Eki Görüntüle 2599509 Eki Görüntüle 2599510 Eki Görüntüle 2599511 kizlar gunaydin 6. Gun bugun var dimi test bozuk degilse
Yaa kuzuumm gördünmüüukızlar hepimize Allah sağlıklı evlarlar nasip etsin
umarım tnrasferi olan herkes bebişine sıkıca sarılır koklar
yasnazzzzzzzzzz canımmmmmmmmmmmmm gördümde geldim
ne güzel bir çizgi
annecim ben geliyorum diyor
az kaldı inşallah
Kuzum hayırlı olsun bence varrrrrrrrEki Görüntüle 2599509 Eki Görüntüle 2599510 Eki Görüntüle 2599511 kizlar gunaydin 6. Gun bugun var dimi test bozuk degilse
Var canım varrrr
Yarin vericem igneye gitcem yaVar canım varrrrkan ver kurtul
Yarın ver değerin belli olsunYarin vericem igneye gitcem yasimdi bidaha 3 kat inmiyim
sağlıkla gelsin bebişin canım
Evet canm insallah kanda cikar insallahYarın ver değerin belli olsun
Caniiim cok tesekkur ederim insallah ❤sağlıkla gelsin bebişin canım
İnşAllah canım benimEvet canm insallah kanda cikar insallah
Amin canım burdaki herkese bana da nasip etsin rabbimCaniiim cok tesekkur ederim insallah ❤
Insallah canim hepimizin yüzü gülsün biran onceAmin canım burdaki herkese bana da nasip etsin rabbim
Kesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zatenKızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum
Çok teşekkür ederim canım benim. Darısı bizlere olsun . Yavrun sağlıkla gelsin .Kesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zaten
Amin inşallah bir de demeyi unuttum 5. Gün embriyosu ise ilk 3 gün tutunma açisindan çok önemli sehir dısında yaptırıyorsan muhakkak 1 gece otelde dinlen gemen yola çıkmayınÇok teşekkür ederim canım benim. Darısı bizlere olsun . Yavrun sağlıkla gelsin .
Herkes ananas yiyor gunde 1 dilim bende dahil neden yemesinKesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?