Transferde negatif sonuc alanlar....

MEHAYCIM, şimdi okudum ve çok üzüldüm. Canım benim üzülme desem boş, üzül ağla biraz kendini bu evrede hırpalayacaksın hırpala ama emin ol tekrar ayağa kalkacaksın, hepimiz gibi. Yeniden deneme gücünü tahmin ettiğinden daha kısa bir sürede toparlayıp yola çıkacaksın. Bak güzel anne adayı Rabbim bizi bununla sınıyor.Herkesin farklı derdi bizimde bu işte neyapalım, isyan etmeyeceğimize göre? Fakat zamanını o biliyor bizim zamanımıza göre değil onun biçtiği zamana göre herşey. Ben eminim bebişini alıcaksın koynuna biraz daha yolun var sadece. Sizin sorununuz neydi ? Birde kaçıncı deneme ve nerede yaptırdınız?

rabbim inşallah hiçbir tedaviye ihtiyacın olmadan yavrunu sana gönderir mehay.cuma vakti tüm kalbimle bu duayı ediyorum.

mehaycım canım benim . inan internet evimize daha yeni bağlandı ve ilk açtığım sayfa senınki oldu ... canım benım ne olur üzülme umudunu kaybetme .. biliyorsun allah en ümitsiz anlarda sana yenı müjdeler veriyor .. şimdi bol bol dinlen meditasyon falan yap her gün dua oku canım benim ben inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın .istersen bır kaç ay hiç düşünme başka şeylerle meşgul ol hatta ev hayvanı falan besle .. ne olur canım kendini üzme .. yalnız değilsin biz varız bak arkadaşlar ne güzel şeyler yazmışlar onların duyguları çok içten ve samimi çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hatta cevremızde yakın bıldıgımız eş dost akrabadan bile daha içten .. bu duygular sana olumlu enerji olarak geri donecektır ... kendıne ıyı bak çunku senden başka bır tane daha yok

MEHAY

NE DESEM BOŞ GELECEK BİLİYORUM SÖZÜN BİTTİĞİ KELİMELERİN KİFAYETSİZ KALDIĞI YERDEYİZZ..ŞUNDAN 2 AY ÖNCESİNE DÖNDÜĞÜM ZAMAN SENİN DUYGULARINDA KENDİMİ GÖRÜYORUM AMA RABBİMİN MUCİZELERİ OKADAR ÇOKKİ İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA O MUCİZELERDEN BİRİNİ YAŞARSIN ....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sonucuna üzüldüm hem de çok eminim ne desek boş. canın çok acıyor biliyorum ama sen denedin çaba sarfettin ve yılmadan devam edeceksin bence sen bu kadar güçlüsün. 4 düşük yaşadım hepsi birer umuttu ama 2.sinden sonra sağlıklı ise hayırlı ise olsun bebeğim diye dua ettim olmadı şimdi tedavimin başındayım aslında kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama emin ol hayat sürprizlerle dolu kendine dikkat et.

canim benim samimiyetine gercekten inaniyorum uzulme benim icin...hayirlisi boyleymis demekten baska care yok kendimi avutmanin tek yolu...

canim benim 6 asilama ve bir tup bebek negatif bu yuzden bu kadar yiprandim ben...:çok üzgünüm:

kendimi boyle avutucam artik ne yapalim..

yasadiklarima en yakin sahit olanlardan birisin canim nasil uzulmeyeyimsenağlama
senin acinida yasadim hamile kalip kaybettim bir kere onun psikolojisi daha bir baska daha bir can yakiyor onuda tattim canim...Allah birdaha yasatmasin...cok kotu gunler gecirdim tam kendime geldim derken simdide sonuc beni cok uzdu...insallah sende bende birdahaki denemede tam anlamiyla basaririz..ama ben birdahakini ne zaman yaptiririm bilemem...korktum inan...

okurum canim...
bugun okudum hep olucakmıs gıbı gelıyodu.allah hayırlısını nasıp etsın mehaycım.

herkes oyle umut ediyordu bende heveslenmistim ama olmadi belkide son zamanlardaki stresim olmayacagini malum etmisti bana zaten icime dogmustu olmayacagi...

aglaya aglaya gozumde yas kalmadi zaten canim ama acim hala dinmedi....
rabbim inşallah hiçbir tedaviye ihtiyacın olmadan yavrunu sana gönderir mehay.cuma vakti tüm kalbimle bu duayı ediyorum.
amin canim amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq:
canim cok saol ama inan bazen dusunmeyeyim desemde daha cok aklima takiliyor ne zaman anne olacagim sorusu??daha cok dusunur oluyorum....ne yapacagim bilmiyorum...
insallah...

gucum kalmadi artik benim ayakta duramadim ilk gun inan....

geçmiş olsun canım ya , hamişlik ve kayıp ben bir tane yaşadım 2 yıl önce nasıl bir kırılma bilirim.Dr bir açıklama yapabildi mi, genetik test falan oldun mu.?

mehayım sadece aglıyorum şuan sadece aglıyorum.aynı gün aynı sonuçları almışız........
bir daha ne zaman acaba.................
rabbim o kara günü hiç kimseye yaşatmasın..............................
okadar kolay söylüyolar ki;;;inanmıyorum....
sonra adet oluyosun ve yine aglıyosun
allahım sabır ver hepimize ne olur. ve hepimizin sabır kuvvetini arttır ALLAHIM.

ayni seyleri yasiyoruz su an ara ara aklimdan cikmis olsada aklima geldikce aglamaya basliyorum...durduk yerde gozlerim doluyor en olmadik yerlerde ..iste yolda sokakta ne yapacagim bilmiyorum canim aciyor....senin ilk denemenmiydi???

evet ilk denememdi.
ama biz 7 yıllık evliyiz.insan istemeden duramıyor.............................

mehaycım sonucunu merakla bekleyenlerdendim, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Üzülme, ağlama demek anlamsız bu durumlarda insanın elinde olmuyor biliyorum, ancak dualarım kabul olmadı demişsin inan bana Allahü -teala duaları karşılıksız bırakmaz hiçbir zaman biz insanoğlunun bu dünyaya niçin geldiğimizi unutmamamız gerekiyor buda bizlerin sınavı Allah nasip etmişse birgün mutlaka başaracağız.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Mehay Canım;
Şimdi girdim internete yazılanları okudum.Sonucunu almışsın. Canım benim üzülme demek kar etmeyecek çok iyi biliyorum ama nolur kendini çok yıpratma.Bebişin belkide sana hiç beklemediğin bir anda kendiliğinden gelecek öyle düşün.Bak bu konuda yakın bir arkadaşımın başından geçeni anlatayım belki umut olur sana.3 yıldır bebeği olmayan arkadaşım uzun tedavilerin ardından sonunda tüp bebeğe karar verdiler.Ve sorunuda büyüktü.Tüp bebek tedavisinden önce bir dizi ameliyat geçirip sonra tedaviye başlamaları gerekiyordu.Birinci tedavi negatif sonuçlandı.Kısa süre sonra toparlandı ikinciye tekrar ameliyat olup tekrar tüp bebek yaptırdı.Ve malesef yine sonuç negatifti.Çok üzüldü, ağladı çok yıprandı.Ama güzel allahım öyle bir mucize verdiki ona.Doktorların ameliyat olmadan asla olmaz dedikleri meleğini 3 ay aradan sonra ansızın kendiliğinden veriverdi .Yani hiç bir şey olanaksız değil.Bunu sakın unutma.Rabbim ol dediği vakit olacak hepsi.Senin içinde anne olmak için biraz daha zamanın var belki.Ama sakın ümitsizliğe kapılma canım benim.Acını üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum.Bu sıkıntılar geçecek yepyeni umut dolu günler gelecek inşallah.Kendini bir an önce toparlamaya çalış.Her zaman yanındayız bunu unutma...

canım mehay üzülmekte elbette haklısın çunku bu aşamaları yaşamak zor beklemekk zor ama herşeyın bı zanmanı var inş bebişlerin senı beklıyor ama zamanını bız bılemıyoruz inş o zaman gelecek ve rabbım senı de sevındırecek yıpratma kendını........... sana anne dıye sarılacak bebişlerin için iyi olmalısın o gun inş çok yakın................

cnm benım mehaycım sonucununa çokkk üzüldüm inanki
ne desem sana boş gelicek biliyorum ama inşallah 2.deneme pozirtifolur cnm benım ...bakalım benım neler olcak ..herkese duacıyım...

mehaycım senin bu söylediklerini okuyunca geçen sene ramazan ayı geldi aklıma aynı senin gibiydim resmen isyan ettim. neden ben dedim neden? o kadar dua ettim neden benim duam kabul olmuyor dedim.ben bunu hak edecek ne yaptım dedim kendi kendime.inan ki aynı senin düşüncelerin vardı aklımda . ve öyle yorulmuştumki bi daha denemicem dedim. kendimi cezalandırdım. ve bak sadece 1 sene dayanabildim insan acılarını unutuyor. 1 sene sonra içimde yeniden bir umut yeşerdi. ve tekrar güçlenip tekrar denedim. ve başardım. herşeyin vakti zamanı var inan allahım bizi duyuyor seninde bu duaların kabul olacak .sende bebişlerini kucağına alacaksın. bak ben şimdi o çektiğim acıları unuttum bile hiç yaşamamış gibiyim. sanki istediğim anda hamile kalmış gibiyim. sende böle olacaksın. sadece sabret ve umudunu yitirme. burdaki herkes senin yanında sana destek. kendine iyi bak ve biran önce toparlan olur mu.....burada seninde güzel haberlerini alacağımız gün gelecek.:teselli:

mehaycım sakın isyan etme eğeer vermiyorsa vardır rabbimin bir bildiği belki hayırsız bir evlat olacaktıı...ömür boyu hayırsız bir evladım var diye ağlayacağına olmasın daha iyi böyle düşün.üzülmemek elde değil biliyorum benim 4. denemede oldu diğerlerinde çok üzüldüm ama isyan etmedim neden diye sorma canımm vardır sebebi...sen Allaha sığın emin ol hakkımızda en hayırlı olanı verecektir ve umudunu asla yitirmee dua etmeyi bırakma biliyorsun duanın neticesi değil devamlılığı önemlidir Allah yar ve yardımcın olsun

geçmiş olsun canım ya , hamişlik ve kayıp ben bir tane yaşadım 2 yıl önce nasıl bir kırılma bilirim.Dr bir açıklama yapabildi mi, genetik test falan oldun mu.?

sağol canım. evet yapıldı kromozom anomalisi çıktı benim kromozomlarımda. tedavinin başındayım pgt yapılacak. hakkımzıda hayırlısı olsun.:Saruboceq:

mehaycım bikaçgündür misafir vardı evde daha yeni açabildim interneti ve hemen senin hamileyim yazılı başlığını aradım ama çok üzüldüm o kadar çok inanmıştımki şu anda anlatamaıyorum kelimelerle ben zaten hem çok mutlu olduğumda hemde çok üzüldüğümde kendimi ifade etmeyi hiçbirzamn beceremedim canım benim bende biçok defa negatif sonuçlarla karşılaşıp herdefasında yıkılan birisi olarak çok iyi anlıyorum şu anda seni ama lütfen kendini biran önce toplamaya çalış ve neolursa olsun yılma canım benim eminimki rabbim bu uzun yolun sonunda sağlıklı bebeklerle mükafatlandıracak seni ama sabır güzelim biraz daha sabır.. yapabileceklerimizi yapıp sonucu allaha bırakmaktan başka çaremiz yok yüce allahım en kısa zamnda senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün işallah bigün gelecek seninde hamileyiimm başlıklı yazını görücez işallah en kısa zamnda umudunu sakın yitirme :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…