Bende ilkinde hep yattım bunda ilk günler yatıp sonraki günler kalktım pozitif oldu"transfer sonrasi hic kaklma yat" dediler 4 denemede de yattim sonuc negatif. 5incide ilk 3 gun yattim sonra yurudum ve sadece pozitif dusundum.sonuc pozitif. transfer sonrasinda en buyuk tavsiyem bol bol Meryem suresi okuman yada dinlemen.Allahim saglikla hayirla nasip etsin.
cok sukur cok sukur.. ben 7 yil surundum bu forumlarda.cok yazdim cok okudum.simdi tavsiye veriyor olmak inanilmaz.mucizem de kucagim da. hepiniz saglikla alin kucaginiza insallah.Bende ilkinde hep yattım bunda ilk günler yatıp sonraki günler kalktım pozitif oldu
Oyyyy Allah bağışlasın ne güzel inşAllah o günleri görürüz bizlerdecok sukur cok sukur.. ben 7 yil surundum bu forumlarda.cok yazdim cok okudum.simdi tavsiye veriyor olmak inanilmaz.mucizem de kucagim da. hepiniz saglikla alin kucaginiza insallah.
Kuzum dün bana da oldu çok açık kahve pembesi bi tondu korkulacak bişey kesin değilmiş olabiliyormuş inşallah tutunmadandırKizlar gunaydin bugun 8.gunum jeli siktigimda jelin ucuna kahverengi putur bisey geldi boyle bir sey yasayan varmidir
Kizlar gunaydin bugun 8.gunum jeli siktigimda jelin ucuna kahverengi putur bisey geldi boyle bir sey yasayan varmidir
Canım kahverengi leke varsa yerleşme kani olabilir.bi gebelik testi yap endişelenmeKizlar gunaydin bugun 8.gunum jeli siktigimda jelin ucuna kahverengi putur bisey geldi boyle bir sey yasayan varmidir
Bende olmadı canım ama belirti olabilirKizlar 5. Gunum agzimda damagimdan yayilan bi ekşilik var sizlerde de oldumu ya belirtimidir acaba
Ya insallahBende olmadı canım ama belirti olabilir
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız İnşAllahKızlar benimde bugün transferim oldu bakalım hayırlısı
Sagol canim insallah testte bi problem yokturbence var canım hayırlı olsun
Benimde 8 tane dondurulmuşum var 25 nisana kadar geçici menapoza girdim...
Dondurulmuş ve geçici menapoz sonrasında genelde olumlu sonuçlar alınmış umarım bende onlardan olurum
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Var canım gözün aydın yeni başlamış yükselmeye şuan 10 fln anca betaEki Görüntüle 2599509 Eki Görüntüle 2599510 Eki Görüntüle 2599511 kizlar gunaydin 6. Gun bugun var dimi test bozuk degilse
İnşallahhh canımmmmSagol canim insallah testte bi problem yoktur
Amin amiin benimde 2. Denemem dondurulmus embriyo transferi oldum insallah senin yavrunda sana tutunur sımsıkı❤
Insallah oyledir canim insallahVar canım gözün aydın yeni başlamış yükselmeye şuan 10 fln anca beta
Yarin haber veririm canim sagolİnşallahhh canımmmm
Sağlıkla ilerlesin kan tahlili yaptırınca bizleri de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?