Transferden sonra Beta Hcg yüksek çıkanlar

Iroo10

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
63
28
8
26
Arkadaşlar merhabalar transferden sonra beta değerınız kaç çıktı acaba benim 11. Günü 617, 13. Günü 2500 doktora sordum normal 2 katı ve uzerı değer ıstıyoruz dedı. Hastaneye gıtmeme daha bır hafta var. Benımle aynı durumda olan var mı çok merak edıyorum.

Arkadaşlar merhabalar transferden sonra beta değerınız kaç çıktı acaba benim 11. Günü 617, 13. Günü 2500 doktora sordum normal 2 katı ve uzerı değer ıstıyoruz dedı. Hastaneye gıtmeme daha bır hafta var. Benımle aynı durumda olan var mı çok merak edıyorum.
2 günde 4 karı artısı ben de ilk defa duydum acaba ikiz mi . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Tek embrıyo transfferı yapıldı. Hıc bilmiyorum ınanın amın ınsallah

merhaba kontrole gittiniz mi acaba benimde 10. günüm 272 12. günüm 909 14. günüm 2850 cıktı 15 nisanda kontrolüm bende ister istemez endise ettim.

Amin inşallah, hepimiz öyle ☺hayır sadece 2 kez vermiştim. Başka istemedi doktor

Merhabalar arkadaşlar ben 3 nisanda transfer oldum 11 nisan test yaptım 233 değer çıktı 14 nisan tekrar test yaptım 820 çıktı çift embriyo doktorum 2 hafta sonrasına kese görme randevusu verdi yükseliş sizce nasıl?

Back
X