- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Merhaba şuanki durumunuz nedir kullandınız mı iğneyi benimde kullanmam lazım ama bir tecrübe arıyorumKızlar selam
Eylül ayında dondurulmuş embriyo transferim olacak
Dr um bugun dogum kontrol hapı ve sonrasında tek kullanımlık lucrin verdi
bu ilaç ne için veriliyor kullananlar yazabilir mi
doktorum söyledi ancak bu sitede okuduklarım biraz gözümü korkuttu
MerhabaMerhaba şuanki durumunuz nedir kullandınız mı iğneyi benimde kullanmam lazım ama bir tecrübe arıyorum
Transferin başarılımıydı peki inşallah başarılı olmuştur çünkü tutmaması veya kimyasal gebelik boş gebelik olarak sonuçlanmasını lucrin e bağlıyorlarMerhaba
Evet kullandım benim tek kullanımlıktı
Sorun yaşamadım
İlk transferim evet 5. Aya girdim hamilelikte :)Transferin başarılımıydı peki inşallah başarılı olmuştur çünkü tutmaması veya kimyasal gebelik boş gebelik olarak sonuçlanmasını lucrin e bağlıyorlar
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahİlk transferim evet 5. Aya girdim hamilelikte :)
Peki transfer öncesi herhangi bir şekilde yetip içmede ve spor olarak yaptıklarınız oldu muİlk transferim evet 5. Aya girdim hamilelikte :)
SağolunTebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Beslenmeme dikkat ettim tabiPeki transfer öncesi herhangi bir şekilde yetip içmede ve spor olarak yaptıklarınız oldu mu
lucrini kullandıktan sonra adet gördünüz mü acaba ya da kaç gün sonra gördünüz. Zira bana görmeyebilirsiniz ya da geç gelebilir demişlerdi ama beş gün sonra ben adet gördüm. Bu normal mi merak ta ettim.Merhaba
Evet kullandım benim tek kullanımlıktı
Sorun yaşamadım
inan net hatırlamıyorumlucrini kullandıktan sonra adet gördünüz mü acaba ya da kaç gün sonra gördünüz. Zira bana görmeyebilirsiniz ya da geç gelebilir demişlerdi ama beş gün sonra ben adet gördüm. Bu normal mi merak ta ettim.
Peki merkezin neresiydi ve ilk transferin tutumu. Yoksa diğer denemelerinde mi tuttu... bi de yaşını merak ettim. Karşılaştırma yapmak anlamında soruyorum yanlış anlamazsaninan net hatırlamıyorum
o kadar uzun bir sürecten gecıp o kadar çok iğne ilaç kullandım ki
sanırım gecıcı menapoz olabılırsın falan yazıyordu bu sitede bu iğne ile ilgili
lucrinden evvel de dogum kontrol hapı almıstım
bittiği gün bir doz lucrin vurulmustum
benı olumsuz etkılememıstı sonrasında da transfer olmustum sankı adetten sonra :)
bursa jimer hastanesiPeki merkezin neresiydi ve ilk transferin tutumu. Yoksa diğer denemelerinde mi tuttu... bi de yaşını merak ettim. Karşılaştırma yapmak anlamında soruyorum yanlış anlamazsan
burada bende eksik olan tek şey çizik bölümü,ben de genetik test yaptırdım pıhtılaşma bende de çıktı ancak doktorum bunu fazla önemsemedi zaten aksi çıkması daha kötü olurdu dedi. 5. güne gelen sağlıklı 3 embrio var ama onları genetik teste göndermek niyetinde değilim muhtemelen o şekilde transferini sağlayacağı. Sadece transfer öncesi embrioların kabuklarından çıkmasını kolaylaştıracak olan kesik işlemini yaptıracağım. bu sayede çıkmaları kolay olacaktır.bursa jimer hastanesi
ilk denemem tuttu 38 yasındayım ancak ben çok arastırdım doktorları biraz kendim yönlendirdim
öncesinde eşimle genetik tarama yaptırdık
ben kendımde pıhtılasmaya baktırdım ve çıktı
sonrasında histeroskopi yaptırıp embriyonun kolay tutunması ıcın rahıme çizik attırdım
en son da 5. gune gelen sağlıklı denen ıkı embriyomu genetiğe yolladım ve biri sıkıntılı geldi, sağlıklı olan transfer yapıldı
merkezlerde bu sekılde yapılmıyor genelde
yumurta topla
3 gün bekle hop transfer seklınde oluyor
durumun varsa embriyolarını yolla genetiğeburada bende eksik olan tek şey çizik bölümü,ben de genetik test yaptırdım pıhtılaşma bende de çıktı ancak doktorum bunu fazla önemsemedi zaten aksi çıkması daha kötü olurdu dedi. 5. güne gelen sağlıklı 3 embrio var ama onları genetik teste göndermek niyetinde değilim muhtemelen o şekilde transferini sağlayacağı. Sadece transfer öncesi embrioların kabuklarından çıkmasını kolaylaştıracak olan kesik işlemini yaptıracağım. bu sayede çıkmaları kolay olacaktır.
ve teşekkür ederim cevapların için.
Son soru özel bir şekilde bişeyler yedin mi. Nar suyu ananas falan.
ben de adetimle birlikte kan sulandırıcı hap almaya başlayacağım. Ama gerçekten artık tükendik maalesef genetik testi hiç düşünmedim. Ama doktoruma danışırım ücretini öğrenmem lazım ona göre bir karar veririz. Ananas ve kabak çekirdeği ben de yiyorum hergün bir de nar suyu içiyorum organik... Bakalım bir onbeşgün sonra falan sanırım transferim olacak sonrası hayırlısı... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah şimdiden tebrik ederim...durumun varsa embriyolarını yolla genetiğe
dediğim gbi benım sağlıklı denılen ıkı embriyomdan bırı sıkıntılı geldı
o konsa belkı de tutmayacaktı
kabak cekırdeği ile ananas yedım hergun
5 gun hep evde dınlendım iş falan hıcbırsey yapmadım
5 gun de yıkanmadım
Pıhtılasma önemli ama ben 9 ay iğne vurulacagım kan sulandırıcı
cunku düşüğe neden oluyor kanda pıhtılasma
sizin kacıncı deneme olacak? yaş ve hangi merkez.ben de adetimle birlikte kan sulandırıcı hap almaya başlayacağım. Ama gerçekten artık tükendik maalesef genetik testi hiç düşünmedim. Ama doktoruma danışırım ücretini öğrenmem lazım ona göre bir karar veririz. Ananas ve kabak çekirdeği ben de yiyorum hergün bir de nar suyu içiyorum organik... Bakalım bir onbeşgün sonra falan sanırım transferim olacak sonrası hayırlısı... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah şimdiden tebrik ederim...
sizin kacıncı deneme olacak? yaş ve hangi merkez.
evet bu işler ciddi maddiyat istiyor
transfer sonrası da ilaçlar vitaminler vs oldukca pahalı
nar suyu vucuduna seker yukleyebılır onun yerıne gunde yarım nar yesen de olur
dolar uzerındendi pgt ücretleri
ben hazıran ayında adedıne 300 usd ödedim
tesekkur ederım insallah darısı size olsun
bizim de 5 sene sonra oldu bakalım.
hamıle kalınca da baska telaslar oluyor
allah yardımcımız olsun[/QU
Ben donasyon yaptıracağım o yüzden genetik testi pek düşünmüyorum yaşım 40 ama yumurta rezervim tükenmiş durumda o yüzden doktorum ancak normal yollarla gebe kalabilirsen kalabilirsin ikinci denemeden sonra tüp bebek deneyerek beklemek istemezsen bu yöntemi deneyebilirsin dedi. Ben de donasyon yaptırıyorum. sonrası normal gebelik olursa olur hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?