Transferde negatif sonuc alanlar....

canım mehayımm..çoküzgünüm senin için hayırlı ve sağlıklı olucak evlatları rabbim kucağına versin inşallah..inan bigün olucak hayırlısıyla canım benim...

evet ilk denememdi.
ama biz 7 yıllık evliyiz.insan istemeden duramıyor.............................
bende 6 yillik canim insan artik bir an once olmasini istiyor...ama olmayincada boyle oluyor iste..seni cok iyi anliyorum ben..
canim ilk gunler insanin cani daha cok yaniyor ..isyan etmekten her zaman kactim Allaha sigindim her zaman digerlerinde olmadi vardir bir hayir dedim (asilamalarda) ama bazen insan sunu dusunmedende gecemiyor dunyada bir suru insan var evladi olan hepsinin evladi hayirlimi sanki???
insallah beklemedigim bir anda kendiliginden olur canim ama beklemedigim an yok inan..her ay bekliyorum olmasini..
insallah canim
cnm benım mehaycım sonucununa çokkk üzüldüm inanki
ne desem sana boş gelicek biliyorum ama inşallah 2.deneme pozirtifolur cnm benım ...bakalım benım neler olcak ..herkese duacıyım...
canim insallah senin sonucun iyi olur sen ne zaman basliyorsun???

insallah canim tek tesellim bu....

hepinize cani gonulden tesekkur ederim benim canim dostlarim....

mehay çok üzüldüm çok zor oncan ugraş veriyon ümit ediyon hayaller kuruyon ama sonuç negatif seni çok iyi anlıyoruz çogumuz böyle sonuçlar aldık ümidimizi yitirdik artık olmaz pes dedik ama şu anki duygu yogunluğundan sende böyle düşünüyosun inan geçiyoo kendini sıkma ağla çok iyi geliyor bana çok iyi gelmişti
isyan etme allah ın gününe gider şükret deneme şansın var yaa hiç şansın olmasaydı bunları sadece avutmak için söylemiyorum bu bizim imtihanımız inşallah bir gün en kısa zamanda bu imtahanı layıkıyla verip dualarımızın karşılığını alırız rabbim hayırlısını versin senin benim hepimiz için bende kısa zamanda tekrar tedaviye başlıcam benim 3. denemem olacak hakkımda hayırlısı biz elimizdem geleni yapacagız gerisi allah a kalmış

mehaycım bayram boyunca hıc aklımdan cıkmadın o kadar merak ettımkı sonucu bugun evımdeyım ve ılk ısım ınt gırıp bakmak oldu ınan cok uzuldum bılıyorum cok canın yanıyo kafan neden nıcın lerle dolu buda cok yoruyo ama ınan gececek hergun bıraz daha azalacak ve yenıden umutlanacaksın allahım her derde deva veren rabbim seninde sesini duyacak kendını bırakma sabırlı ol

[sevgili mehay, gerçekten çok üzüldüm. sanırım 6 yıldır uğraşıyosun. ben 17 sene uğraştım ümidimi hiç kaybetmedim pes etmedim. sonunda başardım bir oğlum var şimdi 8 aylık yiğit. seninde olacak allah izin verdiğinde kucağına alacaksın. herşeyin vakti saati var. demekki senin bebişin vakti daha gelmemiş ben hep böyle düşündüm canım öpüyorum seni lütfen yaşadıklarını unut ve tekrar denemek için enerji depo et balım

evet asla vazgecmiycem ama simdi psikolojik olarak hic hazir degilim ikinciye kendimi hazir hissettigim an...

evet asla vazgecmiycem ama simdi psikolojik olarak hic hazir degilim ikinciye kendimi hazir hissettigim an...
MEHAYCIM SANA TESELLİ SÖZLERİ SÖYLEMİYECEĞİM ÇÜNKİ BİLİYORUMKİ TESELLİSİ YOK SADECE BİRAN ÖNCE KENDİNİ TOPARLAYIP YOLA DEVAM ETMEN İÇİN DUA EDECEĞİM VE BEN İNANIYORUMKİ SENİN GİBİ GÜÇLÜ BİR KADIN KISA SÜREDE BU PİSKOLOJİDEN SIYRILIP UMUTLARINI YEŞERTİP YOLA DEVAM EDECEKa.s.

yola devam edicem etmek zorundayim ama sanirim yeniden baslama gucunu zamanla toplayacagim canim...ilkti ve olmadi bu cok can yakiyor umut yikiyor inan...

Canım, iyi şeyler düşün olur mu? Aklına geldikçe "ben çok şanslıyım" de... Nasıl düşünürsen hayatta sana aynı şekilde karşılık verir.
Pes etmek fikrini aklından çıkar...pes etmek yok!... İnanıyorumki çok yakın zamanda bebişine ya da bebişlerine kavuşacaksın...

asla pes etmeyecegim zaten .....

Merhaba,
benım hıkyem çok uzun kızlar kısaca özetleyecek olursam 5 yıllık evliyim yaiım 27 4tüp bebek 1 aşılamam var gebelik hiç yaşamadım hepsi negatif ((

Merhaba,
benım hıkyem çok uzun kızlar kısaca özetleyecek olursam 5 yıllık evliyim yaiım 27 4tüp bebek 1 aşılamam var gebelik hiç yaşamadım hepsi negatif ((

canim cok uzuldum yaa..neden olmadi hicbiri peki embryonlarmi kalitesiz rahim kalinligimi uygun degil??sorun ne??yasin daha genc olucak insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…