Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 4 karı artısı ben de ilk defa duydum acaba ikiz mi . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Arkadaşlar merhabalar transferden sonra beta değerınız kaç çıktı acaba benim 11. Günü 617, 13. Günü 2500 doktora sordum normal 2 katı ve uzerı değer ıstıyoruz dedı. Hastaneye gıtmeme daha bır hafta var. Benımle aynı durumda olan var mı çok merak edıyorum.
2 günde 4 karı artısı ben de ilk defa duydum acaba ikiz mi . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
merhaba kontrole gittiniz mi acaba benimde 10. günüm 272 12. günüm 909 14. günüm 2850 cıktı 15 nisanda kontrolüm bende ister istemez endise ettim.Arkadaşlar merhabalar transferden sonra beta değerınız kaç çıktı acaba benim 11. Günü 617, 13. Günü 2500 doktora sordum normal 2 katı ve uzerı değer ıstıyoruz dedı. Hastaneye gıtmeme daha bır hafta var. Benımle aynı durumda olan var mı çok merak edıyorum.
Bugün gideceğimmerhaba kontrole gittiniz mi acaba benimde 10. günüm 272 12. günüm 909 14. günüm 2850 cıktı 15 nisanda kontrolüm bende ister istemez endise ettim.
ay hadi insallah sağlıkla görün bebişinizi, bi daha kan verdiniz mi peki benim doktorum bi daha vermene gerek yok dedi.Bugün gideceğim![]()
Ben bugün kalp atışını duydum şükür. Darısı başınıza ☺içinizi ferah tutunay hadi insallah sağlıkla görün bebişinizi, bi daha kan verdiniz mi peki benim doktorum bi daha vermene gerek yok dedi.
ayyy canımm nası mutlu oldum anlatamam saglıkla kucagımıza almak da nasip olsunBen bugün kalp atışını duydum şükür. Darısı başınıza ☺içinizi ferah tutun
MaşallahBen bugün kalp atışını duydum şükür. Darısı başınıza ☺içinizi ferah tutun
transfer tarihin ne zamandı acaba bu arada canımAminnn canım benım çokca amin hemde![]()
5+6 dedı doktorMaşallah
Kaç günlükte bugün acaba?
15 martta transfer oldumtransfer tarihin ne zamandı acaba bu arada canım
Bence artısı güzel canımMerhabalar arkadaşlar ben 3 nisanda transfer oldum 11 nisan test yaptım 233 değer çıktı 14 nisan tekrar test yaptım 820 çıktı çift embriyo doktorum 2 hafta sonrasına kese görme randevusu verdi yükseliş sizce nasıl?