canım mehayımm..çoküzgünüm senin için hayırlı ve sağlıklı olucak evlatları rabbim kucağına versin inşallah..inan bigün olucak hayırlısıyla canım benim...
bende 6 yillik canim insan artik bir an once olmasini istiyor...ama olmayincada boyle oluyor iste..seni cok iyi anliyorum ben..evet ilk denememdi.
ama biz 7 yıllık evliyiz.insan istemeden duramıyor.............................
canim ilk gunler insanin cani daha cok yaniyor ..isyan etmekten her zaman kactim Allaha sigindim her zaman digerlerinde olmadi vardir bir hayir dedim (asilamalarda) ama bazen insan sunu dusunmedende gecemiyor dunyada bir suru insan var evladi olan hepsinin evladi hayirlimi sanki???mehaycım sonucunu merakla bekleyenlerdendim, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Üzülme, ağlama demek anlamsız bu durumlarda insanın elinde olmuyor biliyorum, ancak dualarım kabul olmadı demişsin inan bana Allahü -teala duaları karşılıksız bırakmaz hiçbir zaman biz insanoğlunun bu dünyaya niçin geldiğimizi unutmamamız gerekiyor buda bizlerin sınavı Allah nasip etmişse birgün mutlaka başaracağız.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insallah beklemedigim bir anda kendiliginden olur canim ama beklemedigim an yok inan..her ay bekliyorum olmasini..Mehay Canım;
Şimdi girdim internete yazılanları okudum.Sonucunu almışsın. Canım benim üzülme demek kar etmeyecek çok iyi biliyorum ama nolur kendini çok yıpratma.Bebişin belkide sana hiç beklemediğin bir anda kendiliğinden gelecek öyle düşün.Bak bu konuda yakın bir arkadaşımın başından geçeni anlatayım belki umut olur sana.3 yıldır bebeği olmayan arkadaşım uzun tedavilerin ardından sonunda tüp bebeğe karar verdiler.Ve sorunuda büyüktü.Tüp bebek tedavisinden önce bir dizi ameliyat geçirip sonra tedaviye başlamaları gerekiyordu.Birinci tedavi negatif sonuçlandı.Kısa süre sonra toparlandı ikinciye tekrar ameliyat olup tekrar tüp bebek yaptırdı.Ve malesef yine sonuç negatifti.Çok üzüldü, ağladı çok yıprandı.Ama güzel allahım öyle bir mucize verdiki ona.Doktorların ameliyat olmadan asla olmaz dedikleri meleğini 3 ay aradan sonra ansızın kendiliğinden veriverdi .Yani hiç bir şey olanaksız değil.Bunu sakın unutma.Rabbim ol dediği vakit olacak hepsi.Senin içinde anne olmak için biraz daha zamanın var belki.Ama sakın ümitsizliğe kapılma canım benim.Acını üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum.Bu sıkıntılar geçecek yepyeni umut dolu günler gelecek inşallah.Kendini bir an önce toparlamaya çalış.Her zaman yanındayız bunu unutma...
insallah canimcanım mehay üzülmekte elbette haklısın çunku bu aşamaları yaşamak zor beklemekk zor ama herşeyın bı zanmanı var inş bebişlerin senı beklıyor ama zamanını bız bılemıyoruz inş o zaman gelecek ve rabbım senı de sevındırecek yıpratma kendını........... sana anne dıye sarılacak bebişlerin için iyi olmalısın o gun inş çok yakın................
canim insallah senin sonucun iyi olur sen ne zaman basliyorsun???cnm benım mehaycım sonucununa çokkk üzüldüm inanki
ne desem sana boş gelicek biliyorum ama inşallah 2.deneme pozirtifolur cnm benım ...bakalım benım neler olcak ..herkese duacıyım...
mehaycım senin bu söylediklerini okuyunca geçen sene ramazan ayı geldi aklıma aynı senin gibiydim resmen isyan ettim. neden ben dedim neden? o kadar dua ettim neden benim duam kabul olmuyor dedim.ben bunu hak edecek ne yaptım dedim kendi kendime.inan ki aynı senin düşüncelerin vardı aklımda . ve öyle yorulmuştumki bi daha denemicem dedim. kendimi cezalandırdım. ve bak sadece 1 sene dayanabildim insan acılarını unutuyor. 1 sene sonra içimde yeniden bir umut yeşerdi. ve tekrar güçlenip tekrar denedim. ve başardım. herşeyin vakti zamanı var inan allahım bizi duyuyor seninde bu duaların kabul olacak .sende bebişlerini kucağına alacaksın. bak ben şimdi o çektiğim acıları unuttum bile hiç yaşamamış gibiyim. sanki istediğim anda hamile kalmış gibiyim. sende böle olacaksın. sadece sabret ve umudunu yitirme. burdaki herkes senin yanında sana destek. kendine iyi bak ve biran önce toparlan olur mu.....burada seninde güzel haberlerini alacağımız gün gelecek.:teselli:
MEHAYCIM SANA TESELLİ SÖZLERİ SÖYLEMİYECEĞİM ÇÜNKİ BİLİYORUMKİ TESELLİSİ YOK SADECE BİRAN ÖNCE KENDİNİ TOPARLAYIP YOLA DEVAM ETMEN İÇİN DUA EDECEĞİM VE BEN İNANIYORUMKİ SENİN GİBİ GÜÇLÜ BİR KADIN KISA SÜREDE BU PİSKOLOJİDEN SIYRILIP UMUTLARINI YEŞERTİP YOLA DEVAM EDECEKa.s.evet asla vazgecmiycem ama simdi psikolojik olarak hic hazir degilim ikinciye kendimi hazir hissettigim an...
MEHAYCIM SANA TESELLİ SÖZLERİ SÖYLEMİYECEĞİM ÇÜNKİ BİLİYORUMKİ TESELLİSİ YOK SADECE BİRAN ÖNCE KENDİNİ TOPARLAYIP YOLA DEVAM ETMEN İÇİN DUA EDECEĞİM VE BEN İNANIYORUMKİ SENİN GİBİ GÜÇLÜ BİR KADIN KISA SÜREDE BU PİSKOLOJİDEN SIYRILIP UMUTLARINI YEŞERTİP YOLA DEVAM EDECEKa.s.
Canım, iyi şeyler düşün olur mu? Aklına geldikçe "ben çok şanslıyım" de... Nasıl düşünürsen hayatta sana aynı şekilde karşılık verir.
Pes etmek fikrini aklından çıkar...pes etmek yok!... İnanıyorumki çok yakın zamanda bebişine ya da bebişlerine kavuşacaksın...
Merhaba,
benım hıkyem çok uzun kızlar kısaca özetleyecek olursam 5 yıllık evliyim yaiım 27 4tüp bebek 1 aşılamam var gebelik hiç yaşamadım hepsi negatif((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?