cnm senın adına ınan cok uzuldum ama asla ısyan etme inş rabbım en kısa zamanda bebısıne kavusturacak senıde bızıde bılıyosunkı bende cok denedım ve hep oldu ama sonunu goremedık malesef hayırlısı boyleymıs ama yılmadım cnm sende yılma dınlen kendıne gel ve yıne yenıden basla
MEHAY
hayatımızın ne getirip götireceğini bilmiyoruz.Hep yaşadık söylenecek ne bir söz, yada ne bir yazı içinde akıp giden acı içindeki durmadan patlayan yanardağa söndürmeye yetmeyecek.Hep yıkıldık düştük vazgeçtik ama insan ayağa kalkıyor canım zaman geçsin bak içinde yeniden filizlenecek umut.
Yaşadıklarımızı okuyorsun hepimiz ne yollardan ne acılardan geçtik ama ayağa kaktıp , bir şekilde devam ettik.Uzun sürdü , yıprandık.Hala topun ağındayız aslında içindeki acının seni yetirip bitirmesine izin verme.ÜZgünüm üzgünüz ama seni görmediksede seni kalbimizde yer verdik seni seviyoruzz.
yine yeniden ne zaman baslarim bilmiyorum su an cok cnim aciyor....ya hic olmassa diyorum cok korkuyorum..kaldiramam birdaha negatif sonucu sanirsam ....senağlama
mehay yazdıklarını okudum bırden 2 hafta once yasadıklarım aklıma geldı bende hep bır umıt bu mubarek ayda dualarım kabul olur dıye olacagını sanmıstım ama olmadı belkıde dıyorum allahım bıze saglıklı hayırlı evlat nasıp et dıye dua etmıstım
dualarım kabul olmustuda allahım bıze saglıklı evlat vermek ıcın mı bızı beklıtıyordu dıye dusundum hep
kacıncı denemendı bılemıyorum ama lutfen umıdını yıtırme zaman herseyın ılacı ben toparlıyorum sende toparlayacaksın emınım
kendımı cok yıpratmısım demekkı 1 haftadırda hasta yatıyorum lutfen sen kendıne ıyı bak saglıgına dıkkat et
hersey duzelıcek
mehay canım inan çok üzüldüm. Beni ağlattın. Bu formda ki herkes aynı kaderleri paylaşıyor hepimiz aynı yollarda yürüyoruz.hepimiz aynı acıları sıkıntıları yaşıyoruz. doktorların transferden sonra söylediği tek bi cümle var: bol şans! yaradan ol demezse onun olmayacağını hepimiz biliyoruz..bundada bi hayır vardır.ilk denememde dış gebelik yaşadım ve hayati tehlikem vardı ve ben bi an önce karnımdaki canlıdan kurtulmak istedim çünkü çok acı çekiyodum.ne olur bi an önce kendine gel.hiçbişey senin hayatından daha önemli olamaz.vakti gelmeyince güller açmazmış.allah dualarını kabul eder.
angel08 senin sonucun bugün belli olmuyomuydu canım..
sevgili bebişko ilk üç kan değeri tüp bebekte çok önemli biliyosun.bugün kan verdim değerim 68 çıktı allahtan bi aksilik olmazsa şimdilik olumlu.sevincimi burdan paylaşmak için can atıyodum mehaya üzüldümsenağlama.Bu formda hepimiz arkadaş olduk ve bir aile gibi olduk. insan kendi adına düşününce mutlu oluyo ama yaşanan olumsuzluklar insanı etkiliyor. transferden sonra yedinci gün iki gün boyunca yoğun kanamam olmuştu.biz kesin tutmadı olmadı diye düşünüyoduk ama allah yüzümüze güldü . inşallah böyle olumlu devam eder.ilgine çok teşekkür ederim canım.
yine yeniden ne zaman baslarim bilmiyorum su an cok cnim aciyor....ya hic olmassa diyorum cok korkuyorum..kaldiramam birdaha negatif sonucu sanirsam ....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?