canim benim samimiyetine gercekten inaniyorum uzulme benim icin...hayirlisi boyleymis demekten baska care yok kendimi avutmanin tek yolu...mehaycım inan yazdıklarını okudum ağlıyorum şu an dediğin gibi çokmu şey istiyoruz bir ufacık bebecik kocam şu an eltimin çocuklarını parka götürdü ne olurdu bizimde olsaydıda kendi çocuğumuzu götürseydik allah sabırlık versin bende şu an ilaç alıyorum psikolojik
mehay yazdıklarını okudum bırden 2 hafta once yasadıklarım aklıma geldı bende hep bır umıt bu mubarek ayda dualarım kabul olur dıye olacagını sanmıstım ama olmadı belkıde dıyorum allahım bıze saglıklı hayırlı evlat nasıp et dıye dua etmıstım
dualarım kabul olmustuda allahım bıze saglıklı evlat vermek ıcın mı bızı beklıtıyordu dıye dusundum hep
kacıncı denemendı bılemıyorum ama lutfen umıdını yıtırme zaman herseyın ılacı ben toparlıyorum sende toparlayacaksın emınım
kendımı cok yıpratmısım demekkı 1 haftadırda hasta yatıyorum lutfen sen kendıne ıyı bak saglıgına dıkkat et
hersey duzelıcek
kendimi boyle avutucam artik ne yapalim..mehay canım inan çok üzüldüm. Beni ağlattın. Bu formda ki herkes aynı kaderleri paylaşıyor hepimiz aynı yollarda yürüyoruz.hepimiz aynı acıları sıkıntıları yaşıyoruz. doktorların transferden sonra söylediği tek bi cümle var: bol şans! yaradan ol demezse onun olmayacağını hepimiz biliyoruz..bundada bi hayır vardır.ilk denememde dış gebelik yaşadım ve hayati tehlikem vardı ve ben bi an önce karnımdaki canlıdan kurtulmak istedim çünkü çok acı çekiyodum.ne olur bi an önce kendine gel.hiçbişey senin hayatından daha önemli olamaz.vakti gelmeyince güller açmazmış.allah dualarını kabul eder.
mehay şu an ne desem boş biliyorum.kolay şeyler yaşamadın , çok çektin ama inan birgün rabbim senin dualarını da kabul edecek.herşeyin bir zamanı var daha vaktin gelmemiş.böyle düşün isyan etme ,dualarına devam et.en hayırlı zamanda sağlıklı ,hayırlı evlatlar vermesi için Allaha dualarına devam et.inşallah duaların en kısa zamanda kabul olur.
senin acinida yasadim hamile kalip kaybettim bir kere onun psikolojisi daha bir baska daha bir can yakiyor onuda tattim canim...Allah birdaha yasatmasin...cok kotu gunler gecirdim tam kendime geldim derken simdide sonuc beni cok uzdu...insallah sende bende birdahaki denemede tam anlamiyla basaririz..ama ben birdahakini ne zaman yaptiririm bilemem...korktum inan...Mehaycım bende sonuç bekliyodum biliyosundur hatırlıyosan sonuç pozitifti kan değerimde güzel artıyodu fakat dün kanamam başladı neye uğradığıma şaşırdım Allahım dedim beni bununlamı sınıyosun o kadar kötüyümki anlatamam şu anda ruh gibiyim ne olurdu olsaydı çok şeymi istedim artık vakti zamanınada inanmıyorum dayanacak gücümde kalmadı.Eşimede çok üzülüyorum o da belli etmemeye çalışıyor ama başaramıyor.Onun gebe kaldığımdaki ve gebeliğim devam ettiği süre içindeki gözlerinin içindeki mutluluğu o çoçuk neşesi aklıma geldikçe mahvoluyorum amaşimdi bakınca o gözlerden eser yok ama ben bunu değiştiremiyorum o kadar çok dua ettimki ama olmadı işte demekki çok şey istemişim bize bu mutluluk çok görülmüş bu benim 3.düşüğüm yani hiç tutmasa çok daha iyi en azından alışmıyorsun bazı şeylere Allah herkezin gönlüne versin kucağını boş bırakmasın. Ama benim kendim için ümidim kalmadı.çok üzgünüm.
okurum canim...canım arkadaşım sayfa 3 e bir yazı yazmıştım .senin gibi vazgeçmiş bir arkadaşa sende o yazıyı oku olurmu .belki benim yaşadıklarım sana biraz olsun o gücü verir.benimde negatif olduğunda bende çok üzüldüm genemi anne olamadım dedim.ben anasınıfı öğretmeniyim bazen arkadaşlara çocuklarını yetiştirirken bir kaç fikir verdiğimde seninde çocuğun olsunda görürüz sözlerini çok duydum.bir topluma girdiğimde bayanların ortak konusu çocuk oluyor ben ise uzaylıymışım gibi ezik ezik oturuyorum.hepimiz yaşıyoruz bunları.aa hala çocuk yokmu ?düşünmüyormusunuz?artık düşünün geç bile kalmışsınız.sanki elimizdeymiş gibi. her şeyde bir hayır vardır arkadaşım.yılma mücadelene devam et.biliyorum ve inanıyorum bizde birgün anne olacağız.dediğim yazımı okursan neler yaşadığımı anlarsın.lütfen oku olurmu.
bugun okudum hep olucakmıs gıbı gelıyodu.allah hayırlısını nasıp etsın mehaycım.
aglaya aglaya gozumde yas kalmadi zaten canim ama acim hala dinmedi....MEHAYCIM, şimdi okudum ve çok üzüldüm. Canım benim üzülme desem boş, üzül ağla biraz kendini bu evrede hırpalayacaksın hırpala ama emin ol tekrar ayağa kalkacaksın, hepimiz gibi. Yeniden deneme gücünü tahmin ettiğinden daha kısa bir sürede toparlayıp yola çıkacaksın. Bak güzel anne adayı Rabbim bizi bununla sınıyor.Herkesin farklı derdi bizimde bu işte neyapalım, isyan etmeyeceğimize göre? Fakat zamanını o biliyor bizim zamanımıza göre değil onun biçtiği zamana göre herşey. Ben eminim bebişini alıcaksın koynuna biraz daha yolun var sadece. Sizin sorununuz neydi ? Birde kaçıncı deneme ve nerede yaptırdınız?
amin canim amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:rabbim inşallah hiçbir tedaviye ihtiyacın olmadan yavrunu sana gönderir mehay.cuma vakti tüm kalbimle bu duayı ediyorum.
canim cok saol ama inan bazen dusunmeyeyim desemde daha cok aklima takiliyor ne zaman anne olacagim sorusu??daha cok dusunur oluyorum....ne yapacagim bilmiyorum...mehaycım canım benim . inan internet evimize daha yeni bağlandı ve ilk açtığım sayfa senınki oldu ... canım benım ne olur üzülme umudunu kaybetme .. biliyorsun allah en ümitsiz anlarda sana yenı müjdeler veriyor .. şimdi bol bol dinlen meditasyon falan yap her gün dua oku canım benim ben inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın .istersen bır kaç ay hiç düşünme başka şeylerle meşgul ol hatta ev hayvanı falan besle .. ne olur canım kendini üzme .. yalnız değilsin biz varız bak arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışlar onların duyguları çok içten ve samimi çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hatta cevremızde yakın bıldıgımız eş dost akrabadan bile daha içten .. bu duygular sana olumlu enerji olarak geri donecektır ... kendıne ıyı bak çunku senden başka bır tane daha yok
insallah...MEHAY
NE DESEM BOŞ GELECEK BİLİYORUM SÖZÜN BİTTİĞİ KELİMELERİN KİFAYETSİZ KALDIĞI YERDEYİZZ..ŞUNDAN 2 AY ÖNCESİNE DÖNDÜĞÜM ZAMAN SENİN DUYGULARINDA KENDİMİ GÖRÜYORUM AMA RABBİMİN MUCİZELERİ OKADAR ÇOKKİ İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA O MUCİZELERDEN BİRİNİ YAŞARSIN ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım sonucuna üzüldüm hem de çok eminim ne desek boş. canın çok acıyor biliyorum ama sen denedin çaba sarfettin ve yılmadan devam edeceksin bence sen bu kadar güçlüsün. 4 düşük yaşadım hepsi birer umuttu ama 2.sinden sonra sağlıklı ise hayırlı ise olsun bebeğim diye dua ettim olmadı şimdi tedavimin başındayım aslında kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama emin ol hayat sürprizlerle dolu kendine dikkat et.
canım sonucuna üzüldüm hem de çok eminim ne desek boş. canın çok acıyor biliyorum ama sen denedin çaba sarfettin ve yılmadan devam edeceksin bence sen bu kadar güçlüsün. 4 düşük yaşadım hepsi birer umuttu ama 2.sinden sonra sağlıklı ise hayırlı ise olsun bebeğim diye dua ettim olmadı şimdi tedavimin başındayım aslında kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama emin ol hayat sürprizlerle dolu kendine dikkat et.
mehayım sadece aglıyorum şuan sadece aglıyorum.aynı gün aynı sonuçları almışız........
bir daha ne zaman acaba.................
rabbim o kara günü hiç kimseye yaşatmasın..............................
okadar kolay söylüyolar ki;;;inanmıyorum....
sonra adet oluyosun ve yine aglıyosun
allahım sabır ver hepimize ne olur. ve hepimizin sabır kuvvetini arttır ALLAHIM.
Dostlar olmadi....Yine basaramadim anne olmayi ...Oysaki ne cok dua etmistim su mubarek gunlerde ne cok istemistim rabbimden vermedi bir evladi cok gordu bana...Sadece bir bebekti istedigim ne mal ne mulk ne para ne puldu...Sadece o masum yuzuyle bana bakacak icimi isitacak evime nese getirecek bir bebek...Kucucuk ellerini tutup opabilecegim bir bebek istedim sadece bosaymis hepsi....Benim zaten hayatim boyunca hic sansim olmadiki bunda olsun su an bunlari yazarken ellerim titriyor icim aciyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum cunku iki gundur aglamaktan gozlerimin alti morardi icleri kan topladi...bunalima girdim cok agir geldi bu sonuc bana...Meger dayanacak gucum kalmamis benim....Cok canim aciyor artik...durup durup agliyorum psikolojim bozuldu iyice ruh sagligimi kaybetmek uzereyim su an ...Bu zor gunlerimde yanimda olan siz dostlarima beni merak edip soran tum arkadaslarima cok tesekkur ederim.....
geçmiş olsun canım ya , hamişlik ve kayıp ben bir tane yaşadım 2 yıl önce nasıl bir kırılma bilirim.Dr bir açıklama yapabildi mi, genetik test falan oldun mu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?