- 4 Eylül 2023
- 779
- 544
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Ben içtim dün bitti nar suyum şekersiz organikti hava çok kötü aldığım yer uzak evde şekersiz kendi yaptığım vişne karadut suları var onlarda ise yararmi acabaArtar tabii ki daha cumatesiye bayağı var her gün 1 mm artsa bile gayet iyi olur, nar suyu içebilirsiniz bu üreçte yardımcı oluyor kalınlaşmasına
Benim bildigim nar suyu etkili online marketler de getiriyor getir vsBen içtim dün bitti nar suyum şekersiz organikti hava çok kötü aldığım yer uzak evde şekersiz kendi yaptığım vişne karadut suları var onlarda ise yararmi acaba
Esime soyliyim baksın bı canım sağolBenim bildigim nar suyu etkili online marketler de getiriyor getir vs
Amin canım inşallah her gün tüp bebek için tedavi görenlere dua ediyorum Allah aratmasın tez zamanda kavuştursunDoğru söylüyorsun rabbim sisinde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok heycanliyim Allah'ım bizede nasip etsin
Cok abartılı egzersizler uzun saatlerde ayakta kalmalar dışında full sekilde yatmak doğru değil. Bi kaç gün işlerinizi erteleyip tatil modunda evde takılın. Stres yapmayın beslenmenize dikkat edin uykunuzu alın sürece bırakın kendinizi. Nasipte olacaksa her türlü gelir bunu unutmayınHep yorumlarda öyle yazmışlar ilk transferde kalktım tutmadı ikincide yattım tuttu diye bende biraz düşündüm Dr sprun yok dedi tecrübeli olanlardan bilgi almak istedim yinede
Ben de oldum o ignelerden biraz fazla yakiyor evet. Bi kaç dk sedyede uzanır sonra yavaş yavaş kalkıp yurursunuz. Ciğer geliştirici igne yapılan biri olarak diyebilirim ki bu igne hiiic bi seyKalçadan progestan 50 diye bir iğne yağlı bı yapısı varmış göbekten olmaz dedi Dr
Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah güzel anne bizede nasip olsunAmin canım inşallah her gün tüp bebek için tedavi görenlere dua ediyorum Allah aratmasın tez zamanda kavuştursun
Eyvah eyvah yavrularına kavusiyimda hiç bişey istemiyorumBen de oldum o ignelerden biraz fazla yakiyor evet. Bi kaç dk sedyede uzanır sonra yavaş yavaş kalkıp yurursunuz. Ciğer geliştirici igne yapılan biri olarak diyebilirim ki bu igne hiiic bi seyciğer iğnesi kat kat acı veriyor. Honkure honkure aglamistim birazda korku duygusallık da vardı tabi. Korkmayın ne acilardan geldik gectik oda gelir geçer
Ayy canım benim ya Allah'ım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin içim çok rahatladı çok sağolun iki tanemi tek mi sizinBen de çift transfer sonrası her gün 2 göbekten 1 kalçadan progestan vuruldum uzun bir süre. Transferin ertesi günü dahil sağlık ocağına gitmiştim iğne vurulmaya. Hatta ertesi günü resmi tatil diye arabayla özel polikliniğe gitmiştim iğneye. Şimdi 8 aylık bebişhiç korkmayın.
Yaa bu çok daha rahatlatıcı oldu Dr da temkinli olduğun sürece problem değil dedi öyle yapicam bendeBen transferden 1 saat sonra İngilizce kursuna gitmiştim. Akşamına komşu ziyareti vs
Allah'ım kucagina sağlıkla almayı nasip etsin çok teşekkür ederim çok mutlu oldum demekki dikkat ettikten sonra sorun yok birde bişey sorucam hangi ilaçlarla başladınız neleri bıraktınız yada devam ediyor şu an benim nerdeyse bütün gün yapmam gereken ilaç iğne fitil varBen de transferin ertesi günü iğne için çıktım dışarı. Hastaneye ve aile hekimine yürüyerek gittim. Çok şükür 14 haftalık hamileyim. Sadece ani hareketlerden uzak durup yemek ve ufak tefek ev işi yaptım.
Allah'ın izniyle bir şey olmaz.
Rabbim yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAllah'ım kucagina sağlıkla almayı nasip etsin çok teşekkür ederim çok mutlu oldum demekki dikkat ettikten sonra sorun yok birde bişey sorucam hangi ilaçlarla başladınız neleri bıraktınız yada devam ediyor şu an benim nerdeyse bütün gün yapmam gereken ilaç iğne fitil var
Amin inşallah benimde sizin gibi olur çok heyecanlı bir süreç rahim kalinliginizi hatırlıyor musunuz benim bugün 8.6 üç çizgi görünümlü çıktı rahmim cumartesi transfer daha kalinlasirmi acabaÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSize de nasip etsin inşallah.
Ben estrofem, progestan fitil, progestan iğne kalçadan, coraspin, endol, prograf kullanıyordum. Şu an hepsini bıraktım. En son geçen hafta fitili bıraktım ve bitti. Kademeli olarak bıraktık biz ilaçları.
Şu an sadece İmom, osteocare yani vitaminleri kullanıyorum.
Çok haklısınız, ilaç kısmı zor özellikle bulantılı süreçte içmek bile istemedim ama süreç geçici. O yüzden az sabır...
İnanın hiç sormamıştım doktora.Amin inşallah benimde sizin gibi olur çok heyecanlı bir süreç rahim kalinliginizi hatırlıyor musunuz benim bugün 8.6 üç çizgi görünümlü çıktı rahmim cumartesi transfer daha kalinlasirmi acaba
ederim tam olarak söylemedi doktorum ama son verilen kan da estradiol 136 çıktı transfere bir hafta kala doktor gayet iyi yükseliyor dedi sizin kaç canım rahim kalinligi benim de 3 günde bir kalçadan var tabi transfer sonrası basliycaz oksapar progestan dex var bende de ayrı göbekten gerçekten yakıyorİnsallah bayrama hayırlı haberlerle gireriz rabbim kucagimizi boş birakmasin sizin rahim kalinliginiz kaç muayne oldunuz mu hiç az önce ilk ignelerimi oldum yaktı biraz benim. Her gün progestan iğnesi kalçadan bide karında OKSAPAR var dekort prograf verdi ekstra estrofem zaten kullanıyorum 6 ya çıktı bugün
Evet inşallah sizin transfer cuma gününü olucakYaaa çok teşekkür
ederim tam olarak söylemedi doktorum ama son verilen kan da estradiol 136 çıktı transfere bir hafta kala doktor gayet iyi yükseliyor dedi sizin kaç canım rahim kalinligi benim de 3 günde bir kalçadan var tabi transfer sonrası basliycaz oksapar progestan dex var bende de ayrı göbekten gerçekten yakıyoray evet estrofemen benim de 4 tane prednol bağışıklık ilacı vitamin kan sulandırıcı halta ayrı zor midemizi maf ediyor olsun sonuç iyi olsun da demek birlikte sonuç Alicaz
Benim de progestan 0.20 ay insalah canim insalah bu sefer olucak gerçekten yolumuz çok zor bir o kadar da güzel yeterki olsun bu ilaçlara razıyızEvet inşallah sizin transfer cuma gününü olucakbenim dün rahim.kalinligim 8.6 idi E2 ye değil sadece progestan hormonuna baktı oda 0.1 çıkti herşey güzel dedi Dr cumartesi öğleden sonra 1 2 gibi transferim olucak nasipse çok heycanliyim inşallah ikimizinde tutar bayrama büyük bı aile olarak gireriz canım benim benim çok fazla geldi ilaçlar fitil var sabah akşam 2 ser tane estrofem 6 tane dekort prograf OKSAPAR porgestan 50 kalçadan her gün rabbim onunuze cikarsin yorucu bir süreç ama sonu yavrularımız olsun 5. Gün embryosu mu transfer olucak size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?