmuş minnağım var teyzeleri)bu süreçte minnağımın tutunması için neler yemeliyim yada hangi yiyeceklerden uzak durmalıyım buarada birde dualarınıza ihtiyacım var inşallah bu sefer hayırlıca sağlıklıca kavuşurum yavruma da hasretim biter Rabbim dileyen isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatla doldursun...(AMİN)
Şimdiden hepinize tşk ediyorum
@Mune abla konumu taşımasan olurmuuuu burdan destek olup bilgi veren daha çok oluyor
Tahmin edebiliyorum insanin aklindan cikmaz ama.kendine alternatif bulmaya calissan olmaz miKafam rahat kalmıyorki o bekleme süresi çok sıkıntılı bir süreç yürüyüş değil ama 3 gün sonra normal hayata dönebilirsin dedi
Amin canım inşallahYeme içme ile alakası olduğuna dair ispatlanmış hiçbir şey yok. Vesveselere izin verme. Normalde sağlıklı besleniyorsan aynı öyle devam et. Bol su iç kabız olma denmişti bana. En önemli nokta bu. Ben o ara bol bol kayısı hoşafı yaptım canım süper oluyor, vişne hoşafı da harika. çok şeker koymazsan sabah akşam içini ferahlatacak bir içecek. Hazır gıda donmuş gıda tüketme yeter. Gerisi fantazi. Tutunma kolaylaştıran yiyecek diye bişey yok yani. Rabbim nasip ederse sıkıca tutunuyor zaten. İnşallah sana da nasip etmiştir
Geçen sefer bulamadım hiçbirşey atamadım aklımdan ama bu sefer el işi falan yapmayı düşünüyorumTahmin edebiliyorum insanin aklindan cikmaz ama.kendine alternatif bulmaya calissan olmaz mi
Tedavin hayırlı olsun. Kızartma şeker hamurişi uzak dur. Ananas ye tutunmaya yardımcı olur.
Aslında ananas için bende düşük nedeni diye duymuştum Allah evladınıza da size de sağlıklı uzun ömür versinAnanas sürekli yemesin çünkü düşüğe sebep olur.
Amin çok teşekkür ederim ben de 6 yıldan fazla bekledim bebeğimi. Umarım sizin de sağlıkla tutunur. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.Aslında ananas için bende düşük nedeni diye duymuştum Allah evladınıza da size de sağlıklı uzun ömür versin
Evet canım tüp bebek benimki deSeninde mi tüp bebektiJannefel
Benm tup bebek degildi ama 6 aydr cocuk dusunyorduk tabi insan disununce bile surekli aklinda oluyor, o ay yilliz izin almistim ve yumurtlama donemini degerlendirdikten hemn sonra izine ailemin yanina gittim tabi gezme falan derken kafa dagildi, bence o ay olmasindaki en buyuk erken buyduGeçen sefer bulamadım hiçbirşey atamadım aklımdan ama bu sefer el işi falan yapmayı düşünüyorum
Amin inşallah cümlemizin bu 3. Olacak ilkinde döllenme olmadı iptal oldu 2. De tutunmadı yavrum inşallah bunda Rabbim hayırlıca sağlıklıca evladıma kavuşmayı nasip eder biran önce transfer olsun minnağımı içimde hissedeyim istiyorum ona çok ihtiyacım varAmin çok teşekkür ederim ben de 6 yıldan fazla bekledim bebeğimi. Umarım sizin de sağlıkla tutunur. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah.
Rabbim hayırlıca sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım tüp bebek benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?