Transferden 6 gün sonra lekelenme

ArnavutKizi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
40
19
3
Herkese Merhaba
05.08 tarihinde transfer işlemim gerçekleşti. 6.gün ve 5 tane döllenen embriyom oldu.
Yarın transfer olalı,1 hafta olcak ve kan tahlilini beklemekte zorlanıyorum tabi herkes gibi
Bugün regli olcak gibi hafiften hafiften ağrılarım vardı.
Az önce kahverengi lekelenmem geldi.
Yerleşme desem 1 hafta sonra olması garip değilmi?
Moralim sıfır şuan , hiçkimseyede söyleyemedim
Sizlerle paylaşmak istedim
Fikirlerinize ihtiyacım var

Moralinizi bozmayın bir bayanla benim aynı gün transfer olmuştu onun bi kaç gün sonra lekelenmeleri oldu bende hiç birşey yoktu on 15 gün sonra benim kimyasal çıktı onun kanamalar devam etti ama kese bile gördüler inşallah sizinkide tutunma kanamasıdır

Umarım Öyledir...
Sadece garip oldum , çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinde

Canim sakin keyfini bozma 6,7 gunlerde kanama olmasi normal diye okumustum hatda bi arkadasimiz 7 gun lekelenmem var diyib aglayarak kan testi yaptirdi ve suan 6 haftalk hamile keseyi falanda gordu :) bu kadar sey okuduktan sonra bende lekelenme olmazsa tutmadi diyip aglarim. O kadar yani :)

Dün akşam kahverengiydi, şimdi pembemsi oldu.regli olacağın ilk günkü gibi ağrım var ...
Herşey Nasip Tabikide,çok istediğinşeyin olmucağına
Dair işaretler gibi geldi bana...
Hakkımızda Hayırlısı İnş

Hastaneyi bi arasaydınız progestan kullanıyormusunuz

Bunu yaşadım. Transferden 7 gün sonra adetim gelmişti, üstelik ilaç kullanırken adet olmazsın diyorlar ama olunabiliyormuş.. Sizin de böyle oldu demekki. Hayırlısı olsun

Kullanıyorum ama dün kullanamadım... onunla ilgili olabilirim?
Dün yolculuk yapmak zorunda kaldım birde
İlaçları düzenli kullanmak önemli keşke yolculuk yapmasaydınız bende progestan jel kullanıyordum bıraktım ertesi gün adet oldum ilaçlarda adeti geciktirebiliyormuş

İlaçları düzenli kullanmak önemli keşke yolculuk yapmasaydınız bende progestan jel kullanıyordum bıraktım ertesi gün adet oldum ilaçlarda adeti geciktirebiliyormuş
Yani tutmadığı içinmi ilaçı içmemezlik yapınca böyle lekelenmeler oluyor, regli kanaması gibi kanamam gelmedi

Yolculuk yapmanın zararı olmaz. Bana doktorum yapabilirsin diyordu

Yani tutmadığı içinmi ilaçı içmemezlik yapınca böyle lekelenmeler oluyor, regli kanaması gibi kanamam gelmedi
Benim kimyasal oldu ilaçları bırak dediler bıraktım ertesi gün adet oldum... sizinde kanamanızın pembeye dönmesi biraz şüpheli inşallah gebelik oluşmuştur sağlıklı devam eder

Progestanı kesince tutmadığı içinmi kanama geliyormuş,
Ama benim kanamam değil lekelenmelerim var şimdilik,
Bazı sayfalarda lekelenmelerin olması normal diye yazıyor ama , Ümit dü

İlaçların adet geciktirdiği yazıyordu lekelenme normal olabilir ama rengi açık olması pek istenilen birşey olmuyor inşallah lekelenmeyiz artmaz artarsa korkun bence

Canim panik yapma sakin kimseyide dinleme doktorun disinda burda olumsuz yazarak arkadasa kotu etkiliyosunuz... suan bende henuz ikinci gun transferin ( transfer gununu saymazsak ) ve bendede adet agrisi var daha adetim 26,27 gibi. Yani bu kadar erken gelmesife sacma agrilar ilaclardan kaynaklida ola bilir ve tutunma agrisida ola bilir daha transferden bi gun onceyde oyle hafif agrilar bardi estrofeme baglyorum ben. Iki kez toplama islemi yaptrdim ilacdan dolayi erken oluyordu adet fakat adetden incede hafif lekelenme geliyordu bunuda toplama islemine bagliyorum egerki bu ay donmus diyilde taze transfer yaptirdiysan lekelenme yumurtalklardan dolayida ola bilir. Bu yuzden agriya ve hafif lekelenmeye sakin kafani yorma ilaclarini sakin ihmal etme en onemlisi dogru xamaninda kullan , ve her zaman doktorla iletisimde ol herseyin en iyisini seni ve bebegini doktordan baska kimse bilemez

Gerçekten moral çok öncelikli doktorum ve sizlerin dışında kimseyle paylaşamıyorum... progestan 50mg şeklinde iğne yapmamı istediler birazdan yaptıracam Allah’ın izniyle herşey yoluna girer.

İlk deneyimim olduğu içinde heyecanlıyım.diğer kalanlarını dondurma işlemi yaptık. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…