ayy çok heyecanlıyım birazdan kan vermeye gidecem Allahım bu cuma günü hürmetine hepimize hayırlı bebişler nasip etsinValla bana hic silik gibi belnedi bariz belli hadi insallah guzel haberlerin olsun canm kandada guzel ciksin insallah Allah gonljne gore versin tatlm
Amin canm insallah hayirli guzel haberlerini aliriz tatlımayy çok heyecanlıyım birazdan kan vermeye gidecem Allahım bu cuma günü hürmetine hepimize hayırlı bebişler nasip etsin
kan testim 7. gün 82,37 çıktıAmin canm insallah hayirli guzel haberlerini aliriz tatlım
amin inş hepimiz hayırlı hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alırız@elabry Hadi gozun aydin canim insallah hersey yolunda gider Yuca Rabbim seni bebeginle kavusturur insallah cok sevindm ya bole guzel haberler bizim umudumuz
12. Günmü testini yaptıracaksın cnm10. Gün bitiyor :))) dondurulmuş 3. Gün 2 adet minnak embriyolarımla direniyorum test için :))) sizleri okuyunca da içim gidiyo ateşler basıyo beni :)))
Benle beraber teansfer olan herkese test günü 15 gün sonrasını verdiler :)) beklemesi kolay olsun diye heralde anlamadım pazarlıkla 12. Günde karar kıldık bugün 11. Gün bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkk12. Günmü testini yaptıracaksın cnm
Benim ilk tüp bebek denememde 3. Gün embriyosu konmuştu 12 gün sonra test günümdü . 2 denemem dondurulmuş 5. Gün Blast oldu 10. Gün test istedilerBenle beraber teansfer olan herkese test günü 15 gün sonrasını verdiler :)) beklemesi kolay olsun diye heralde anlamadım pazarlıkla 12. Günde karar kıldık bugün 11. Gün bilmiyorum kafam çok karışıkkkkkkk
Benimki dondurulmuş 3. Gün 15 gün olmasının onunla mı alakası var acaba yarın 12. Gün yapmasam mı acaba yaa ufffBenim ilk tüp bebek denememde 3. Gün embriyosu konmuştu 12 gün sonra test günümdü . 2 denemem dondurulmuş 5. Gün Blast oldu 10. Gün test istediler
Sen her gün mü yaptın kan testiniiiii ??? Offf çok cesaretlisin tebrik ediyorum benim 11 bugün cesaretim yok günü geldi neredeyse yaptıramıycam galiba :)) ben artık karnım şişerse öğrenirim veya şişmezse10.gun 40.10
11.gun 66.38
12.gun 112.3
14.gun 365.5
4.gun embriyosuydu.transferin 4 gununden itibaren test yaptim idrarda silik cizgi hep vardi .Allah hepinizin kucagini doldursun .16 aralik randevum var dua edin degerlerim iidir isallahhh
Valla hergun yaptim test idrar testi sukur silik cizgiyi gordum bazende cikmadi ..hicbise hissetmedim ne agri ne sizi hicbise normaldim hep .hatta silik cizgiye ragmn test verdigimde bile tereddutlerim vardi.10.gun 40.10 cikti daha once yapsam erken cikmayadabilirdi.igne kullanmamama ragmende idrarda silik cizgiyi 4.gunden gordum sukur.kimindeyse kanda cikmasina ragmn idrarda cikmiomusSen her gün mü yaptın kan testiniiiii ??? Offf çok cesaretlisin tebrik ediyorum benim 11 bugün cesaretim yok günü geldi neredeyse yaptıramıycam galiba :)) ben artık karnım şişerse öğrenirim veya şişmezse
çok üzüldüm cnm hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanmalısın güçlü ol benimde önceki denememde olmamıştı11. Gün Kan testimin sonucu 0.100 maalesef güzel haber duyamadıkRabbimin vardır bizim için daha güZel bi planı inşallah ... 2. Ye kısmet diyelim .. Bekleyen herkesin yüzünün gülmesi güzel haberlerini duymak dileğiyle ..
Gayet metanetle karşıladım ağladım mı tabii ki ama bugünden itibaren 2. Adetimle başlamayı düşünüyorum ağlamanın dövünmenin kimseye faydası yok,, Rabbimin daha güzel bi planı vardır diye düşünüyorum ,, dondurulmuşum kalmadığı için taze bi tedavi olacak ilkinde iğnelerden çok korkmuştun şimdi dimdik karşıları dayım :))çok üzüldüm cnm hemen toparlanıp yeni transfere hazırlanmalısın güçlü ol benimde önceki denememde olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?