Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Herkes ananas yiyor gunde 1 dilim bende dahil neden yemesin😂
Çünkü ananas kan sulandırıcıdır. Zaten oksapar türü kan sulandırıcı iğne vuruluyoruz hepimiz. Kanımız iyice sulansın istemeyiz değil mi ???? Bir de bunu ben değil tüp bebek doktorlari özellikle söylüyor . Bunu arastırabilirsiniz. Bakmak isterseniz dr fatih öğüç instagramda bunu özelliklede açıklamıştı. Bir cok doktorun instagram kısa videolarında da var bu.

Çünkü ananas kan sulandırıcıdır. Zaten oksapar türü kan sulandırıcı iğne vuruluyoruz hepimiz. Kanımız iyice sulansın istemeyiz değil mi ???? Bir de bunu ben değil tüp bebek doktorlari özellikle söylüyor . Bunu arastırabilirsiniz. Bakmak isterseniz dr fatih öğüç instagramda bunu özelliklede açıklamıştı. Bir cok doktorun instagram kısa videolarında da var bu.
Valla ben doktorumdan hic oyle bisey duymadim cem celik doktorumda yenmemesi gereken seyleri soylediklerinde arasinda ananas yoktu... neyse zarari varsada ben sadece aspirin iciyorum bana fazla zarari olmaz 😂

Valla ben doktorumdan hic oyle bisey duymadim cem celik doktorumda yenmemesi gereken seyleri soylediklerinde arasinda ananas yoktu... neyse zarari varsada ben sadece aspirin iciyorum bana fazla zarari olmaz 😂
İlk tüp bebek doktorumdan bende duymamiştim. 2. Doktorum açıkladı bana sebepleriyle. Aspirinde kan sulandırıcıdır tavsiyem siz de yemeyin allah korusun bi kanamanız olursa durdurmak zor olur. Siz mesajlarin sonuna gülme smile koyuyorsunuz ama bu çok ciddi bir konu hayatmeyat meselesi... bence doktorunuza danısın yada internette arastırın. Bu konuda İnternette gerekli bilgiler mevcut

Kesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zaten
Çikolata mı🙈🙈🙈 ben yiyorum yemeyim bari ya maydonoz ve hurmayı duymuştum da ananas ve çikolatayı duymamıştım hatta dün embriyoloğa da doktoruma da sordum ananas ve havuç suyu yesem içsem diye seviyorsan tabiki dediler özellikle ilikli kemik çorbası iç dediler

İlk tüp bebek doktorumdan bende duymamiştim. 2. Doktorum açıkladı bana sebepleriyle. Aspirinde kan sulandırıcıdır tavsiyem siz de yemeyin allah korusun bi kanamanız olursa durdurmak zor olur. Siz mesajlarin sonuna gülme smile koyuyorsunuz ama bu çok ciddi bir konu hayatmeyat meselesi... bence doktorunuza danısın yada internette arastırın. Bu konuda İnternette gerekli bilgiler mevcut
Sagol canm bakarim

Çikolata mı🙈🙈🙈 ben yiyorum yemeyim bari ya maydonoz ve hurmayı duymuştum da ananas ve çikolatayı duymamıştım hatta dün embriyoloğa da doktoruma da sordum ananas ve havuç suyu yesem içsem diye seviyorsan tabiki dediler özellikle ilikli kemik çorbası iç dediler
Ama arkadas israrla ananasin zararli oldugunu soyluyo burdaki kadinlar bile ananas yiyin abartmadan diyolar ilginc yiyen herkes var ilk denememde de yedim bundada yiyorum.

Doğru canım bende bir Video da gördüm çikolata ananas hurma .verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim 👍🤲

Benimde transferimin 6. Günü ve regl ağrılarım başladı tüm gün çektim. Çok bozuk moralim.

Ama arkadas israrla ananasin zararli oldugunu soyluyo burdaki kadinlar bile ananas yiyin abartmadan diyolar ilginc yiyen herkes var ilk denememde de yedim bundada yiyorum.
Bu benim fikrim değil. Benim bunu diyecek tibbi ve botanik bilgim yok. İnsanlık adına bana doktorumun ve diğer doktorların belirttiği birseyi belirttim. Demekki her doktor belirtmiyor. İstediğiniz kadar yiyin hanımefendi afiyet bal şeker olsun

Bu benim fikrim değil. Benim bunu diyecek tibbi ve botanik bilgim yok. İnsanlık adına bana doktorumun ve diğer doktorların belirttiği birseyi belirttim. Demekki her doktor belirtmiyor. İstediğiniz kadar yiyin hanımefendi afiyet bal şeker olsun
Sagolun zaten siz dediniz diye yemicem demedim herkes kendi doktoruna guveniyor degilmi bitki cayi kesinlikle icme meyve sebze protein ye diyen adam ananas sakin yeme derdi bana göre.. iyi aksamlar hanimefendi

Benim doktorum özellikle ananas ve çiğ kabak çekirdeği ye bol bol demişti hem aspirin hem oksapar kullanıyorum ben de

Belirtisiz süreç geçiren kalmadı herhalde kimse yazmaz oldu. Benimde perşembe test günüm hiç bir belirti yok aksine çok normal. Yani transfer öncesi nasılsan yine aynıyım

Merhabalar arkadaşlar . Buraya benim gibi bir umut arayıp bakinan arkadaşların bir nebze olsa içini rahatlatmak için yazmak istedim . Ben 5 kez embriyo transferi oldum ve 2 sefer pozitif sonuç aldım. Pozitif sonuçlarımın birincisinde ilk günden itibaren belirtilerin vardı kaşık ağrısı bel ağrısı bacaklarıma kadar vuran ağrılar. Bir sabah bir pıhtı gibi bir şey bile düşmüştü . Ve sonucum pozitifti. 2. Pozitifimde ise kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. Bu embriyolar kesin tutmadı . Geçen pozitifimde hissettigim belirtilerin hiçbirisi yok diye 10 gün boyunca üzüldüm ağladım. Ama çok şükür bu da pozitif oldu . Hala hiç çocuğum yok ama , inşallah ikinci pozitifim güzel sonuçlanır . Ayni bünyede bile farklı şeyler yaşanabiliyormuş. Belirti aramamak en dogrusuymus . Dilerim hepimiz evlat sahibi oluruz...

Back
X