Taze transfer mi dondurulmuş mu?Kızlar vallahi kararlaştırdık 10.gün yapıcas ama ben laf olsun bir tane basit test vardı yaptım.ikinci çizgi çok silik ama görüyorum.yani ama hayalet çizgi gibi var ama..şunu soracaktım, progestan iğneler bunu bu şekilde etkiler mi yani ikinci çizgiyi pozitif gösterir mi?
Merhaba ilgin için sağol öncelikle..5.gün embiriyosu dondurulmuş başka da yok zatenTaze transfer mi dondurulmuş mu?
O zaman vardır hayırlı olsun :) ben üçünde de 5. Gün gördüm çizgiyi dondurulmuş çabuk çıkar zaten. Taze olsa çatlatma iğnesi etkisi derdim de vardır bişeyler canımMerhaba ilgin için sağol öncelikle..5.gün embiriyosu dondurulmuş başka da yok zaten
O zaman vardır hayırlı olsun :) ben üçünde de 5. Gün gördüm çizgiyi dondurulmuş çabuk çıkar zaten. Taze olsa çatlatma iğnesi etkisi derdim de vardır bişeyler canım
Ayyy çok mutlu oldummm inşallah..yaa çok teşekkürler..inşallaaah lütfen..
Görünüyo canım inşallah sımsıkı tutunsun annesine3.gun embriyosu taze transfer. Resimde gorunuyor mu emin degilim ben 7.gun gordum silik cizgiyi cok sukur giderekte koyulasti kismetse keseyi gormeyi bekliyorum bu hafta. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin amin.
Bende 10. Gün albi testten yapmıştım sabah ilk idrarla silik çıkmıştı, test sorunluysa tekrarlayın bence, hayırlısı olsun inşallahDondurulmuş 5 gün embriyosu bugün 10. Günüm. Bugün test yapacaktım gece 3.5 ta uyanınca dayanamayıp test yaptım. Sonuç negatif ama testten de şüpheliyim. Albi marka idrar damlatilan yeri kristallenmis gibiydi. Ama Control kısmı net belirdi. Böyle olup pozitifi gören var mı?
Bende sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece uyanınca dayanamadım bu bi etken olabilir mi? Bir de testten emin olamıyorum daha önce böyle bi durum hiç gelmemişti başıma.Bende 10. Gün albi testten yapmıştım sabah ilk idrarla silik çıkmıştı, test sorunluysa tekrarlayın bence, hayırlısı olsun inşallah
Tekrarlayın bence bende emin olamadım testinizden kristalleşmiş falan dediniz bozuk olabilir ama her ihtimale de hazır olmak gerek inş pozitiftir zor süreçler bilirimBende sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece uyanınca dayanamadım bu bi etken olabilir mi? Bir de testten emin olamıyorum daha önce böyle bi durum hiç gelmemişti başıma.
Aynen bu 3 deneme ilki düşük oldu artık çok yıprandım.Tekrarlayın bence bende emin olamadım testinizden kristalleşmiş falan dediniz bozuk olabilir ama her ihtimale de hazır olmak gerek inş pozitiftir zor süreçler bilirim
eğer varsa idrarın saati fark etmiyor canımben akşam saat 6 da yapmıştım baya belirgin çıkmıştıBende sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece uyanınca dayanamadım bu bi etken olabilir mi? Bir de testten emin olamıyorum daha önce böyle bi durum hiç gelmemişti başıma.
Test günüm hafta sonuna denk geldiği için 14 gün baktir demişlerdi tekrar idrar için 12 günü bekliyim diyorum. 5 gün için geç tutunma söz konusu olabilir mi acaba?eğer varsa idrarın saati fark etmiyor canımben akşam saat 6 da yapmıştım baya belirgin çıkmıştı
Olabilir tabiki her ihtimal var inşAllah pozitif çıkar kan sonucunuzTest günüm hafta sonuna denk geldiği için 14 gün baktir demişlerdi tekrar idrar için 12 günü bekliyim diyorum. 5 gün için geç tutunma söz konusu olabilir mi acaba?
İnşallah çok teşekkür ederimOlabilir tabiki her ihtimal var inşAllah pozitif çıkar kan sonucunuz
rica ederim :)İnşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?