Transferden önce Lucrin Depot 3,75 kullananlar

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
44
Kızlar selam
Eylül ayında dondurulmuş embriyo transferim olacak
Dr um bugun dogum kontrol hapı ve sonrasında tek kullanımlık lucrin verdi

bu ilaç ne için veriliyor kullananlar yazabilir mi
doktorum söyledi ancak bu sitede okuduklarım biraz gözümü korkuttu

Benimde eylülde transfer olcak banada berdiler ama adetüm gecikti normalmi acaba

Merhaba şuanki durumunuz nedir kullandınız mı iğneyi benimde kullanmam lazım ama bir tecrübe arıyorum

Peki transfer öncesi herhangi bir şekilde yetip içmede ve spor olarak yaptıklarınız oldu mu
Beslenmeme dikkat ettim tabi
Spor yapamadım zaten çok yoğun çalışıyorum
Sonrasında 5 gün yattım
5 gün de yıkanmadım
Ev işi vs yapmadım :)

Merhaba
Evet kullandım benim tek kullanımlıktı
Sorun yaşamadım
lucrini kullandıktan sonra adet gördünüz mü acaba ya da kaç gün sonra gördünüz. Zira bana görmeyebilirsiniz ya da geç gelebilir demişlerdi ama beş gün sonra ben adet gördüm. Bu normal mi merak ta ettim.

inan net hatırlamıyorum
o kadar uzun bir sürecten gecıp o kadar çok iğne ilaç kullandım ki
sanırım gecıcı menapoz olabılırsın falan yazıyordu bu sitede bu iğne ile ilgili
lucrinden evvel de dogum kontrol hapı almıstım
bittiği gün bir doz lucrin vurulmustum
benı olumsuz etkılememıstı sonrasında da transfer olmustum sankı adetten sonra :)

Peki merkezin neresiydi ve ilk transferin tutumu. Yoksa diğer denemelerinde mi tuttu... bi de yaşını merak ettim. Karşılaştırma yapmak anlamında soruyorum yanlış anlamazsan

Peki merkezin neresiydi ve ilk transferin tutumu. Yoksa diğer denemelerinde mi tuttu... bi de yaşını merak ettim. Karşılaştırma yapmak anlamında soruyorum yanlış anlamazsan
bursa jimer hastanesi
ilk denemem tuttu 38 yasındayım ancak ben çok arastırdım doktorları biraz kendim yönlendirdim
öncesinde eşimle genetik tarama yaptırdık
ben kendımde pıhtılasmaya baktırdım ve çıktı
sonrasında histeroskopi yaptırıp embriyonun kolay tutunması ıcın rahıme çizik attırdım
en son da 5. gune gelen sağlıklı denen ıkı embriyomu genetiğe yolladım ve biri sıkıntılı geldi, sağlıklı olan transfer yapıldı

merkezlerde bu sekılde yapılmıyor genelde
yumurta topla
3 gün bekle hop transfer seklınde oluyor

burada bende eksik olan tek şey çizik bölümü,ben de genetik test yaptırdım pıhtılaşma bende de çıktı ancak doktorum bunu fazla önemsemedi zaten aksi çıkması daha kötü olurdu dedi. 5. güne gelen sağlıklı 3 embrio var ama onları genetik teste göndermek niyetinde değilim muhtemelen o şekilde transferini sağlayacağı. Sadece transfer öncesi embrioların kabuklarından çıkmasını kolaylaştıracak olan kesik işlemini yaptıracağım. bu sayede çıkmaları kolay olacaktır.
ve teşekkür ederim cevapların için.
Son soru özel bir şekilde bişeyler yedin mi. Nar suyu ananas falan.

durumun varsa embriyolarını yolla genetiğe
dediğim gbi benım sağlıklı denılen ıkı embriyomdan bırı sıkıntılı geldı
o konsa belkı de tutmayacaktı

kabak cekırdeği ile ananas yedım hergun
5 gun hep evde dınlendım iş falan hıcbırsey yapmadım
5 gun de yıkanmadım

Pıhtılasma önemli ama ben 9 ay iğne vurulacagım kan sulandırıcı
cunku düşüğe neden oluyor kanda pıhtılasma

ben de adetimle birlikte kan sulandırıcı hap almaya başlayacağım. Ama gerçekten artık tükendik maalesef genetik testi hiç düşünmedim. Ama doktoruma danışırım ücretini öğrenmem lazım ona göre bir karar veririz. Ananas ve kabak çekirdeği ben de yiyorum hergün bir de nar suyu içiyorum organik... Bakalım bir onbeşgün sonra falan sanırım transferim olacak sonrası hayırlısı... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah şimdiden tebrik ederim...

sizin kacıncı deneme olacak? yaş ve hangi merkez.
evet bu işler ciddi maddiyat istiyor
transfer sonrası da ilaçlar vitaminler vs oldukca pahalı

nar suyu vucuduna seker yukleyebılır onun yerıne gunde yarım nar yesen de olur
dolar uzerındendi pgt ücretleri
ben hazıran ayında adedıne 300 usd ödedim
tesekkur ederım insallah darısı size olsun
bizim de 5 sene sonra oldu bakalım.

hamıle kalınca da baska telaslar oluyor
allah yardımcımız olsun

sanırım yazamadım iki tüp bebek denemesinden sonra yumurta rezervlerim çok az olduğundan yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim ben donasyon transferim olacak. o yüzden genetik tarama önermediler. ama ben soracağım yine de...Yaşım 40 bu arada o yüzden sadece doğal gebelik şansım olduğunu söylediğinden doktorum daha fazla beklemeden bu yolu deneyelim istedik sonrasında olursa doğal yolla olur olmazsa da hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…