Transferde negatif sonuc alanlar....

mehay valla sabah kaltım ve hemen girdim , bakıyorum hala yoksun canım arkadaşım merakta bırakma bizi.

mehayy nerde kaldınn çok merak ettik umarım hayırlı haberler verirsin canım dualarımız seninle

mehaycığım bu sessizliğin hiç hayra alamet değil inşallah yanılıyorumdur.sevinçten haber veremediğini umuyorum.seni çok iyi anlıyorum.canım benim eğer olmadıysa çok üzülme ne olur.rabbim bizi sınıyor.elbet bizlerede verecek demekki daha zamanı var.ama ben genede sessizliğini iyiye yorup sevincini etrafındakilerle paylaşıp bizi unuttuğunu düşünmek istiyorum.

bu gun kacinci sefer bakiyorum meheydan bi haber var mi diye
insallah sevincli haberlerle gelir

Mehaycım sırf seni merak ettiğim için köyde çok zor şartlarda internet bulup siteye girdim.Hadi bizi gelişmelerden haberdar et.Olumsuzsa da üzülme.İnandığın yol için mücadele et.Bu arada ben adet oldum.Dondurulmuşlarım 10-15 güne kadar transfer edilecek artık(inşallah)

kızlar slm büyük gün dün dü sonuç negatif bu benim son şansımdı.herkese başarılr diliyorum.. hiçbirşeye inancım kalmadı.hele benim gibi 40 yaşında olanlarınız vrsa kesinlikle ümitlenmeyin. olursa da mucize diye bakın. bu 3. denemeydi. çok yıprandım ve pes ediyorum. mehayı da çok merak ettim. umarım sonucu olumludur. şu an ağır bir depresyon geçiriyorum. çok üzgünüm.

ne olursun öyle düşünme.ben yaşadıklarım belki seni biraz olsun bu fikrinden vazgeçirir.ben 2002 de guatr amaeliyatı oldum.alınan parçada kanserli hücre çıktı.çok üzüldüm ama yılmadım.ankarada radyoaktif ilaçla tedavi oldum.radyoaktif ilaç alırken tek başına bir odada kalıyorsun.2,5 gün kabus gibiydi.genede içimdeki çocuk isteği bitmedi.sonra diyarbakıra tayinimiz çıktı. burada tıp fakültesine gittim tahlil için yaptırdığım tahlil yanlış çıktı.koskaca tıp fakültesinin tahlili.sonra bir özel hastanede devam ettim.oradada doktor karaciğer enzimleri yüksek çıktı dedi nedenini sorduğumda hastalığın yenilemiş olabileceğini söyledi.ben 2 hastanede birden çekaba girdim.yapılan tahlillerde bende çikolata kisti ve safra kesesinde et parçası varmış . bunları duyunca dünya başıma yıkıldı.eve zor attım kendimi.ağlaya ağlaya öldüm.kistten ameliyat oldum.safra kesem hala duruyor.bu arada senede bir ankaraya gidip düşük doz radyo aktif alıyorum.doktor radyoaktif aldığım için çoçuğu yasaklıyor.anlayacağın tam çocuk düşündüğümüz zamanlarda hep aksilikler çıkıyor.doktor müsade etti 3 sene ilaç vermeyecek.biz bu yaz antalyada tüp bebek yaptırdık sonuç negatifti.ama içimdeki çocuk isteği hala bitmedi.bayram sonu tekrar deneyeceğiz.lütfen yılma yoluna devam et.inşallah birgün bizde anne olacağız.bunları yazdım sana fikirlerin değişsin diye bu arada yaşım 33.mücadelene devam arkadaşım.

mehay nerelerdesin canım yaa hepimiz seni çok merak ediyoruz bir cevap yaz bize

olumsuz düşünme lütfen. ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. ümidini hiç yitirme. bak bir tv oyuncusu vardı kadın 50 yaşında tüp bebekle hamile kaldı. kaç kere denemiş ama ümidini kaybetmemiş.sonunda da ikizlerini dünyaya getirdi. herşeyin başı sabır.

Dostlar olmadi....Yine basaramadim anne olmayi ...Oysaki ne cok dua etmistim su mubarek gunlerde ne cok istemistim rabbimden vermedi bir evladi cok gordu bana...Sadece bir bebekti istedigim ne mal ne mulk ne para ne puldu...Sadece o masum yuzuyle bana bakacak icimi isitacak evime nese getirecek bir bebek...Kucucuk ellerini tutup opabilecegim bir bebek istedim sadece bosaymis hepsi....Benim zaten hayatim boyunca hic sansim olmadiki bunda olsun su an bunlari yazarken ellerim titriyor icim aciyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum cunku iki gundur aglamaktan gozlerimin alti morardi icleri kan topladi...bunalima girdim cok agir geldi bu sonuc bana...Meger dayanacak gucum kalmamis benim....Cok canim aciyor artik...durup durup agliyorum psikolojim bozuldu iyice ruh sagligimi kaybetmek uzereyim su an ...Bu zor gunlerimde yanimda olan siz dostlarima beni merak edip soran tum arkadaslarima cok tesekkur ederim.....

mehay valla sabah kaltım ve hemen girdim , bakıyorum hala yoksun canım arkadaşım merakta bırakma bizi.
saol canim ama iki gundur agliyorum sadece baska bisey yaptigim yok...buraya girip bunlari yazmaya cesaret edemedim canim cok aciyordu halada oyle...
malesef canim olmadi..sevincimi ilk sizinle paylasirdim olsaydi sizleri asla unutmam...senağlama
hayirli olsun canim insallah olur benim canim yandi seninkide yanmaz insallah...
seni cok iyi anliyorum bende bunalimdayim depresyona girdim agliyorum surekli kendimi degersiz biri gibi hissediyorum garip duygular icerisindeyim..depresyonun tum belirtileri bende var..doktora gidicem sanirim ilac verir belki depresyon icin..inan olacagina artik benimde inancim kalmadi cok kotu durumdayim...
mehay nerelerdesin canım yaa hepimiz seni çok merak ediyoruz bir cevap yaz bize

burdayim geldim ve cok kotuyumsenağlama

mehaycım, ne desem boş biliyorum. Ama isyan etme, Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. hep diyoruz ya herşeyin bir zamanı vardır diye. böyle dşünmeliyiz belkide, çok zor biliyorum için yanıyor ama canım benim sana sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. biraz zamana ihtiyacın var, acın hafifleyecek ve yeniden bir ümitle isteyeceksin meleğini Allahtan. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

cnm ne demeli ne söylemeli bilmiyorum seni hiç bir sözün teselli etmeyeceğinide biliyorum......çokk çokkkk üzüldüm cnm :a015:inş.rabbim bu kötü tecrübeden sonra sana kendiliğinden göndersin küçük mucizeni:a015:

canim isyan etmek istemiyorum ama neden diyorum neden ben butun ramazn dua ettim yalvardi butun mubarek gunlerde istedim Rabbimden cokmu sey istedim diyorum icim aciyor...

canım haklısın, amaç isyan etmek değil ama neden diyor insan, haketmiyor muyum diyor. için acıyacak ama biraz zaman bitanem, hafifleyecek. kimbilir burada yaşadığımız nice mucize gibi senin meleğin de kendiliğinden gelecek. kimbilir? Allahtan ümit kesilmez, dua etmeye devam edelim.

Canım benim, 2 gündür yoktun sonucu tahmin etmiştim. Bak ne güzel söylüyorsun ne çok dua etmiştim diyorsun, allahım dualarını emin olki boş bırakmadı. Vakti zamanı gelmemiş daha arkadaşım. Sabır biraz daha sabır. Nekadar zor olduğunu biliyorum, bende yaşadım aynı şeyleri. Yanlız değilsin hepimiz yanındayız. Şimdi kalk silkelen kendini topla. Istersen Psikologdan yardım al. Bak çok kısa sürede herşey düzelecek ve aynı heycanları tekrar yaşayacaksın taaa ki olanakadar. Allahtan ümit kesilmez. Seni takip etmeye devam edecem ve senle o güzel mutlu haberi gene burda birlikte paylaşacaz. Bundan eminim. Güçlü ol arkadaşım.:teselli:

ne kadar gucluyum diye kendimi avutsamda bu konuya gelince elim ayagim kesiliyor canimdan can omrumden omur gidiyor su 15 gunde 10 yas yaslandim inan.....hic olmayacagini dusunmeye basladim buda benim canimi cok yakiyor...senağlamasenağlama

ne kadar gucluyum diye kendimi avutsamda bu konuya gelince elim ayagim kesiliyor canimdan can omrumden omur gidiyor su 15 gunde 10 yas yaslandim inan.....hic olmayacagini dusunmeye basladim buda benim canimi cok yakiyor...senağlamasenağlama

Ümidini yitirmek yapabilecen en büyük hata, unutma olumsuzluklar herzeman olumsuzluklar getirir, olumlu düşün olumlu şeyler olsun. Birdaha ki denemende farklı şeyler dene, belki beslenmene biraz daha dikkat et, denemeye başlamadan önce biraz spor yap vs vs Burda bulunan birçok arkadaş aynı şeyleri yaşadı, evet hepimizde yıkıldık ama zamanla kendimizi toparlamayı da öğrendik. Ben 6 aylık psikolojik tedavi gömüştüm, bir hafta uyutmuşlardı beni, çok kötü durumdaydım. Ama asla ümidimi yitirmedim. Noooolursun sende yitirme. Evet belki önümüzdeki günlar ağlayacaksın sızlanacaksın ama bunların hepsini unutacaksın. Ve tekrardan için heycanla dolacak.

cnm senın adına ınan cok uzuldum ama asla ısyan etme inş rabbım en kısa zamanda bebısıne kavusturacak senıde bızıde bılıyosunkı bende cok denedım ve hep oldu ama sonunu goremedık malesef hayırlısı boyleymıs ama yılmadım cnm sende yılma dınlen kendıne gel ve yıne yenıden basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…