Transferden kaçıncı günü hcg testi??

elifinie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
420
9
46
İstanbul
Kızlarrrrrr dayanmak mümküüüüünn degılll:)) negatif cıksada ben yarın gidiyorum tahlilee:) 6. Günüm:) çok erken çıkmaz belki ama belki bi ihtimal rahatlarım:) döllenmeden 8. Yada 9. Günü vucud hcg salgılıyomuş.. Benim blast 5.+6 11 gün yapıyo az çok çıkar bişey bide dondurulmuş ne diyorsunuuzz??

erken ama sanki biraz dayanmak çok zor dimi üffff önden idrar testimi yapsaydın acaba bide kaçtane emeriyo transfer edilmişti acaba sana...hani çogul gebelik olursa kesin çıkabilirde bilmem ki çok heyecanlandım baktır ama üzülmek yok bak ona göre çünkü erken daha

İdrar da hiç çıkmaz ama canım yaaa 2 embriyo .. Ve blast.. Belki az çok bileş çıkar dedim ama başka topikte kızlar 8. Gün yap dediler.. Bilmiyorum kafam karıştı:)

hahahah nasılda belli oluyor benim arkadaşım oldugun.. itiraf edeyim benimde aklımdan geçiyoo test yapmak hahahah vallahide kahkaha attım başlığı görünce.....
öptüm şeker..........

hahahah nasılda belli oluyor benim arkadaşım oldugun.. itiraf edeyim benimde aklımdan geçiyoo test yapmak hahahah vallahide kahkaha attım başlığı görünce.....
öptüm şeker..........

Dedim ahaa şimdi dedim canan ablam görürse naparım ben kızar bana higihi:))) dayanamıyorum ama 8. Günü beklesek mi canan ablaa??

elif test mi yapcan hayırlısı olsun güzel hbrler verirsin inşaAllah. bnm hçç cesaretm yok 11. gün kanda baktrcam yrn akşam belki idrarda bakarım amam korkuyorumm

Evet canım çünkü dayanamıyorummm ama negatif çıkarsa üzülmek de istemiyorum hiç ama hiç mir belirtim yokk olsa bekliycem ama yok

Evet canım çünkü dayanamıyorummm ama negatif çıkarsa üzülmek de istemiyorum hiç ama hiç mir belirtim yokk olsa bekliycem ama yok

bndede yok cnm olsa yapcm bnde.. ya bnden su gibi akıntı geliyo sennde oluyomuu ilaçlar mı yapıyo acaba

elif test mi yapcan hayırlısı olsun güzel hbrler verirsin inşaAllah. bnm hçç cesaretm yok 11. gün kanda baktrcam yrn akşam belki idrarda bakarım amam korkuyorumm

bndede yok cnm olsa yapcm bnde.. ya bnden su gibi akıntı geliyo sennde oluyomuu ilaçlar mı yapıyo acaba

Crınone Jel kullanıyormusun canm? Ben onu kullandıgım için akıntımın olup olmadıgını anlamıyorum jel geliyo çünküü.. Bendee hiiiçççç bir belirti yok yyaaaa

sonuçlar belli olunca haber verin arkadaşlar bana mayısta transfer yapılcak ama sizi böyle görünce şimdiden heyecan yaptım bende çok sabırsızımdır çünkü.inşallah hepinizden hayırlı haberler alırız mucx

Crınone Jel kullanıyormusun canm? Ben onu kullandıgım için akıntımın olup olmadıgını anlamıyorum jel geliyo çünküü.. Bendee hiiiçççç bir belirti yok yyaaaa

jel değilde progestan fitil kullanıyorum o aktığı zaman beyaz oluyo zaten ama genelde ıslak oluyo iç çamaşırım eşime suyum gelmişş doğummu başladı ne diyorumm

inşaAllah güzel sonuçlar veririzde sanada moral olur

inşaAllah güzel sonuçlar veririzde sanada moral olur

jel değilde progestan fitil kullanıyorum o aktığı zaman beyaz oluyo zaten ama genelde ıslak oluyo iç çamaşırım eşime suyum gelmişş doğummu başladı ne diyorumm

İnşalllahh hepimiz bagırıcazz burdaaa:)) fitildende olabilir canım akıntıda olabılırr?? Bilemiycemm ama inşallah bebiştendiir:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…